ja_76 11.09.10, 20:28 moja data ur.15.03.1976.z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_76 Re: interpretacja-prosba 13.09.10, 15:57 z moich obliczen wynika ze jestem 5-tka w drugim cyklu o wibracji 6 i szczycie nr II( do 36 roku zycia)= 11/2. gdzie moge znalesc dalsze informacje dot. interpretacji? Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja-prosba 13.09.10, 16:52 Witaj Tak jak obliczyłaś, jesteś w drugim cyklu 6, do 59 roku życia, oraz w drugim szczycie 11/2 od 31 do 40 roku życia. Co do interpretacji, to albo poszukasz na forum, będzie to pracochłonne jednak z pewnością znajdziesz. Możesz też poczekać aż przyjdzie twoja kolejka na odpowiedź. Odpowiadam wg daty wpisów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja-prosba 31.10.10, 12:26 Witaj Jesteś w drugim cyklu o wibracji 6, który trwać będzie do 59 roku zycia oraz w drugim szczycie 2/11, który trwać będzie do twojego 40 roku zycia. Dla urodzeniowej piątki jest to układ dość niewygodny, uwierający. Zarówno cykl 6 jak i szczyt 2/11 to wibracje nieharmonijne z twoją wibracją urodzeniową pięć. Szóstka dąży do realizacji w rodzinie, chce brać na swoje barki odpowiedzialność za najbliższych, pragnie się spełniać dla dobra domu rodzinnego. Nierzadko przynosi konieczność konfrontacji z uciążliwymi obowiązkami wobec najbliższych, np. konieczność opieki nad osobą niepotrafiącą zadbać o siebie, może być to dziecko lub osoba w podeszłym wieku albo np. przewlekle chora itp. Jest to skrajnie różne od aspektów piątki, która nade wszystko ceni sobie wolność osobistą, swobodę wyboru, brak zobowiązań i ograniczeń. Podobnie ma się sprawa z 2/11, która jest harmonijna z szóstką ale silnie skonfliktowana z piątką. Dwójka dąży do spełniania się w partnerstwie, pragnie miłości, adoracji, oddania, bliskości ukochanej osoby. Dla związku potrafi zrobić wszystko, posiada jednak dużą wrażliwość, która pozwala jej wniknąć w problemy innych ludzi i ich doskonale zrozumieć, jednak nierzadko popada w nadwrażliwość co może przynosić przewrażliwienie na własnym punkcie, kompleksy, zaniżanie wartości własnej, brak siły przebicia. Generalnie może być to czas sporych napięć i rozterek, silnych emocji powodujących wewnętrzne rozdarcie. Oczywiście wiele zalezy od wibracji własnych z imion i nazwisk. Mogą one wspomagać drogę życia z daty urodzenia, mogą również potęgować niekorzystny układ. Pozdrawiam Odpowiedz Link