Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.chello.pl 21.07.08, 18:07
    czy ktoś wie jakie zarobki proponują w tym banku?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:48
        dzisiaj dostałem zaproszenia na rozmowę. Z tego co się dowiedziałem to pensja
        stała + prowizja. Jeśli stała ma być 1 126 zł brutto to podziękuje z góry :) ale
        zobaczymy ;)
        • Gość: ania Re: dnb nord IP: *.maxnet.net.pl 28.07.08, 13:23
          Hejka

Ja tez dostałam zaproszenie na rozmowe czy już wiecie jakie oferują
          zarobki, czy warto?

pozdrawiam
          • Gość: micho Re: dnb nord IP: 195.94.198.* 05.08.08, 14:07
            na premie raczej nie liczcie, premia jest ale tylko teoretycznie, w
            praktyce nikt jej nie widzial ...
            z tego powodu w banku jest bardzo duza rotacja, niestety
            ja ciesze sie ze udalo mi sie znalezc lepiej platna prace i moglem
            zakonczyc wspolprace z "bankiem marzen" :)
            • Gość: ka Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 09:24
              ja dostałam zaproszenie do pracy w dnb... i to ja proponowałam warunki finansowe.
              Co do premii ... pracując tam póki co krótko widzę jakie są możliwości ......
              nie wiem jak u was ale u mnie panie które pracują... nie mają jej na pewno....
              ale powodem tego nie jest polityka kadrowa.... tylko ich podejście do sprawy.
              Jak można olewać klienta który dwa dni z rzędu chodzi i pyta o depozyt na pół
              mln złotych ??? !!!!!jak dla mnie to zenada.... wystarczy odrobina
              profesjonalizmu u opiekunów... i klienci sami sie znajdują a tu pełna olewka...
              i dzięki temu widzę swój duzy potencjał w nowej pracy, już mnie i nowych
              pracowników nikt ze starych wyjadaczy tam nie lubi ;-] ale co tam.
              • mywyoniija Re: dnb nord 10.08.08, 21:15
                i jakie sa te warunki???
                a stanowisko?
      • Gość: GOŚĆ Re: dnb nord IP: 193.201.139.* 23.10.08, 15:09
        Jestem młodą osobą i w tym momencie negocjuje warunki umowy o pracę
        (pracowałem wcześniej na zlecenie) w centrali DnB. Ogólnie
        propozycja jaką dostałem jest zdecydowanie poniżej rynku (1500 pln
        brutto mniej niż moi znajomi o podobnym stażu i w o porównywalnym
        profilu pracy) - na pewno jest to spowodowane po części kryzysem (w
        sumie doskonały argument dla pracodawcy - niestety) ale ogólnie
        odnoszę wrażenie że płacą marnie.

Pozdrawiam
        • Gość: miki Re: dnb nord IP: *.chello.pl 04.03.09, 16:03
          nie tylko płacą marnie ale marnie traktują pracowników
          • Gość: daniel Re: dnb nord IP: *.jmdi.pl 21.03.09, 18:19
            potwierdzam, szkoda zdrowia....
            • Gość: Ania Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:31
              A stanowisko opiekun klienta? Jakie wynagrodzenie?
              • Gość: Nika Re: dnb nord IP: *.itcomp.pl 23.03.09, 18:14
                byłam na rozmowie na to stanowisko... a o jakie miasto Ci chodzi?
              • Gość: Ania Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:05
                Częstochowa- prawie tydzien temu
              • Gość: uytyt Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 10:18
                Ludzie ten bank to bagno. Jeśli macie wybór nie pchajcie się tam. Wytrzmałam 1,5 roku. Powodem zwolnienia było moje skrajne wyczerpanie.
                • Gość: Ala Re: dnb nord IP: 83.18.74.* 05.07.09, 20:02
                  potwierdzam - szkoda zdrowia
                  • Gość: lord nord Re: dnb nord IP: *.chello.pl 10.07.09, 21:10
                    a przy czym wy to zdrowie tracicie ? przy skanowaniu ? czy przy
                    kopiowaniu ? buahahhahaha i mając tak odpowiedzialną pracę
                    negocjujecie (jak mniemam po lekturze tego wątku) warunki z
                    centralą ? hahahahha żałosne palanty bez doświadczenia i z zaocznym
                    wykształceniem, dobrze, że ten kryzys przyszedł i jakkolwiek to nie
                    zabrzmi, wyjdzie wam to na dobre, może zmądrzejecie
                    • Gość: Franek Re: dnb nord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 01:30
                      Jak się nie ma argumentów to najłatwiej obrażać innych.
                      Ja pracowałem w tym banku na odpowiedzialnym stanowisku (nie
                      kopiowałam dokumentów choć nie uważam żeby to było jakieś haniebne
                      zajęcie) i także potwierdzam wypowiedzi poprzedników. To nie jest
                      bank marzeń
                      • Gość: Mariusz Re: dnb nord IP: *.chello.pl 18.06.10, 14:54
                        jak tak czytam te wszystkie wypociny, to zastanawia mnie który bank polecacie
                        jako pracodawcę? Chyba żaden bo narzekacie równo na wszystkie.
                        • Gość: gosc Re: dnb nord IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 16.12.10, 15:06
                          Racja! nie ma idealnego pracodawcy , pracy , żony, kochanka, sklepu itp. itp. można by dłuuugo wymieniać. Najważniejsze jest to jak My podchodzimy do pracy bo jeśli chodzi o mnie to powiem tak - nie znam dnb NORd, ale pracowałam w kilku róznych bankach i instytucjach i tak sobie analizuję od lat ludzi i ich nastawienie do pracy itp.
                          Nie będę się rozpisywać ! Morał jest taki: " jak ktoś chce tylko być zatrudnionym to będzie zawsze narzekał , ludzie pracujący w dosłownym znaczeniu .... jest niewielu- a tacy są zawsze zadowoleni z pracy KONIEC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka