Dodaj do ulubionych

Szczury - sztuczny problem.

17.11.11, 07:50
W jednej z lokalnych gazet opisano na prawie całej stronie problem, który nie istnieje. Chodzi o plagę gryzoni jaka ponoć zagraża naszemu miastu. Zastanawiam się jaki ma cel taki artykuł? Czy brak tematów zachęca do stwarzania takich gniotów, czy może reklama szczurołapa?
Dopatruję się "lokowania produktu".
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Szczury - sztuczny problem? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.11, 10:23
      Być może masz rację Poodzian, ale sam widziałem kilka miesięcy temu szczura w tej alejce, jak się skręca z ulicy Brzeskiej koło cukierni w stronę ulicy Kościuszki.
      Ale popytaj swojego kolegi Miłosza, mieszka w Rynku, będzie wiedział, czy szczury są tam..
    • Gość: xxx Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.com.pl 22.11.11, 15:26
      Problem nie istnieje? To dlaczego w zeszłym tygodniu 3 razy wymienialiśmy rurę kanalizacyjną przegryzioną przez szczura? Mieszkamy w okolicy Rynku od 20 lat i NIGDY nie mieliśmy takiego problemu. Teraz cały czas słychać z rur drapanie szczurów. Biegają nam po podwórku i piwnicach pomimo rozłożonych trutek! Sąsiadce piętro niżej gryzoń wyszedł z muszli, mało zawału nie dostała. Strach się wysr... za przeproszeniem...
      • Gość: Asia Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.ronus.pl 24.11.11, 10:44
        Ja mieszkam na Krótkiej. Nie słyszałam, aby był problem ze szczurami.
        • Gość: Karol Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.11, 13:57
          prawda jest taka, że za rządów Października nic się robi w tej sprawie, oczywiście takie osoby, jak Poodzian czy ktoś z ronusa pl, pewien radny bezpartyjny starają się zbagatelizować ten ważny fakt.
          Październikowi zależy posadzie w zarządzie spalarni śmieci, ale by uporządkować niektóre podwórka, to już tego Październik nie widzi. Należy także do zarządu TBS, MOPS, a jak zarządza miastem widzimy.
          Chwali się basenem, gdy wszystkie miasta, takie jak Oława, Brzeg, Oleśnica, Strzelin mają już baseny. To był jego obowiązek, w końcu rządzi już 3 kadencję, a dopiero ma pierwszy sukces, ale niech powie ile zostało zmarnowane za tego wiceburmistrza z klucza politycznego z czasów PRL.
          • Gość: Michalina Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 21:27
            Czyli za IP ronus.pl kryje się jakiś radny bezpartyjny?
            • Gość: Karol Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.11, 00:25
              Jasne radny BBS z Rynku.

Ale cwany były milicjant, więc lawirowanie na internecie to jego specjalność.
              Jednak nawet różne żydły i pasierbowicze go nie znoszą i mu nie ufają.
              • Gość: Michalina Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 07:01
                Ale czekaj Karol...
                Ktoś jakiś czas temu pisał, że IP: ronus.pl używa djmixer1 i jego klony. Przynajmniej w godzinach do popołudnia, wieczorami z kolei IP:wroclaw.hypnet.pl. Więc może to nie jest radny, ale wyżej wspomniany djmixer1? Jesteś pewien, że to radny? Wszak takie coś jest cięzko rozszyfrować i do tego dojść, aby sprawdzić i byc pewnym.
                • Gość: Michalina Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 07:08
                  No chyba, że djmixer1 vel poodzian (żaden z nich nie zaprzeczył, że są jedną osobą) to ten radny? Ale coś nie wierzę, bo w takim razie nie pisałby ten radny-djmixer1 na forum Jelcza, skoro interesuje go własne oławskie, Październikowe podwórko i jak najdłuższe rządy Października w Oławie.
                  • Gość: fiat-stilo Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 07:43
                    Djmixer1 był na wycieczce rowerowej z Mikojem 17 września, zresztą sam się z tego ,,wygadał" na forum J-L, pisząc ,,młodzież ochoczo robiła zdjęcia i mam nadzieję, że zamieści je na forum" (to chyba była aluzja do mnie). Ja tego radnego, jakby nie było charakterystycznego, nie widziałem pośród uczestników tej wycieczki, a gdyby był na pewno bym zwrócił uwagę na jego obecność. Także ten radny to nie jest raczej djmixer1-poodzian.
                    • Gość: Karol Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.11, 10:12
                      Na pewno nie jest.
                      Poodzian i Djmixer są zalogowani, a koleś podpisujący się różnymi nickami pisze z ronusa cały czas.
                      I Djmixer jest z Jelcza, ale współpracownik Poodziana.
    • Gość: szczurołap Re: Szczury - sztuczny problem. IP: 84.38.208.* 03.12.11, 09:42
      Poodzian ty stwarzasz o wiele większe zagrożenia dla naszego miasta jak te sympatyczne szczurki.Twoje wpisy na tym forum to plaga głupoty i idiotyzmu.Wracaj do kanału i tam umoralniaj swoich towarzyszy niedoli.
    • Gość: Marta Re: Szczury - sztuczny problem. IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 16:36
      Ostatnio widziałam jednego jak biegł przez plac zabaw przy Chrobrego. Okropność!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka