Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretacje

03.09.10, 13:05
Witam, bardzo proszę o interpretacje okresu w ktorym sie teraz znajduje. Czuje ze przez ok roku bardzo się zmieniłam i nie bardzo rozumiem co się dzieje. Przede wszystkim czuje ze czegoś mi brakuje. Chociaż ma dobra sytuacje finansowa, kochajacego męża i ogolnie wszystko się uklada dobrze, pomimo to ciągle czuję niepokój. Męczy mnie brak celu wiem ze praca która wykonuje, zupelnie nie pasuje do mojego charatketu i mnie frustruje. Zrobiłam się bardziej aspołeczna, nie mam ochoty nawiazywac nowych kontaktów. Czuje się tak jakbym od jakiegos czasu się nie rozwijała tylko stała w miejscu pomimo zmiany pracy, slubu itd. niby wiele się dzieje ale wogóle mnie to nie rusza. Czuje się jak babcia klocia która dużo ma a ciągle narzeka. A może jest to doby czas na założenie rodziny? Chce mieć dzieci ale ciagle myślę ze jeszcze powinnam się rozwijac zawodowo...taki miszmasz, z którego nie mogę wyjść. Czy znajduje się teraz w jakimś trudnym dla mnie okresie, kiedy przyjdzie czas gdy wszystko się uspokoi i bede miała przed soba określą ścieżke która mam iść? Bardzo proszę o pomoc i dziękuję!. Moja data urodzenia 8.02.1985
Obserwuj wątek
    • galileo85 Re: Proszę o interpretacje 03.09.10, 13:07
      Aha i jeszcze data urodzenia mojego męza gdyby była potrzebna 10.02.1980
      • janus50 Re: Proszę o interpretacje 03.09.10, 13:42
        witaj
        Przydałaby się jeszcze data ślubu...
        Pozdrawiam
        • galileo85 Re: Proszę o interpretacje 04.09.10, 21:23
          14.08.2010
          ,jesli to mozliwe prosze sie bardziej skoncentrowac na strefie zawodowej wydaje mi sie, ze tutaj mnie cos meczy. Serdecznie pozdrawiam i dziekuje
    • galileo85 Re: Proszę o interpretacje 05.09.10, 23:07
      Witam widze ze ma Pan rece pełne roboty, więc postanowiłam sprobowac sama obliczyc sobie piramidewink mam nadzieje ze sie udalo

7

5

1 4/13

2 8 5

6 3
      3

ciagle przegladam Pana forum i probuje znalesc dla siebie interpretacje poszczegolnych cykli, ale sie zastanawiam czy ich interpretacja moze byc kierowana do wszystkich to znaczy np. odpisał Pan jednej osobie przy dacie urodzenia 8-8-1972:
      " dzień urodzenia 8 - Jesteś twórcą. Zajmij się jednym zawodem, zdecyduj się na
      jeden kierunek działalności, mającej charakter społeczny. Nie zakładaj spółki
      na równych prawach. Do przodu w działaniu pcha Cię wewnętrzny przymus. Lubisz
      posiadasz książki, ale ich nie czytasz. Jesteś hojny. Lubisz zwracać na siebie
      uwagę innych. Ważne jest dla Ciebie posiadać idealną rodzinę, zauważaną przez
      innych oraz.... od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 8 - w tym cyklu jesteś
      zainteresowany praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z
      pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji ..... rozumiem ze te same slowa moga byc kierowane do mnie? Kolejne moje pytanie to czy szczyty czarne moje 6 i 2 dotycza cyklu drugiego i "obciazaja" one mnie jakby jenoczesnie czy zmieniaja sie kolejno co 9 lat? I ostatnie co to sa wibracje wlasne i jak silny wplyw maja na cala reszte policzylam litery wszystkich imion nazwiska panienskiego i po mezu
      A-8
      c-1
      d-2
      e-1
      j-1
      k-1
      l-1
      ł-1
      n-2
      o-2
      p-1
      r-2
      s-1
      t-1
      u-2
      z-1

Troche sie rozpisalam ale moze pomoze wink
      Prosze o pomoc i bardzo dziekuje pozdrawiam
      • janus50 Re: Proszę o interpretacje 12.09.10, 12:30
        Witaj
        Generalnie trudno jest odnaleźć jakiś element, który wyraźnie może mówić o pojawianiu się problemów o których mówisz. Aktualnie znajdujesz się w pierwszym cyklu o wibracji 2, który potrwa do 31 roku zycia oraz pierwszym szczycie 1, ktory będzie trwał do 30 roku zycia. Jest to układ dużego zaangażowania w sprawy domu i rodziny. Szczególnie że jesteś urodzeniową szóstką. Tutaj jednak czarny szczyt sześć może przynosić niekorzystne aspekty wibracji sześć, do których należą np. chęć dominacji w związku i rodzinie czy też negowanie autorytetów. Dla osoby urodzonej ósmego dnia miesiąca, realizowanie się w karierze zawodowej stanowi bardzo istotny element życia i działania na tym polu zostaną zintensyfikowane po ukończeniu przez ciebie 31 roku życia, choć pierwsze "jaskółki" zaczną pojawiać się już po 28 roku życia.
        Można się doszukiwać pewnego marazmu i zastoju, czy też ograniczeń i braku rozmachu, za sprawą roku własnego 4/13, w którym aktualnie jesteś, czwórka w kontekście czarnego szczytu 6 często tak działa. Karmiczna trzynastka przynosi trudne konfrontacje w sferze ogólnie pojmowanej pracy. Ponadto masz również czwórkę w wibracjach własnych, które mają wartość 4-3-7 - tak więc rok własny cztery może się dość mocna zaznaczać w twoim życiu.
        piszesz
        > rozumiem ze te same slowa moga
        > byc kierowane do mnie?
        Tak, jednak jak wspomniałem, najbardziej adekwatne staną się po ukończeniu przez ciebie 31 roku życia.

> Kolejne moje pytanie to czy szczyty czarne moje 6 i 2 d
        > otycza cyklu drugiego i "obciazaja" one mnie jakby jenoczesnie czy zmieniaja si
        > e kolejno co 9 lat?
        W czarnych szczytach posiadasz szóstkę i trójki, dwójka jest obecna w pierwszym cyklu i nie jest czarnym szczytem. Nie zmieniają się co kolejne 9 lat. Czas trwania czarnych szczytów jest różnie interpretowany. Ja skłaniam się do zasady, że czarne szczyty trwają równolegle z białymi szczytami. Tak więc w twoim przypadku szóstka w czarnym szczycie będzie aktywna do 30 roku życia.

Od października wchodzisz w rok własny 5, który może przynieść spore zmiany i z pewnością dużo energii, która będzie działać na wszystkich poziomach.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka