janus50 11.05.10, 21:12 Wątek ten, dość ważny, został automatycznie zarchiwizowany, dlatego podaję link do miejsca w którym aktualnie jest dostępny: forum.gazeta.pl/forum/w,23210,56719836,56719836,ZROB_TO_SAM_TO_PROSTE_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna-gwiadka Re: Zrób to sam - to proste! 27.12.10, 22:15 Panie Januszu chciałam prosic o pomoc. Planujemy z moim narzeczonym ślub na wrzesien 2012r jaki dzien w weekend bedzie dobry albo w ogóle jaka data najlepsza. Byłabym wdzieczna za odpowiedz. Joanna 5.07.1985r Tomasz 25.07.1982r. Odpowiedz Link
janus50 Errata - pierwszy szczyt dla 11 07.12.11, 17:45 Muszę skorygować podany pierwotnie czas trwania pierwszego białego szczytu (punktu zwrotnego) dla urodzeniowej jedenastki. Wynikało to z przekazu pewnej doświadczonej numerolożki, która twierdziła, że urodzeniowa jedenastka jest wyjątkiem i należy od liczby 36, będącej punktem wyjścia do obliczania czasu trwania szczytów, odjąć właśnie liczbę 11 co da w rezultacie 25 rok życia jako rok kończący pierwszy szczyt. Czas jednak pokazał, że nie miała racji. Należy oczywiście odjąć od 36 zredukowaną 11 czyli 2, co da nam 34. Zresztą, później ta numerolożka, skąd innąd bardzo doświadczona, ponad 20 lat pracy, wycofała się ze swoich słów, twierdząc, że było to jedynie obiekt jej badań a nie wyraz rzeczywistej i sprawdzonej wiedzy. Tak więc, pierwszy szczyt dla urodzeniowej 11 trwa dokładnie tak samo jak dla dwójki, czyli do 34 roku życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dodina67 Do P.Janusza50 27.12.11, 04:45 Przegladajac forum i czytajac z ciekawoscia Pana odpowiedzi oraz ciekawostki z zakresu numerologi chcialabym bardzo poprosic Pana Janusza o pomoc .. Z moich wyliczen wychodzi ze jestem w roku 1 .. ale czy mozliwe zeby 1 rok byl az tak bardzo zly i ciezki ?? moja data to 18-06-1967 .. Czy moze ja obliczylam zle ..? Wszedzie czytalam ze rok 1 jest dobrym rokiem .. niestety dla mnie byl to rok bardzo okrutny .. Bede wdzieczna za odpowiedz .. Dorota Odpowiedz Link
magdaa1977 Re: Do P.Janusza50 28.12.11, 12:48 dodina67 napisała: > Przegladajac forum i czytajac z ciekawoscia Pana odpowiedzi oraz ciekawostki z > zakresu numerologi chcialabym bardzo poprosic Pana Janusza o pomoc .. Z moich w > yliczen wychodzi ze jestem w roku 1 .. ale czy mozliwe zeby 1 rok byl az tak b > ardzo zly i ciezki ?? moja data to 18-06-1967 .. Czy moze ja obliczylam zle .. > ? Wszedzie czytalam ze rok 1 jest dobrym rokiem .. niestety dla mnie byl to rok > bardzo okrutny .. > Bede wdzieczna za odpowiedz .. > Dorota Witaj z moich obliczeń wychodzi że w roku 2011 byłaś w 11 czyli w 2. Magda. Odpowiedz Link
dodina67 Re: Do Magdy 28.12.11, 17:18 Dziekuje bardzo za odpowiedz .. probowalam rozne sposoby zeby to wyliczyc .. niestety nie wychodzi mi zadnym moim sposobem 11 zn.2 .. widac nie potrafie tego wyliczyc .. Bardzo dziekuje Pani Magdo ..Jesli by Pani znalazla chwile czasu i zechcalaby Pani wyliczyc jeszcze mojego partnera bede bardzo wdziedzna .. 05-05-1960 .. Dorota Odpowiedz Link
janus50 Re: magdaa1977 28.12.11, 21:05 magdaa1977 napisała: > dodina67 napisała: > > > Przegladajac forum i czytajac z ciekawoscia Pana odpowiedzi oraz ciekawos > tki z > > zakresu numerologi chcialabym bardzo poprosic Pana Janusza o pomoc .. Z m > oich w > > yliczen wychodzi ze jestem w roku 1 .. ale czy mozliwe zeby 1 rok byl az > tak b > > ardzo zly i ciezki ?? moja data to 18-06-1967 .. Czy moze ja obliczylam > zle .. > > ? Wszedzie czytalam ze rok 1 jest dobrym rokiem .. niestety dla mnie byl > to rok > > bardzo okrutny .. > > Bede wdzieczna za odpowiedz .. > > Dorota > > Witaj z moich obliczeń wychodzi że w roku 2011 byłaś w 11 czyli w 2. Magda. Witaj. Dzień urodzenia + miesiąc urodzenia + obliczany rok czyli 18 6 2011 co daje nam: 1+8+6+2+1+1=19/1 Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re:dodina67 28.12.11, 21:01 dodina67 napisała: > Przegladajac forum i czytajac z ciekawoscia Pana odpowiedzi oraz ciekawostki z > zakresu numerologi chcialabym bardzo poprosic Pana Janusza o pomoc .. Z moich w > yliczen wychodzi ze jestem w roku 1 .. ale czy mozliwe zeby 1 rok byl az tak b > ardzo zly i ciezki ?? moja data to 18-06-1967 .. Czy moze ja obliczylam zle .. > ? Wszedzie czytalam ze rok 1 jest dobrym rokiem .. niestety dla mnie byl to rok > bardzo okrutny .. Każda wibracja ma swoje jasne i ciemne oblicze. Nie ma wyłącznie korzystnych lub wyłącznie niekorzystnych. W twoim przypadku może być tak, że za sprawą wejścia w trzeci szczyt o wibracji 2, pozostając jednocześnie w cyklu 9, mogłaś odnieść straty w obszarze partnerstwa i współpracy. Ponadto, rok osobisty o wibracji 1 wynika z 19, a 19 to komornik, przychodzi i rozlicza. Jeśli nie przepracowałaś solidnie poprzedniego szczytu 5/14, co zresztą jest prawie niewykonalne, wówczas 19 faktycznie może zaboleć.... Pozdrawiam > Bede wdzieczna za odpowiedz .. > Dorota Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 29.12.11, 09:22 Dziekuje serdecznie Panie Januszu za odpowiedz i wytlumaczenie laikowi Drogi Panie Januszu jesli moge spytac .. czy to oznacza ze ten zly rok zakonczyl sie dla mnie ? czy jeszcze czeka mnie walka ? dziekuje Dorota Odpowiedz Link
janus50 Re:dodina67 29.12.11, 12:38 Witaj ponownie dodina67 napisała: > Dziekuje serdecznie Panie Januszu za odpowiedz i wytlumaczenie laikowi > Drogi Panie Januszu jesli moge spytac .. czy to oznacza ze ten zly rok zakonczy > l sie dla mnie ? czy jeszcze czeka mnie walka ? Z numerologicznego punktu widzenia powinno się poprawić. Od października jesteś w roku osobistym 2/20. Zero oznacza opiekę boską. Ponadto jesteś w szczycie 2/11 i jesteś urodzeniową 2/11. Taki układ bywa zwykle bardzo korzystny. Kluczem do powodzenia będzie współpraca i podporządkowanie. Dążenia indywidualne poprzez preferowanie własnej dominacji nie przyniosą efektu. Tyle numerologia, która jawi się korzystnie. Niezależnie od tego warto byłoby sprawdzić aktualne tranzyty astrologiczne. Możliwe, że akurat przechodzi jakiś ciężki tranzyt u ciebie. Pozdrawiam > dziekuje > Dorota Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 29.12.11, 13:32 Oh slicznie dziekuje .. ale nie powiem wystraszyl mnie Pan troszke z tymi tranzytami .. nawet nie wiem co to jest a juz sie boje .. jakas podpowiedz ??? bede oczywiscie bardzo wdzieczna.. ten rok byl okropny ale tak naprawde od paru lat w moim zyciu jest jakis zastoj nic sie nie dzieje i cokolwiek probuje zrobic po prostu to nie wychodzi ,,moge powiedziec ze ten rok to byla kulminacja zlego w kazdej dzedzinie .. Z powazaniem Dorota Odpowiedz Link
janus50 Re:dodina67 29.12.11, 14:13 dodina67 napisała: > Oh slicznie dziekuje .. ale nie powiem wystraszyl mnie Pan troszke z tymi tranz > ytami .. nawet nie wiem co to jest a juz sie boje .. jakas podpowiedz ??? No ja z astrologii orłem nie jestem, choć uczę się i mam nadzieję że kiedyś będę. Aby sprawdzić tranzyty niezbedna jest dokładna godzina i minuta urodzenia oraz miejsce urodzenia. > > bede oczywiscie bardzo wdzieczna.. ten rok byl okropny ale tak naprawde od paru > lat w moim zyciu jest jakis zastoj nic sie nie dzieje i cokolwiek probuje zrob > ic po prostu to nie wychodzi ,,moge powiedziec ze ten rok to byla kulminacja zl > ego w kazdej dzedzinie .. > Z powazaniem > Dorota Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 29.12.11, 14:19 Dzieki .. no ja chyba orlem nie bede ale zycze Panu .. fajna dziedzina i zainteresowanie ... ale jesli chcalby Pan pomoc mi i pocwiczyc na mnie ( smile ) to bardzo prosze . urodzona 23:55 Widuchowa kolo Szczecina Odpowiedz Link
janus50 Re:dodina67 29.12.11, 14:36 Ok. postaram się dziś wieczorem coś dla ciebie wyrzeźbić Odpowiedz Link
janus50 Re:dodina67 30.12.11, 00:59 Witaj ponownie Tak jak wcześniej zastrzegałem, orłem w astrologii nie jestem. W każdym razie miał miejsce u ciebie dość trudny tranzyt Urana, który robił kwadraturę do urodzeniowego Słońca i także koniunkcję do znajdującego się w pierwszym domu Chirona. Kwadratura do Słonca mogła przynosić kłopoty natury finansowej i związkowej jak również perturbacje w sferze domu rodzinnego. Uran przemieszcza się przez twój pierwszy dom horoskopu, co będzie trwało jeszcze dość długo, bo aż do 2021. Uran w pierwszym domu przynosi spore zmiany światopoglądowe, odrzucasz stare skostniałe schematy, zmieniasz sposoby działania. Dążysz do niezależności, zawiązujesz nowe znajomości, nowe przyjaźnie. Duża energia. Generalnie zawsze są jakieś mniejsze lub większe zakręty w życiu. Jednak aktualnie powinno iść ku lepszemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 30.12.11, 01:04 Super !!! Dziekuje dziekuje ..Poprawil mi Pan stan mojego ducha Dziekuje sedecznie .. Dorota Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 30.12.11, 00:51 Panie Januszu mam taka stronke ktora wylicza jakies tam punkty astrologiczne .. moze jest doba moze sie przyda w jakis obliczeniach .. przy okazji prosze zobaczyc . www.tarot-live.com/numerology.php Odpowiedz Link
dodina67 Re:dodina67 30.12.11, 00:55 Zapomnialam dopisac jest tam takze mozliwosc wyliczenia z godziny urodzenia i miejscowosci .. nie wiem czy jest to wlasciwe wyliczanie czy nie .. Odpowiedz Link
j2011 Re: Zrób to sam - to proste! 21.12.11, 03:59 Witam Panie Januszu, Wykonałam obliczenia według instrukcji, którą Pan podał i byłabym wdzięczna za pomoc w interpretacji. Z moich obliczeń wyszły następujące dane: Wibracja drogi życia: 9 1 cykl: 2 2 cykl:6 3 cykl: 1 1 szczyt:8 2 szczyt: 7 3 szczyt: 6 4 szczyt: 3 1 czarny szczyt: 4 2 czarny szczyt: 5 główny czarny szczyt: 1 Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: j2011 28.12.11, 21:07 j2011 napisała: > Witam Panie Januszu, > Wykonałam obliczenia według instrukcji, którą Pan podał i byłabym wdzięczna za > pomoc w interpretacji. Z moich obliczeń wyszły następujące dane: > > Wibracja drogi życia: 9 > 1 cykl: 2 > 2 cykl:6 > 3 cykl: 1 > 1 szczyt:8 > 2 szczyt: 7 > 3 szczyt: 6 > 4 szczyt: 3 > 1 czarny szczyt: 4 > 2 czarny szczyt: 5 > główny czarny szczyt: 1 Witaj, aby otrzymać interpretację, powinnaś założyć nowy wątek oraz podać datę urodzenia. Poproszę zatem o to. Pozdrawiam > > Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link
j2011 Re: j2011 30.12.11, 20:18 Nowy watek zalozony: forum.gazeta.pl/forum/w,23210,131891161,131891161,przeniesione_z_watku_Zrob_to_sam_to_proste_.html Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link
janus50 Re: j2011 30.12.11, 21:10 Witaj j2011 napisała: > Nowy watek zalozony: > forum.gazeta.pl/forum/w,23210,131891161,131891161,przeniesione_z_watku_Zrob_to_sam_to_proste_.html > Dziekuje za pomoc. Oczywiście widziałem i pamiętam. Odpowiadam w kolejności wpisów. Jedynie w przypadku prostych pytań staram się odpowiadać poza kolejnością. Poproszę zatem o odrobinę cierpliwości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
j2011 Re: j2011 31.12.11, 02:42 Bardzo dziękuję. Dodałam wpis bo nie bardzo wiedziałam co należy zrobić po założeniu nowego wątku Cierpliwie zaczekam na swoją kolejkę. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
magdaa1977 Chyba błąd. Wyliczanie szczytow, w numerologii! 25.12.11, 20:14 Witam, probowałam sobie wyliczyc szczyt w numerologii, ale jednego nie rozumiem. cytuje: 'Czas trwania szczytów życiowych obliczamy następująco: pierwszy szczyt – liczbą wyjściową jest 36, Pierwszy szczyt wynika z dodania do siebie liczby pierwszego i drugiego cyklu, tak więc, 3+5=8." Nie rozumiem, przecież tam wyszło, że 1 szczyt jest z redukcji liczb: 3 + 5 czyli cyklu 1 i 2, skad wiec liczba 36? Drugie moje pytanie to: Wyszlo tam, ze 1 szczyt tej osoby bedzie gdy skonczy 31 lat, czyli to znaczy, ze w tym roku gdy skonczytyle lat, bedzie dla tej osoby rokiem wyjatkowo dobrym? dziekuje, Magda. Odpowiedz Link
janus50 Re: Chyba błąd. Wyliczanie szczytow, w numerologi 28.12.11, 21:13 Witaj magdaa1977 napisała: > Witam, probowałam sobie wyliczyc szczyt w numerologii, ale jednego nie rozumiem > . > > cytuje: > > 'Czas trwania szczytów życiowych obliczamy następująco: pierwszy szczyt – > liczbą wyjściową jest 36, To dotyczy czasu trwania szczytu pierwszego > Pierwszy szczyt wynika z dodania do siebie liczby pierwszego i drugiego > cyklu, tak więc, 3+5=8." To dotyczy wibracji szczytu, czyli jak będzie się realizował. > > Nie rozumiem, przecież tam wyszło, że 1 szczyt jest z redukcji liczb: 3 + 5 czy > li cyklu 1 i 2, skad wiec liczba 36? Liczba 36 jest punktem wyjścia do obliczania CZASU TRWANIA SZCZYTU a nie jego wibracji. > > Drugie moje pytanie to: > > Wyszlo tam, ze 1 szczyt tej osoby bedzie gdy skonczy 31 lat, czyli to znaczy, z > e w tym roku gdy skonczytyle lat, bedzie dla tej osoby rokiem wyjatkowo dobrym? Skąd wniosek, że będzie dobry? Może być dobry a może być zły, może być też nijaki. Szczyt kończy się zawsze w roku własnym (osobistym) 9, a ten, jako wibracja bilansu, przynosi rozliczenia, niekoniecznie muszą być one korzystne, mogą przynieść straty. > > dziekuje, Magda. Bardzo proszę Odpowiedz Link
janus50 Re: Zrób to sam - to proste! 10.11.12, 20:46 Podbijam, aby znowu nie został zarchiwizowany. Janus Odpowiedz Link
okularyeksperta Re: Zrób to sam - to proste! 08.10.14, 01:13 no, tak- tylko co daje ta cała wiedza ? że się unika pułapek i przeciwności losu ? przeczekuje ? na wstrzymanie ? trochę, mi to wygląda na życie człowieka przed telewizorem, który co jakiś czas poprawia kancik w dobrze wyprasowanych spodniach ... ale, fakt wesołe 49 letnie, 7 mają naprawdę dobry rok pozdrawiam, to naprawdę fajny wątek. Odpowiedz Link
maggieha Re: Zrób to sam - to proste! 17.05.15, 19:31 Panie Januszu, proszę o pomoc czy czekają mnie wreszcie zmiany na lepsze w życiu prywatnym i zawodowym? Urodziłam się 07.07.1969r. Odpowiedz Link
agentka2603 Re: Zrób to sam - to proste! 03.03.16, 13:47 Hej wszystkim Dzisiaj chciałam Wam podlinkować stronę Pana Macieja na, której można (TYLKO DZISIAJ) po zgłoszeniu odebrać wróżbę bezpośrednio właśnie od wyżej wymienionego Pana Myślę, że jest to świetna inicjatywa poza programem do którego jak wiadomo baaardzo ciężko się dostać. Wraz ze swoją bratową postanowiłyśmy się zgłosić co prawda chwilkę trzeba poczekać ale tutaj przynajmniej mamy pewność, że wróżba jest od profesjonalisty. Pozdrawiam ow.ly/Z1gDO Odpowiedz Link
mikromakak Re: Zrób to sam - to proste! 16.08.17, 18:16 Szanowny Panie janus50, Uprzejmie proszę o analizę wg mojej daty urodzenia 27 maja 1983. Pozdrawiam Odpowiedz Link