Gość: alka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:59 Mam pytanie (trochę na czasie): kiedy i w jakich zakładach pracy dostaje się tzw. trzynastki? Jak to wygląda np w sądzie lub policji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: "Trzynastka" 22.12.03, 14:23 Gość portalu: alka napisał(a): > Mam pytanie (trochę na czasie): kiedy i w jakich zakładach pracy dostaje się > tzw. trzynastki? Jak to wygląda np w sądzie lub policji? Nie wiem jak w policji, ale w sejmie daja, jesli da ci to jakas satysfakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Trzynastka" IP: *.crowley.pl 22.12.03, 19:45 Trzynastki wypłaca się w zakładach pracy, które ponosza straty, są deficytowe i najczęściej przybnoszą straty oraz w zakładach budrzetowych (czyli opłacanych z naszych podatków). w zakładach w których ludzie muszą zapracować ciężką uczciwa pracą na ogół trzynastek nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: "Trzynastka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.03, 20:57 hahha, są np. w Siemens Sp. z o.o. ... czyżby firma była dotowana??? Odpowiedz Link Zgłoś