Dodaj do ulubionych

malzenstwo i praca

09.12.10, 22:35
Jesli mozna, mam dwa pytania:
1. malzenstwo - ja urodzilam sie 13.10.1964, maz 30.05.1956, czy w najblizszym czasie widzi Pan rozwod? czy jest to zwiazek karmiczny? Jesli tak, czy mozna odczytac, czy karma "wyczerpala sie"? Slub wzielismy 16.12.1995 r.

2. mysle o rozpoczeciu nowego etapu w swoim zyciu zawodowym, zwiazanego z malowaniem. Czy patrzac na date urodzenia moze Pan okreslic predyspozycje zawodowe i zdolnosci? (moje panienskie imie (oba) i nazwisko ma 6 liter A, 2-O, 2 -I, 1-Y, C-1, H-1, F-1, K-2, N-1, R-1, S-1, T-2, Z-2, W-1. Do tego dochodzi nazwisko meza, O-1, G-1, B-1, W-1, N-1, A-1. Czy lepiej jest z tym dodanym nazwiskiem, czy z samym panienskim?
Obserwuj wątek
    • filifionka13 Re: malzenstwo i praca 12.12.10, 21:12
      Bardzo prosze?
      • alte_seele Re: malzenstwo i praca 15.12.10, 12:09

witaj,

w przewazającej liczbie przypadków ludzie spotykaja sie ponownie, aby podjac probe przepracowania kwestii, ktorych nie udalo sie im przepracowac w poprzednim wcieleniu, innymi słowy, większosc zwiazkow ma charakter karmiczny.

Pytasz, czy przepracowaliscie, to co mieliscie do przepracowania. Tego nie wiem. W kazdym razie, Ty wchodzac w zwiazek małzenski liczylas na partnerstwo, Twój małzonek raczej- przynajmniej tak pokazuja liczby - na uklad bardziej otwarty.

W tym roku jestes pod wpływem wibracji roku osobistego 9. Oznacza to, ze jesli nosisz sie z zamiarem podjecia decyzji o rozstaniu - to ten rok temu sprzyja. Od Ciebie rzecz jasna zalezy, czy zdecydujesz sie na zmiany.

Jeśli chodzi o predyspozycje do malowania - droga zycia tego nie wyklucza.
        Zanim sprawdze, jak wyglada to w wibracjach wlasnych, prosilabym o informacje, czy posiadasza imie z bierzmowania. Jesli tak, to prosba o litery.

pozdrawiam,

alte_seele
        • filifionka13 Re: malzenstwo i praca 15.12.10, 22:45
          Alte_seele, Bardzo dziekuje za odpowiedzsmile.

Nie, nie mam imienia z bierzmowania, oba moje imiona i oba nzawiska sa juz wliczone...
          • alte_seele Re: malzenstwo i praca 16.12.10, 10:58

witaj ponownie,

Twoje wibracje wlasne pierwotne wynoszą 7/7/5, co w efekcie daje przeznaczenie 3, a dodatkowo biały szczyt o wibracji 3, pod wpływem ktorego jestes obecnie, wskazują, ze intuicja dobrze Ci podpowiada smile Mozesz realizowac sie jako malarka. Inspiracji szukaj w rozwoju duchowym, w metafizyce.

Przy czym brak 4 w Twoich w wibracjach wlasnych moze wskazywac na to, ze bedziesz musiala popracowac nad wytrwaloscia, konsekwencja i cierpliwoscia. Innymi słowy malowanie w Twoim przypadku bedzie raczej oznaczalo wytrwala prace niz samą przyjemnosc. Możesz rzecz jasna uzupelnic ten brak poprzez korekte.

Co do nazwiska meza - jesli chcesz sprzedawac swoje prace, jesli chcesz, aby malowanie stalo sie zrodlem dochodow, to sugerowalabym pozostanie przy nazwisku meza.

pozdrawiam,

alte_seele

• filifionka13 Re: malzenstwo i praca 16.12.10, 21:30
              Bardzo dziekuje, i zycze duzo szczescia w nowym rokusmile
              • alte_seele Re: malzenstwo i praca 17.12.10, 17:10

dziękuje i wzajemnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka