Dodaj do ulubionych

data ślubu

13.05.11, 13:32
Witam serdecznie.
Po 7 latach zdecydowaliśmy się na krok na przód czyli ślub i założenie rodziny. Wybraliśmy 14 sierpnia 2011 jako datę naszego ślubu. Dlaczego tą datę otóż dlatego, że 14 sieprnia 2004 roku się poznaliśmy i odtąd jesteśmy ze sobą. Spotkałam koleżankę której pochwaliłam się swoim szczęście, a ona mnie trochę zasmuciła gdyż powiedziała że to nie jest dobra data na ślub i zapaliła mi się lampka. Proszę o informacę jak to by wyglądało, nigdy nie zagłębiałam się numerologię i nieskupiałam się na niej zatem nie mam na jej temat zielonego pojęcia.

Nasze daty urodzenia to ja 10.01.1980, mój narzeczony 10.09.1976
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: data ślubu 22.05.11, 18:22
      Witaj
      Data 14-8-2011 w odniesieniu osobistym jest dla was:
      Dla ciebie to rok własny 6 a więc doskonały na związek
      Dla twojego narzeczonego 5 - symbolizuje zmiany, więc można uznać za korzystny
      Sierpien to dla ciebie miesiąc własny 5 - korzystnie
      Dla partnera 4 - utrwalanie więc zdecydowanie korzystnie
      14 dzień sierpnia to dla ciebie dzień własny 1 czyli nowy początek - jak najbardziej korzystnie.
      Dla twojego przyszłego małżonka to dzień własny 9 i to jest niestety niekorzystne.
      Idealny byłby kolejny dzień - 15 sierpień - dla ciebie dzień własny 2 - czyli partnerstwo - doskonale. A dla partnera dzień własny 1 - bardzo dobrze.
      Pozdrawiam
      • kara378 Re: data ślubu 27.05.11, 09:38
        Dziękuję Ci serdecznie janus50. Niestety, ale datę 14go mamy już wszędzie zabukowaną więc taka już musi zostać i mam nadzieję, że jednak aż tak źle nie będzie ona wpływać na nasze małżeństwo. Nie pomyślałam o czymś takim jak numerologia przy wyborze daty, sugerowałam się tylko iwyłącznie sentymentem. Nigdy również się w nią nie zagłębiałam i oby to nie był błąd sad
        • janus50 Re: data ślubu 27.05.11, 11:59
          Masz rację, życie stawia nas przed rozmaitymi wyzwaniami, a naszym zadaniem jest podejmować wyzwania i zwyciężać, czego tobie serdecznie życzę!
          Pozdrawiam
          • kara378 Re: data ślubu 27.05.11, 12:23
            Nie dziękuję aby nie zapeszać wink Tobie równiez życzę wsztskiego co najlepsze. Ciepło pozdrawiam
      • wiolas81 ważne dla mnie data ślubu 23.01.12, 15:58
        rozmawiałam z przyjaciółką na temat numerologii, ja nie znam się na liczbach, ona twierdzi że tak, ale zmartwiła mnie że moja data ślubu, który odbył się 12.09.2009 nie jest dobra, moja data urodzenia 26.01.1981 męża 13.01.1978 Bardzo proszę o jakąkolwiek odp. Pana janus50. Czy można jakoś "pomóc" naszemu związkowi, który teraz jest ok
        • janus50 Re: ważne dla mnie data ślubu 24.01.12, 13:28
          Witaj
          wiolas81 napisała:

> rozmawiałam z przyjaciółką na temat numerologii, ja nie znam się na liczbach, o
          > na twierdzi że tak, ale zmartwiła mnie że moja data ślubu, który odbył się 12.0
          > 9.2009 nie jest dobra, moja data urodzenia 26.01.1981 męża 13.01.1978 Bardzo pr
          > oszę o jakąkolwiek odp. Pana janus50. Czy można jakoś "pomóc" naszemu związkowi
          > , który teraz jest ok

Twoja przyjaciółka w znacznym stopniu przesadziła. Układ może nie jest perfekcyjny, jednak daleko mu do jakiś krytycznych wartości.
          Ty byłaś wówczas w swoim roku osobistym o wibracji 2 - co jest bardzo korzystne, bowiem dwójka to partnerstwo i współpraca. Twój małżonek natomiast był w roku osobistym 7 - co jest w kontekście ślubu neutralne, gdyż siódemka to samotność (emocjonalna) ale też mądrość.
          Miesiąc osobisty ma identyczną wibrację jak rok czyli 2 i 7
          Dzień osobisty w dniu zawarcia związku małżeńskiego to u ciebie 5 - zmiany - umiarkowanie korzystnie a u twojego małżonka 1 czyli nowa droga - bardzo dobrze.
          Jak sama widzisz, nie ma podstaw do paniki, żyjcie długo i szczęśliwie!
          Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka