gra-ff 27.09.08, 13:13 z chwilą,gdy jakieś wygrane zaczęły napływać do mojej kieszeni z lotka w Biedronce zlikwidowali punkt.Ciekawe dlaczego?Kolporter nie lubi wygranych,lotek nie lubi biedronki,czy biedronka nie lubi lotto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jewel23 Re: smoczek- lotto 29.09.08, 12:43 Widać że nic nie wiesz na temat biznesu. Jeżeli zlikwidowali punkt w Biedronce to napewno nie z Twojego powodu, ale dlatego, że nie przynosił spodziewanego zysku. Punkt lotka zlikwidowano razem z Koloprterem bo działał on na zasadzie zależności(nie ma kolportera- nie ma lotka).A od wypłaty wygranych w kolekturach dostaje sie prowizje, wiec nie było by w tym żadnego sensu żeby likwidowac punkt bo zaczełeś w nim wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
gra-ff Re: smoczek- lotto 29.09.08, 18:21 pewnie nie znam się na biznesie...wiem jedno...teraz biegam na osiedle wysyłać kupony.....to mi dopiero frajda......a zakupy robię w AK....po co mam zaglądać do biedrony...i stać w dłuuuuuuuugich kolejkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: smoczek- lotto 30.09.08, 14:05 gra-ffa z tego co się orientuje to lotto że co jest na placu na szafera wiec nie musisz na osiedlu wysyłać - no chyba że chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cometa_14_88 Re: smoczek- lotto 06.10.08, 18:35 lotek jest jeszcze kolo biedronki w barze, tam w tym szeregowcu co są dwa miesne, bank przeclawski i Ringo, byl tam od zawsze, a w biedronce wymowili tez lokal miesnemu, widocznie biedronka chce sobie jakos inaczej zagospodarowac te miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: smoczek- lotto 13.10.08, 20:53 Z tego co wiem biedronka będzie poszerzać swoje terytorium z towarem ponieważ nie mieszczą się z tym co mają. Wiadomo towaru sprowadzają coraz więcej a nie mają gdzie tego rozkładać i panuje totalny chaos jak mają dostawę towaru, dlatego kierownik rejonu zadecydował o poszerzeniu sklepu - nie wiadomo jeszcze kiedy to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś