mal.aa 04.04.11, 21:05 Dobry wieczór. Proszę o analizę możliwości stworzenia związku, najbliższej przyszłości Ja ur. 12.12.1980, on ur. 12.04.1982 Ja: A-3, D-1, I-1, K-1, M-1, R-1, T-1, U-1, Z-1 On: A-2, D-1, E-1, M-2, O-1, R-1, S-1, T-1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba o analizę 08.04.11, 16:53 Witaj Wnioskując wyłącznie z dat urodzenia, ty, jako urodzeniowa szóstka i on jako urodzeniowa dziewiątka, moglibyście stworzyć harmonijny związek, jednak są inne elementy w drodze życia, które mogą przynosić spore napięcia i konflikty w związku. On pozostaje w drugim cyklu o wibracji 3 i drugim szczycie o wibracji 5. Układ taki, dla urodzeniowej dziewiątki, może przynieść osobowość pragnącą realizować się towarzysko, skupioną na przyjemnościach życia, imprezach, flirtach i romansach. Ceni sobie bardzo wolność osobistą i dlatego nie jest zainteresowany stworzeniem trwałego, sformalizowanego związku, nie chce przyjmować zobowiązań i odpowiedzialności. Związki raczej dość luźne, bez większych zobowiązań. U ciebie jest skrajnie inaczej, jesteś urodzeniową szóstką, z czarnymi szczytami sześć, jest więc bardzo prawdopodobne, że chcesz się realizować budując trwały sformalizowany związek, który pozwoli tobie planować bezpieczną przyszłość, dom rodzinny, rodzinę itp. Nie jest to łatwe do pogodzenia, szczególnie, że czarne szczyty mogą przynosić chęć dominacji w związku, próbę zawładnięcia partnerem, co raczej nie spodoba się osobie nastawionej na wolność i luz. W moim przekonaniu ten związek nie jest optymalny i raczej trwały nie będzie. Co do wibracji własnych z imion i nazwisk, to na razie się do nich nie odnoszę, gdyż mam wrażenie, że nie podałaś wszystkich posiadanych imion - trochę ich mało jest. Istotne jest pierwsze, drugie imię oraz imię z bierzmowania. Co do nazwisk, to jeśli byłaś lub jesteś zamężna to należy podać nazwisko rodowe oraz to po mężu, nawet w sytuacji, gdy nastąpił powrót do nazwiska rodowego. Potwierdź zatem, że podana zawartość dotyczy wszystkich posiadanych imion i nazwisk. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mal.aa Re: prośba o analizę 08.04.11, 17:25 Witam Dziękuję za odpowiedź i już poprawiam dane: A-5, D-1, E-1, G-1, I-2, K-2, M-1, N-1, R-1, T-1, U-1, W-1, Z-1. Chciałabym także zapytać o to jak będzie wyglądał ten rok, o sprawy zawodowe i osobiste. Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o analizę 08.04.11, 18:20 Witaj ponownie Aktualny rok to rok własny o wibracji jeden. To bardzo ważny i obiecujący czas. Pojawią się nowe możliwości, nowe drogi, nowe pomysły, nowi ludzie w twoim życiu. Doskonały okres na zaczęcie czegoś nowego. W kontekście cyklu i szczytu o wibracji trzy, duża aktywność na polu towarzyskim, spotkania, imprezy, ożywione kontakty z przyjaciółmi i znajomymi, doskonały czas na flirty i romanse, z których jeden może okazać się tym na całe życia. Jak pokazuje wykres roczny, drugi kwartał może być nieco wyciszony, może pojawić się pewien marazm i zastój, jednak trzeci i czwarty kwartał może obfitować w aktywne działania na polu finansów i, nawet daleko idących zmian, być może całkiem zaskakujących. Trzeci i czwarty kwartał to dobry czas na decyzje zawodowe. Twoje wibracje własne z imion i nazwiska nie są jednak najlepsze. Ich wartość wynosi 4-3-7/16 i są to dość trudne wibracje własne, mocno ograniczające, nie dające rozmachu, zmuszające do określonych działań, dające nierzadko rolę wyrobnika, przynoszące, za sprawą karmicznej szesnastki porażki w dążeniach, również w sferze osobistej. Problemem może być też brak wibracji sześć w twoich imionach i nazwisku. Oznacza to, że nie ma tam liter, które wyrażają wibrację 6, czyli F, O oraz X. Dla ciebie, jako urodzeniowej szóstki, obciążonej szóstkami w czarnych szczytach, może ten brak być dość uciążliwy. Dotyczy on sfery rodziny i związku i może przynosić utrudnienia w tym względzie. Takie wibracje własne z pewnością nadają się do zmiany, gdyż w żaden sposób nie wspierają twojej drogi życia z daty urodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mal.aa Re: prośba o analizę 17.04.11, 01:07 Witam czy mogłabym poprosić o ponowną analizę, od mniej więcej roku synek mojego brata nazywa mnie pewnym imieniem, które u mnie w domu jest używane na zmianę z moim imieniem, czy może mieć wpływ na poprawę mojej sytuacji. Podaję sumę wszystkich liter: A-7, D-1, E-1, G-1, I-2, J-1, K-3, M-1, N-1, R-1, T-1, U-1, W-1, Z-1 Czy mogłabym poprosić o analizę. Wyliczenie piramidy życia. Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o analizę 17.04.11, 11:39 Witaj ponownie piszesz: > od mniej więcej roku synek moj > ego brata nazywa mnie pewnym imieniem, które u mnie w domu jest używane na zmia > nę z moim imieniem, czy może mieć wpływ na poprawę mojej sytuacji. Tutaj należy w pierwszej kolejności zastanowić się, skąd się to imię wzięło. Czy jest ono mutacją czy zdrobnieniem twojego pierwszego imienia, czy jest w jakiś sposób z nim powiązane, czy z niego wynika. Jeśli tak, wówczas nie bierzemy takiego imienia pod uwagę. Ponadto, podana przez ciebie zawartość z uwzględnieniem tego kolejnego imienia nie zawiera wibracji sześć więc sytuacja praktycznie nie ulega dużej zmianie. Jakkolwiek należy pamiętać o tym, że wibracje własne z imion i nazwisk nie zmieniają zewnętrznych okoliczności życiowych. Co do piramidy życia to podałem tobie aktualny układ, który będzie działał przez kolejne lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link