Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację.

08.09.10, 16:11
Witam, Panie Januszu. Jestem numerologiczną ósemką, zatem teraz powinnam wejść w trzeci rok numerologiczny, od pazdziernika. Ostatni rok, 2, był okropny i mam pytanie, czy w ten rok 3 jest dobry dla powiększenia rodziny (dzieci?)? Bo 2 nie był pod żadnym względem...
I jeszcze jedno pytanie: wibracja mojego adresu zam. to 1, mieszkamy tu dopiero połtora roku, to nowy dom, czy dodanie 7 spowoduje zmiane wibracji na 8 i korzystne zmiany finansowe? Czy taka wibracja adresu jest też dobra dla rodziny? Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
(moja data ur. 24.03.1979).
Obserwuj wątek
    • meredith79 Re: Prośba o interpretację. 13.09.10, 14:14
      Czy mógłby Pan odpowiedzieć? Bardzo proszę...
      • janus50 Re: Prośba o interpretację. 13.09.10, 15:07
        Witaj
        Odpowiadam w kolejności wpisów. Byłaś już na drugim miejscu, mam nadzieję że nie zapomnę o tobie i odpowiem w pierwotnej kolejności. Poproszę zatem o odrobinę cierpliwości.
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: Prośba o interpretację. 14.09.10, 17:38
      Witaj
      Jesteś w dość napięciowym układzie drogi życia aktualnie. Przebywasz do 56 roku życia w cyklu sześć, stąd ogromne pragnienie oddania się najbliższym, posiadania dzieci, radości ze szczęśliwej i bezpiecznej rodziny. Jednak jednocześnie jesteś również w szczycie 5/14, który może przynosić ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, wydarzenia nagłe i niespodziewane, brak stabilności życiowej, ciągłe szarpanie się ze zmieniającymi się okolicznościami. Mimo wszystko, piątka ta w kontekście urodzeniowej ósemki powinna przynosić silny strumień energii, który umożliwiać będzie rozwój. Dlaczego jednak tak nie jest, dlaczego 14 jest uciążliwa na tyle że trudno jest zapewnić sobie i najbliższym optymalne warunki. Być może problem tkwi w twoich wibracjach własnych z imion i nazwisk, te należy sprawdzić.
      Co do roku numerologicznego, czyli liczonego wg. systemu Pani Lobos, to ja nie uznaję go za najbardziej istotny. Podstawowe znaczenie ma wibracja roku własnego a ta aktualnie ma wibrację 3 i wkrótce wejdziesz w rok własny 4. Będzie on oddziaływać od 1 października. Może on przynieść stabilizację i większe możliwości w budowaniu trwałych struktur.
      Wibracja adresu siedem nie jest za dobra jak na dom. Ósemka jest zdecydowanie lepsza, jednak czy przyniesie ci powodzenie w finansach, trudno powiedzieć, na pewno w pewnym stopniu będzie wspierać twoje dążenia w sferze materialnej. Jednak to tylko jeden z wielu elementów.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka