Dodaj do ulubionych

witam ja tez poprosze o

12.12.10, 16:28
pomoc

nazywam sie JOanna moja data urodzenia 31 01 82
nazwisko rodowe
A -2
E-1
I-1
K-1
R-1
S-2
W-1
PO MĘŻU
K-1
O-1
R-1
T-1
U-1
PIERWSZE IMIE
A-2
J-1
N-2
O-1
DRUGIE IMIE
A-3
D-1
E-1
G-1
L-1
M-1
N-1
BIERZMOWANIE
A-1
I-1
J-1
L-1
U-1
jak grom z kjasnego nieba spadlo na mnie uczucie do pewnego mezczyzny z mojej przeszlosci tzn juz go kiedys kochalam ale nie bylismy nigdy razem on 15 07 81 problem w tym ze on od zawsze sie kolo mnie krecil jak bylkismy dziecmi juz wtedy mowiel ze mnie kocha potem wyjechal do inenego kraju o tak 10 lat temu zaczal sie odzywac raz juz bylam zdecydowana do nbiego jechac mam wrazenie ze znam go bardzo dobrze on odgaduje moje mysli wie co ja czuje zachowujemy sie jakbysmy zanli sie .... wieki ale... ja mam meza 9 11 74 nie wiem co mam robic mam dzieci a o mezu zupelnie -przestalam myslec ciagnie mnie do tramtego to nie wytlumaczenia
prosze mi cos poradzic o co chodzi w tym popapranym losie
dziekuje
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: witam ja tez poprosze o 12.12.10, 17:08
      witam wlasnie sie domyslislam ze powinnam wszytko zsumowac uncertain przepraszam nie wiedzialam prosze o pomoc w moim problememie'
      pozdrawiam
    • alte_seele Re: witam ja tez poprosze o 15.12.10, 12:37

witaj,

analizujac trzy daty urodzenia, ktore podałas, mozna dostrzec w nich - mowiac ogolnie - spora doze dynamizmu...powiem krotko, zwiazek z Twoim przyjacielem nie jest wykluczony, ale raczej nie liczyłabym na jakis bardzo trwały uklad, a jesli nawet to raczej otwarty, nawet mimo potencjalnej formalizacji - w kazdy razie on by tak to widzial. To, ze Was Ciągnie do siebie, widac w pokrewienstwie wibracji, pod ktorych wpływem jestescie obecnie...

Moim zdaniem, rok 2011 moze byc przełomowy dla Twojego obecnego związku, ale tak jak napisalam wczesniej, nowy zwiazek - mimo, ze macie pokrewne wibracje - miodem płynący wcale byc nie musi..

pozdrawiam,

alte_seele

• janus50 Re: witam ja tez poprosze o 15.12.10, 14:53
      Witaj
      Zgadzam się z alte seele i dodam jeszcze od siebie, że najbliższy rok, a w gruncie rzeczy już trwający od 1 października 2010 rok własny o wibracji dziewięć, będzie nie tylko bardzo ważny w twoim życiu ale moim zdaniem może być to jeden z najważniejszych momentów twojego życia.
      Zarówno twój mąż jak i dawny przyjaciel to urodzeniowe piątki, a ty jesteś w pierwszym szczycie 5, który właśnie kończy się w roku własnym 9, który rozpoczęłaś. Uczucia i emocje o których piszesz są typowe dla wzajemnego magnetyzmu piątek. Trochę szalone, oparte na podstawowych instynktach, które nie pozwalają na racjonalne przeanalizowanie sytuacji i wyciągnięcie wniosków.
      Problem w tym, że magnetyzm ten zacznie zanikać, kiedy wyjdziesz z pierwszego szczytu a twoje postrzeganie świata, reakcje, założenia i cele ulegną radykalnej zmianie. Zmiana ta będzie wynikać z faktu, że wejdziesz w drugi szczyt o wibracji 6, który jest skrajnie różny od aktualnego szczytu 5 i niemal równocześnie bo zaledwie po roku wejdziesz również w drugi cykl o wibracji 4. Tak więc zmiana będzie skrajna, gdyż czwórka również totalnie różni się od piątki.
      Dlatego podejmowanie jakichkolwiek, życiowo strategicznych decyzji w tym czasie musi być ogromnie rozważne, gdyż pochopne postępowanie może tobie po prostu bardzo zaszkodzić.
      Moim zdaniem ani twój małżonek ani też dawny przyjaciel, nie gwarantują perspektywicznego związki. Uważam jednak, że powinnaś poczekać z decyzjami do końca przyszłego roku.
      Rok dziewięć często powoduje pojawianie się osób z przeszłości. Znajomych, przyjaciół czy kochanków. Tyle, że nie pojawiają się oni po to aby odnowić znajomość czy związek, ale po to aby się pożegnać i ostatecznie wyjść z twojego życia w sposób ostateczny i trwały.
      Pozdrawiam
      • alte_seele Re: witam ja tez poprosze o 15.12.10, 18:22

nie chcialam pisac zbyt bezposrednio, ale skoro janus50 zaczął (pozdrawiam Cie janusie50 smile, to ja tez dorzucę parę zdań bez owijania w bawelne..może sie zdarzyc taki uklad, ze koncentrujac sie na swoim dawnym znajomym, Twoj malzonek ukierunkuje rowniez swoja uwage w inna strone..w konsewencji, Ty - kiedy juz minie fascynacja pomiędzy Tobą a starym znajomym, zostaniesz sama z wieloma obowiazkami i codzienna, szara rzeczywistoscia...

oczywiscie, wiele zalezy od wibracji wlasnych (z imion i nazwisk), bo czasami wibracje drogi zycia sklaniaja do podejmowania mniej lub bardziej rozsadnych decyzji, ale wew. motywacje czy wzgląd na otoczenie powoduje, ze wibracje wynikajace z daty urodzenia realizuja sie wg pozytywnego scenariusza, badz - co tez nie wykluczone - my ten scenariusz postrzegamy w pozytywnych barwach...

pozdrawiam,

alte_seele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka