lilka107 26.04.10, 15:56 Chcialabym się dowiedziec, co numerologia mówi o moich bliskich i trudnych zarazem relacjach z pewnym mężczyzną. Ja 25.3.1978 On 8.11.1977 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: do P. Janusza :) 30.04.10, 14:23 Witaj To aktualnie bardzo burzliwy i emocjonalny związek. Pełen wzlotów i upadków. Pełen skrajności - szczęścia ale również łez. Wynika to z tego, że oboje jesteście w trudnym szczycie 5/14, który będzie trwał jeszcze przez kolejne 5 lat i zakończy się u siebie w 37 roku życia a u niego 38 roku życia. Związki takie bazują na podstawowych instynktach, bywają bardzo impulsywne, pełne rozstań i powrotów. Jednak piątki w dziwny, niewytłumaczalny sposób cementują związki, trudno zrozumieć dlaczego, dlatego często pada pytanie - dlaczego ja właściwie z nim jestem? Jeśli związek ten przetrwa przez kolejne pięć lat, wtedy wchodzicie oboje w szczyt o wibracji 6, który mocno ustabilizuje związek. Choć urodzeniowa ósemka, jaką jesteś ty, z trudnością tworzy trwały związek z siódemką. Oczywiście powyższe wyłącznie z daty urodzenia. Do pełnego obrazu brakują wibracje z imion i nazwiska. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilka107 Re: do P. Janusza :) 30.04.10, 15:47 Dziękuję za odpowiedź, tak właśnie z nami jest jak Pan opisał. Co do siódemek, to zawsze je przyciągałam. A czy w mojej numerologii widać małżeństwo i dziecko?? Moje literki: a-3 b-1 d-1 e-2 g-1 i-1 k-2 n-1 o-1 s-2 z-1 w-1 Odpowiedz Link
lilka107 Re: do P. Janusza :) 30.04.10, 20:14 Zapomniałam o imieniu z bierzmowania, bo ono dla mnie właściwie nie istnieje, ale to sa jego literki: a-2 b-1 e-1 t-1 pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: do P. Janusza :) 02.05.10, 16:42 Witaj Twoje wibracje własne są dość trudne. Ich wartość wynosi 8-5/14-4/13. Pojawia się po raz kolejny trudna piątka z karmiczną czternastką, która może powodować brak stabilnosci w życiu osobistym. Ponadto niełatwa czwórka z trzynastką bedzie tworzyć duże ograniczenia, konflikt z piątką i stąd wewnętrzne napięcia. Brak tobie również wibracji 3 w imionach i nazwisku, może to przynosić problemy z ekspresją własną, trudności w komunikacji z innymi. Po 37 roku życia wchodzisz w szczyt sześć, który sugeruje realizację w rodzinie, bardzo prawdopodobny jest zatem trwały związek, dom rodzinny, dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link