Gość: tomek IP: *.mt.pl 31.03.09, 20:24 Co sadzicie o tej firmie??? Jaka atmosfera w pracy?? Łatwo awansować? Jak płacą?? Będę wdzięczny za wszelkie pomocne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Wincanton- Polska IP: *.sochaczew.vectranet.pl 04.04.09, 12:35 Chamstwo i donosicielstwo. Brak komunikacji. Jak się przystosujesz do otoczenia i zaczniesz lizać tyłki, to masz szansę na awans. A pieniądze ani złe, ani dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Wincanton- Polska IP: *.sochaczew.vectranet.pl 04.04.09, 12:36 wincanton zwalnia - więc po co chcesz się tam wybierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROWN Re: Wincanton- Polska IP: *.chello.pl 07.04.09, 00:03 Witam,kiedyś pracowałem w tej firmie.Od kilku lat obserwuje poczynania w tej firmie i twierdzę iż jest bardzo duża rotacja pracowników na wszystkich szczeblach. Rotacja ta odbywa się na dwóch poziomach albo dany pracownik sie nie sprawdza i zwalniają go za porozumieniem stron albo dany pracownik który jest profesjonalistą sam się zwalnia i firma nwet nie podjmuje działań aby go zatrzymać. Dziwna polityka kadrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekp Re: Wincanton- Polska IP: *.sochaczew.vectranet.pl 08.04.09, 14:19 Jak to nie podejmuje? Ja kiedy sie zwalniałem dostałem propozycje podwyżki 100 zl. Brutto oczywiście:) hehe A co do tego zwalniania - nie zawsze są to osoby, które sie nie sprawdzily, a czesto takie, które po prostu nie podobaja sie kierownikowi, bo maja swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś