Dodaj do ulubionych

Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!!

01.02.11, 17:36
Panie Januszu, martwie sie bardzo o corke, jest apatyczna...nie ma chlopaka, chociaz bardzo by chciala, zadnej checi do zycia...co sie dzieje, od 3 lat mieszkamy za granica corka chodzi tutaj do szkoly i uczy sie fryzjerstwa...chce tutaj zostac i pracowac. Czy to dobry pomysl, i co z jej brakiem energii??? Czy fryzjerstwo to dobra profesja dla niej???
Corka urodzila sie 18.01.1992 jej wibracje wlasne to:

A-3
K-2
I-1
L-1
N-1
O-2
R-2
S-1
T-1

Dziekuje serdecznie i pozdrawiam bardzo cieplo.
Malgonia
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 01.02.11, 19:59
      Witaj
      Czy podałaś zawartość literową wszystkich posiadanych imion i nazwiska?
      Pozdrawiam
      • malgoniaa703 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 02.02.11, 08:16
        Tak, corka ma tylko jedno imie i nie miala jeszcze bierzmowania.
    • janus50 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 06.02.11, 17:11
      Witaj
      Twoja córka jest urodzeniową czwórką, osoby takie cenione są za swoją solidność, uczciwość, pracowitość, stabilność, precyzję w działaniu. Jest obecnie w pierwszym cyklu o wibracji 1, do 24 roku zycia oraz szczycie również o wibracji 1 do 32 roku życia. Zwykle jest to okres bardzo dynamiczny, przebojowy, pełen energii. Dlaczego nie jest tak w przypadku twojej córki. Moim zdaniem przyczyna może leżeć w wibracjach własnych z imion i nazwiska. Mają one wartość 6-6-3 i są to dość pasywne wibracje własne choć z pewnością dają duże wyczucie dla piękna i formy, stad fryzjerstwo, które łączy piękno z tworzeniem rzeczy pożytecznych, do czego dąży z kolei urodzeniowa czwórka. Takie wibracje własne nie są jednak optymalne dla jej drogi życia z daty urodzenia. Ponadto ma wiele braków wibracji w imionach i nazwiskach, oznacza to, że brak jest tam liter, które wyrażają brakujące wibracje. Brakuje jej czwórek - są to litery D i M. Brak jest siódemek (G, P oraz Y) oraz ósemek (H, Q i Z). Szczególnie brak czwórki może być uciążliwy, gdyż jest przecież urodzeniową czwórką, dlatego może właśnie odczuwać negatywne aspekty wibracji 4. Może być to brak chęci do działania, lenistwo, bałaganiarstwo, skłonność do spóźniania się. Brak siódemki z kolei może przynosić problemy z przyswajaniem wiedzy. Ósemka odpowiada za sferę finansów ale także ambicji życiowych, siłę przebicia, jej brak może więc dawać jakieś dysfunkcje w tej materii, szczególnie, że ma też czarny szczyt osiem, który powoduje skrzywienie pojmowania wartości materialnych - może to być albo skrajna chciwość albo totalnie odwrotnie - lekceważenie wartości materialnych.
      Pobyt za granicą jest korzystny, choć aktualne wibracje własne oraz urodzeniowa czwórka to raczej wibracje osiadłe, mocno przywiązane do stron rodzinnych, do domu rodzinnego. Jednak później wejdzie w cykl 9, który obok piątki należy do największych podróżników.
      Wibracje wlasne oraz braki wibracji, można skorygować numerologicznie.
      Pozdrawiam
      • malgoniaa703 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 08.02.11, 09:25
        Panie Januszu, dziekuje bardzo za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie: jakie Pana zdaniem wibracje wlasne sa najlepsze dla mojej corki?
        Pozdrawiam i zycze milego dniasmile
        Malgonia
        • malgoniaa703 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 09.02.11, 12:32
          Panie Januszu, przepraszam ... czy moge rowniez prosic o kosultacje w mojej sprawie...moje wibracje wlasne po korekcie numerologicznej to 1-3-4...ostatnio czytalam na forum, ze to sa slabe wibracje...jak to sie ma do mnie i czy moze mi Pan napisac jakie powinnam miec wibracje wlasne...30.03.1973. Bede wdzieczna za poswiecony mi czas.
          Pozdrawiam Pana bardzo, a to bardzo serdeczniesmile
          Malgonia

• janus50 Re: 1-3-4 13.02.11, 16:56
            Witaj ponownie
            Wibracje 1-3-4 należą do korzystnych. Generalnie pasują również do twojej drogi życia, choć ja dałbym tobie coś bardziej dynamicznego, bo jesteś w cyklu 3 i szczycie 11/2 co nie jest najkorzystniejsze w kontekście 1-3-4. Często numerolodzy, którzy ustawiają takie wibracje, nie zwracają uwagi na to, że czwórka wychodzi z karmicznej 13. Gdy zliczamy wszystkie spółgłoski i samogłoski (a nie wyłącznie ich sumy), na 10 przypadków 9 daje trzynastkę. Praktycznie od 49 do 94 mamy trzynastkę. Co jest oczywiście niekorzystne. To powinnaś sprawdzić.
            Pozdrawiam
            • malgoniaa703 Re: 1-3-4 14.02.11, 07:53
              Panie Januszu, sprawdzilam, no i nie mylil sie Pan jest 13...bardzo prosze mi napisac jakie dynamiczne wibracje beda dla mnie korzystne, mam do Pana pelne zaufanie i Pana wskazowki sa dla mnie bardzo cenne.
              Zalezy mi bardzo na skutecznej transformacji...Dziekuje za poswiecony mi czas, za pomoc!!!
              Pozdrawiam Pana bardzo serdecznie i zycze milego dniasmile
              Malgonia
        • janus50 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 13.02.11, 16:48
          Witaj
          Warto byłoby dobrac jakieś dynamiczne wibracje własne, mimo że aktualnie jest w okresie dużej dynamiki i mogłyby być zbyt dynamiczne, jednak później wchodzi w szczyty zdecydowanie mniej dynamiczne i wówczas byłyby optymalne. Z drugiej strony aktualny czarny szczyt 8 każe się zastanowić nad wprowadzaniem kolejnej ósemki. Trudno jest wybrać coś na prawdę optymalnego. Myślę, że w aktualnej sytuacji najbardziej istotne jest aby wypełnic braki, co do wibracji własnych to teraz mogłyby być np. 3-1-4.
          Pozdrawiam
          • malgoniaa703 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 14.02.11, 08:13
            Witam serdecznie,
            Rowniez jestem zdania, ze w pierwszej kolejnosci nalezy uzupelnic braki wibracji poniewaz daja one o sobie znac...tak sie sklada, ze corka jeszcze nie miala bierzmowania wiec mozna swobodnie braki uzupelnic...tylko tyle, ze to nie jest takie proste...przeliczylam juz wiele imion i jedynym pasujacym jak do tej pory jest imie Malgorzata...uzupelnia barki wibracji 4, 7 i 8; daje wibracje wlasne 6-3-9 co Pan o tym sadzi???...czy mozna to imie zakceptowac???...

Tak sobie mysle, ze corka w przyszlosci moze zmienic nazwisko i jezeli nie bedzie ono dawalo korzystnych wibracji wlasnych, wtenczas warto dokonac korekty numerologicznej. Jak ona sama mowi, jako fryzjer moze swobodnie poslugiwac sie pseudonimem artystycznym. A tymczasem braki wibracji bedzie miala uzupelnione...

Czekam na Pana opinie.
            • janus50 Re: Panie JANUSZU, bardzo prosze o pomoc!!! 14.02.11, 12:31
              Witaj
              każde działanie jest dobre jeśli przyniesie skuteczną transformację. Istotą transformacji jest zintegrowanie dodanego imienia. Integracja jest pełna, kiedy zaczynamy traktować dodane imię jako własne. Co do Małgorzaty, jest to imię uniwersalne ponieważ zawiera wszystkie wibracje poza piątką.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka