candy_2010 26.03.11, 23:34 Czy mogłabym prosić o interpretację szans na związek z dat urodzin? Ja 4.01.1980, on 16.03.1969. Wygląda na to że dwie ósemki. Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy_2010 Re: Dwie ósemki? oj przepraszam bład..5 i 8 28.03.11, 08:39 Wkradł sie bład w moje obliczenia, ale juz mówie dlaczego. otoz moja ulubiona cyfra to 8! Nie wiem do konca z czego to wynika, ale zawsze tak bylo. Moze to tez jakos pomoze w interpretacji z dat ur.? Dziekuje. Odpowiedz Link
janus50 Re: Dwie ósemki? oj przepraszam bład..5 i 8 31.03.11, 14:42 Witaj Generalnie piątka z ósemką mogą stworzyć harmonijny związek, choć układ taki może zaliczyć do tzw złego towarzystwa. Emocjonalnie duża zgodność, jednak z punktu widzenia wzajemnych korzyści może być to czasem demolujące. Obie wibracje lubią ryzyko i chętnie działają na granicy ryzyka, co czasem może przynieść niekorzystne doświadczenia, zarówno emocjonalne jak i w obszarze materialnym. Jak wielokrotnie już podkreślałem, nie tylko sama wibracja urodzeniowa świadczy o relacjach pomiędzy dwiema osobami, równie ważne są aktualne elementy drogi życia, czyli białe i czarne szczyty i cykle. Tutaj jest sporo elementów zgodnych ale także punkty niekorzystne. Twój aktualny cykl i szczyt mają wibrację 4 co jest zgodne z jego szczytem 6 i paradoksalnie czarnymi szczytami 4. Jednak twój drugi czarny szczyt ma wibracje 5 i tutaj jest już brak zgodności z jego szczytem 6 bo wibracje te są skrajnie różne. Spory niepokój może budzić jego drugi cykl o wibracji 7/16, który potrwa do 56 roku życia. Szesnastka przynosi porażki w związkach osobistych, możliwe więc, że związek się rozpadnie. Ponadto ty jesteś w roku własnym 9, co jest czasem niesprzyjającym na zawieranie związków. Podsumowując, może być to związek dużego ryzyka, jego czarne szczyty 4 mogą ciebie doprowadzić do wrzenia, ponieważ czwórki są antytezą piątki.... W moim przekonaniu zalecana jest daleko idąca ostrożność. Pozdrawiam Odpowiedz Link