anahitaa 16.02.08, 10:44 Czy coś już wiadomo na temat budowy nowej biblioteki? Kiedyś były ambitne plany budowy niedaleko starego cmentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahitaa Re: Nowa Biblioteka Miejska.. 28.02.08, 23:51 Widzę, że reszta forumowiczów wie tyle ile ja :( Mieleccy decydenci tylko obiecują, oczywiście przed wyborami - gorzej z realizacją.. Chamy! Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Nowa Biblioteka Miejska.. 29.02.08, 07:57 Organizujmy wybory samorzadowe co roku - rozkwit miasta murowany! Zeby zredukowac koszty, proponuje glosowanie przez internet. Poniewaz starsi ludzie go nie uzywaja, wybierzemy mloda i prezna ekipe otwarta na innowacje i nowoczesne rozwiazania przystajace do dzisiejszej rzeczywistosci. Starym gratom mowimy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Nowa Biblioteka Miejska.. 29.02.08, 18:52 Ooj, nie lubicie tej ekipy z magistratu. Po każdych wyborach zastanawiam się: kto w takim razie na tą reprezentację głosuje.(?) Co prawda nie wiem wiele o samej inwestycji w bibliotekę miejską, ale tydzień temu zasłyszałem taką oto informację, że: >> basen ma powstać "choćby miano łamać paznokcie przy biurkach". Kiedyś w szkole uczono mnie takiego nośnego hasła: "Zbuduję(emy) posąg trwalszy niż ..." - teraz zastanawiam się w jakim celu? Przecież zgodnie z ordynacją wyborczą furtka dla obecnego pana prezydenta w przyszłych wyborach samorządowych będzie zamknięta. Chyba że panowie zamienią się stanowiskami i będzie "normalnie". Ale arkana targów politycznych w naszym mieście mają wiele warstw ... nie na forum dane to rozważać:) pozdrawiam ps.niebezpiecznie się wypowiadać na forum ogólnodostępnym, nie wiem kto czyta to co tu po sobie pozostawię. Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Nowa Biblioteka Miejska.. 01.03.08, 11:17 Oto link dotyczący biblioteki.. www.kultura.mielec.ptc.pl/?id=nowabiblioteka Tyle, że podobno w tej lokalizacji ma powstać Urząd Miasta :( W rozwiązanie problemu z basenem dawno przestałam wierzyć..nie przy tej ekipie. Duży, olimpijski basen, dostępny w godzinach od 7-22 z kafejką i sauną to chyba tylko marzenia wielu mielczan.. Obym się myliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Nowa Biblioteka Miejska.. 03.03.08, 11:10 Biblioteka ma byc obok nowego Centrum Administracyjnego co mozna sobie zobaczyc w specyfikacji przetargu. m.in. tutaj: www.miasto.mielec.pl/data/documents/specyfikacje/246.zip Odpowiedz Link Zgłoś