najna33 08.03.11, 20:24 Witam Panie Januszu, moja mama (08.12.1943)ma zaplanowana operacje na 21 marca, denerwuję sie czy wszystko będzie dobrze, czy to własciwy termin. Z góry dziekuje za interpretacje Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: termin operacji 08.03.11, 21:51 Witaj Rok własny jest korzystny bo ma wibrację sześć. Miesiąc niestety ma wibrację 9 więc nie jest to korzystne. Dzień własny ma również wibrację trzy więc jest korzystny. Również wykres roczny, miesięczny i dzienny są korzystne. Z numerologicznego punktu widzenia, prawdopodobieństwo niepozytywnych okoliczności jest niewielkie, jakieś 10%. Jedynym niekorzystnym elementem jest miesiąc własny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lekkerding Re: termin operacji 13.01.22, 16:47 Dzien dobry Panie Januszu, Mam operacje wyznaczona na 1 lutego, ale z tej daty wychodzi 9 co chyba nie jest korzystne😩. Czy daloby sie jakos zneutralizowac te niekorzystnosc? Czy lepiej zmienic? A jesli tak to na kiedy najlepiej? 26 emigruje wiec musze dojsc do siebie przed ta data wiec operacja powinna odbyc sie gdzies na poczatku lutego. Czy moze mi Pan w tej kwestii pomoc? Mam ewentualnie mozliwosc jeszcE 4 lutego. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: termin operacji 14.01.22, 06:35 Dzień dobry, przykro mi, ale Pan Janusz od dawna nie udziela odpowiedzi na Forum. Odpowiem na Pani pytania: - Odpowiedz Link