muzzy6 05.03.07, 08:45 25 lutego zaginął pies.Mieszaniec,czarny.podobny do jamnika długowłosego z siwizną na pysku.Miał skórzaną obrożę.Proszę o pomoc w odnalezieniu psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabell23 Re: zaginął pies 07.03.07, 21:32 cześć, wczoraj ok.18.30 na przeciwko baraków widziałam podobnego pieska którego opisujesz,był taki mały,czarny z długą sierścią taki jamnikowaty,ale czy miał obroże to nie mam pojęcia i co do plamki też nie wiem czy miał bo ciemno było. tato mi mówił że czasami siedział koło polmozbytu(na przeciwko górki cyranowskiej)i że na cyrance czasami ale ja tam mieszkam to dzisiaj go nie widziałam.wczoraj szedł w strone strefy ulicą kwiatkowskiego,taki nieufny troche był.szkoda że nie wiedziałam wcześniej to bym go wzięła nachwile do siebie a szkoda psinki mi sie zrobiło to nawet dzisiaj patrzyłam za nim,bo miałam go już przygarnąć,ale dziś go nie widziałam....dopiero dzisiaj przeczytałam twoją wiadomość..ale szukaj go w okolicach właśnie takich jak ul.krzywa,cyranka,może koło metalowców,no i wzdłuż kwiatkowskiego w stronę strefy.mam nadzieje że go znajdziesz bo szkoda psinki...powodzenia..jak bym go widziała jutro to dam ci znać. Odpowiedz Link Zgłoś
muzzy6 Re: zaginął pies 08.03.07, 18:47 isabell23dziękuję za zainteresowanie.Mamy znowu nadzieję na odnalezienie pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
isabell23 Re: zaginął pies 10.03.07, 16:11 Cześć,ostatnio nie widziałam go...mam nadzieje ze go znależliście... Odpowiedz Link Zgłoś