Dodaj do ulubionych

Zwiazek 6 z 7

16.03.11, 23:08
Panie Januszu czy moglby Pan mi pomoc? Bardzo zalezy mi na mezczyznie , ktory jest mna zafascynowany erotycznie ale nie mam pojecia czy moglibysmy tworzyc uklad przyjacielski a jesli tak to na co powinnam zwracac szczegolna uwage w relacjach z nim aby nasza znajomosc byla harmonijna i pelna szlachetnosci.
Ja 21 03 1971 on 17 04 1984
Pozdrawiam cieplo.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 20.03.11, 16:29
      Witaj
      Szóstka z siódemką mogą stworzyć harmonijny związek. Punktem zapalnym w takim związku może być potrzeba introspekcji niezbędna urodzeniowej siódemce. Zapada się wtedy w sobie, żeglując po bezkresie swojego wewnętrznego oceanu. Może być to odczytane przez typową szóstkę jako niechęć, chłód, brak uczucia. Jesteś urodzeniową szóstką i masz także szóstki w czarnych szczytach, może to oznaczać chęć dominacji w związku, nadopiekuńczość, która każe tobie oczekiwać od partnera cały czas informacji zwrotnej, potwierdzającej, że twoje działania, gesty i uczucia spotykają się z pełną akceptacją. Czasem przybiera to tak ekstremalne formy, że najchętniej umieściłaby taka szóstka na czole partnera pasek, na którym wyświetlałby się tekst, informujący o tym o czym w danej chwili myśli partner. Oczywiście generalizuje teraz i wcale nie musi być tak w twoim przypadku.
      Pozostałe elementy dróg życia są dość zgodne i mogą przynieść zgodny związek. Jego pierwszy cykl 4 jest harmonijny z twoją urodzeniową szóstką, te dwie wibracje dążą do stabilizacji i mogą bardzo zgodnie współpracować. Jego pierwszy szczyt 3 jest zgodny z twoim drugim cyklem 3, co może dawać jemu wystarczające impulsy do komunikowania się i okazywania uczuć, choć pewnym cieniem kładzie się jego czarny szczyt o wibracji 4, który w kontekście urodzeniowej siódemki może działać zamykająco. Niepokoi również twój trzeci szczyt o wibracji 9, który potrwa do 48 roku życia i który nierzadko przynosi porażki związkowe oraz przyciąga niewłaściwych partnerów.
      Generalnie w skali od 0 do 10 dałby temu związkowi jakieś 7 punktów.
      Oczywiście powyższe wyłącznie w oparciu o daty urodzenia. Analiza wibracji własnych z imion i nazwisk może pokazać dalsze zgodne, lub też nie, elementy.
      Pozdrawiam
      • ivana Re: Zwiazek 6 z 7 20.03.11, 21:49
        Bardzo dziekuje Panie Januszu. Rzeczywiscie jest tak jak Pan pisze, chcialabym wiedziec co robi w danej chwili i o czym mysli ale pracuje nad soba i nie pytamwink
        Jesli znajdzie Pan chwilke to moglby Pan zanalizowac wibracje wlasne?
        -moje -A-6, G-1, I-1, J-1, K-4, N-1, O-4, S-1, T-2, W-2, Z-1, R-1, Y-1
        -jego-A-1, I-2, K-3, Ł-1 , Ń-1, P-1, S-2, U-2,Z-1

Pozdrawiam bardzo sedecznie
        Iv
        • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 20.03.11, 21:57
          Witaj ponownie
          Aby prawidłowo określić wibracje własne należy wziąć pod uwagę wszystkie posiadane imiona (pierwsze, drugie oraz to z bierzmowania) oraz nazwiska. Jeśli np. byłaś już zamężna i jakiś czas nosiłaś nazwisko męża to to nazwisko również jest istotne, no i oczywiście rodowe jak najbardziej. Czy podałaś wszystkie posiadane imiona i nazwiska?
          Pozdrawiam
          • ivana Re: Zwiazek 6 z 7 20.03.11, 22:39
            Tak podalam wszystkie. Moje imie z bierzmowania jest takie samo jak drugie imie.
        • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 21.03.11, 15:26
          Witaj
          twoje wibracje własne mają wartość 1-8-9 i są to jedne z najkorzystniejszych wibracji własnych. Dają dużą siłę przebicia i poczucie wartości własnej. Masz jednak dwa dość istotne braki, co oznacza, że brak jest w twoich imionach i nazwisku liter, które wyrażają brakujące wibracje. Braki takie mogą przynosić jakieś dysfunkcje w sferze za którą brakująca wibracja odpowiada oraz negatywne aspekty brakującej wibracji. Brak jest tobie wibracji 3 (litery C, L oraz U) która odpowiada za osobistą ekspresję, komunikowanie się z innymi. Kolejnym brakiem jest brak czwórek (litery D i M), które odpowiadają za szeroko pojmowaną sferę pracy i budowanie trwałych struktur. jest to bardzo istotna wibracja jeśli chodzi o związki ponieważ umacnia je i stabilizuje.
          Twój partner ma wibracje własne o wartości 7-4/13-11/2 i są to bardzo trudne i mocno zamykające wibracje własne. Mogą przynosić problemy z wyrażaniem uczuć, emocjonalny chłód, spore ograniczenia.
          Ma spore braki. Brak jest mu dwójek - partnerstwo i współpraca, czwórek - stabilizacja, szóstek - rodzina i związki. W tych sferach może mieć zatem jakieś problemy, wszystkie trzy wibracje są bardzo istotne dla związków.
          Pozdrawiam
          • ivana Re: Zwiazek 6 z 7 21.03.11, 15:39
            Bardzo dziekuje Panie Januszu. Czy jesli przyjaciele nazywaja mnie Bellucci to ma to jakis wplyw na moje wibracje? Sa tam litery potrzebne do wibracji ktorych nie mam?
            • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 27.03.11, 16:27
              Witaj ponownie

ivana napisała:

> Czy jesli przyjaciele nazywaja mnie Bellucci to
              > ma to jakis wplyw na moje wibracje? Sa tam litery potrzebne do wibracji ktorych
              > nie mam?

Bellucci zawiera aż 5 trójek i tym samym wypełnia ich brak, nie zawiera czwórek (D i M).
              Trudno powiedzieć na ile to imię oddziaływuje, na ile ty identyfikujesz się z nim, jeśli jest głęboko zakorzenione w twojej podświadomości, jest możliwe, że aktywnie współtworzy twoje wibracje własne, nie jest to jednak dobra wiadomość, bo wówczas twoje wibracje własne będą miały wartość 9-4/13-4/13. To bardzo trudne wibracje własne. Mogą przynosić rezygnację z osobistych celów na rzecz wspierania innych, mogą dawać też pozycję sługi - niewolnika, który cały zysk swojej pracy, zarówno materialny jak i nie materialny, oddaje innym ludziom.
              Pozdrawiam
              • ivana Re: Zwiazek 6 z 7 13.08.11, 09:07
                A co Pan sadzi o pseudo Madleine? Czy wypelnia ono luki w moich wibracjach?
                • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 13.08.11, 17:11
                  Witaj
                  Imię Madleine wypełnia braki i ustawia wibracje własne na 3-6-9. Należą one do korzystnych, typowy trygon artystyczny, jednak są dość miękkie i dobrze jest mieć mocną drogę życia z daty urodzenia do nich. U ciebie droga życia zapełniona jest trójkami, szóstkami i dziewiątkami, nie jest więc silna, dlatego wskazane są bardzo silne wibracje własne a 3-6-9 takie nie są...
                  Pozdrawiam
                  • ivana Re: Zwiazek 6 z 7 13.08.11, 17:24
                    Drogi Panie Januszu a gdybym do Bellucci dodala Dream? Bellucci Dream byloby ok? Dla mnie to wazne bo chce zrobic wizytowki z moim przydomkiem w celach zawodowych wiec prosze wybaczyc moja natarczywosc
                    • janus50 Re: Zwiazek 6 z 7 16.08.11, 17:00
                      Witaj ponownie
                      Dodanie do pierwotnych wibracji własnych przydomków Bellucci oraz Dream ustawi wibracje własne na 6-3-9 czyli bardzo podobne jak po dodaniu Madleine. Typowe wibracje artystyczne.
                      Pozdrawiam
      • january_child Re: Zwiazek 6 z 7 06.09.16, 11:36
        Witam, czy jest szansa na pomoc z Pana strony?... miotam sie miedzy czlowiekiem nr 1, ktory jest 6 (07.09.1979), a panem czworka (03.07.1983), ja jestem 7 (07.01.1988)... bardziej ciagnie mnie do pana nr 4, ale czuje jakas glupia blokade w stosunku do 6...prosze o nieco rozjasnienie sytuacji, jakas wskazowke sad
        • january_child Re: Zwiazek 6 z 7 06.09.16, 11:40
          Tzn. troche zle to napisalam: chodzi o to, ze od pana 6...jakby to ujac, czasem wieje chlodem a za innym razem mam wrazenie, ze jednak cos jest tam w jego glowie na rzeczy, jesli chodzi o moja osobe... Czasem wrecz nie wiem, jak sie zachowac w stosunku do niego uncertain Pan nr 4 z kolei: kliknelo od razu, od pierwszego spotkania, a mimo to mam zle przeczucia. Ze z jego strony to bedzie tylko przelotna znajomosc, nic powaznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka