adrianna.pl 04.11.08, 19:09 Mam problem, szukam pracy i nie wiem czy w swoim CV zamieścić informację, że rozpoczęłam studia. Na kilku rozmowach odrzucono moją aplikację, właśnie ze zwględu że podjęłam naukę i nie będę dyspozycyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianna.pl Re: co zrobić 05.11.08, 09:05 dodam jeszcze, że jedni uważaja, że powinnam zamieścić informację o nauce, a inni z kolei twierdzą ,że nie. że przyznać się dopiero gdy zostanę zatrudniona. poradźcie, nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: co zrobić 07.11.08, 23:43 To zależy, jedni lubią studentów bo można im wcisnąć umowę zlecenie, inni nie lubią bo jak sama wspomniałaś nie są dyspozycyjni Odpowiedz Link Zgłoś
demo82 Re: co zrobić 22.11.08, 17:09 witam, z własnego doświadczenia wiem, że lepiej NIE jeśli nie jest wymagane wykształcenie wyższe to nie przyznawaj się a ze studiami zawsze se jakoś poradzisz,poza tym ważniejsze doświadczenie w pracy,niż dyplom, który ma setki absolwentów-domniemam..studia nie zając.. dlaczego?" a bo taki studencik to zaraz sesje ma ..egzaminy to w sobotę nie będzie.. tak to już niestety jest -jeśli wymagane to śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
magicch Re: co zrobić 22.11.08, 18:44 na Twoim miejscu bym jednak ujawnił studia, szczególnie gdy zajęcia choćby częściowo będą Ci sie pokrywały z czasem pracy. Jak inaczej uzasadnisz konieczność wolnego w czasie zajęć, albo urlop na naukę przed egzaminem? Jak to zataisz, a studia będą kolidowały z pracą, to i tak długo tam nie popracujesz... Odpowiedz Link Zgłoś