Dodaj do ulubionych

zmiana numerologiczna

22.05.11, 19:55
Witam ponownie,

pisałam tutaj kilka miesięcy temu; teraz mam pytanie dotyczące zmiany numerologicznej. Czy korzystna byłaby dla mnie zmiana na wibracje 3-8-2/11 lub 8-3-2/11, obecnie mam 4/13-7-2/11. Jak dla mojej drogi życia jest to zbyt zamykająca i pasywna wibracja, chciałabym aby 3 dodała mi radości, otwartości i łatwiejszej komunikacji, natomiast 8 siły i determinacji... Czuję, że nie wykorzystuję w pełni swojego potencjału wink

data urodzenia: 13.06.1985 r.
litery z imienia i nazwiska (wszystkie, nie mam bierzmowania, ani drugiego imienia):
A- 2
N- 2
R- 1
E- 1
B- 1
L- 1
K- 1
O- 1
H- 1

pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • ajanato102 Re: zmiana numerologiczna 22.05.11, 19:58
      PS. oczywiście zmiana po uzupełnieniu braków czyli 4 i 7...
    • janus50 Re: zmiana numerologiczna 23.05.11, 14:30
      Witaj
      4/13-7-2/11 to rzeczywiście bardzo zamykające wibracje własne. W obliczu braku czwórek i siódemek szczególnie uciążliwe. Trochę się jednak zastanawiam czy 3-8-11 jest właściwym wyborem, gdyż masz czarny szczyt dwa i powielanie go w wibracjach własnych może być niekorzystne. Co do komunikatywności to jesteś urodzeniową szóstką i w pierwszym cyklu sześć i do tego jeszcze zodiakalnym bliźniakiem, więc potencjału masz mnóstwo w sferze komunikacji jest on jednak aktualnie stłamszony po prostu. Być może warto było by zaryzykować np. 1-8-9 albo nawet 1-9-1. To daje ogromną energię i siłę przebicia. A przez kolejne 5 lat będziesz w cyklu sześć więc byłoby to dobrym wsparciem. Potem wchodzisz w cykl 4/13 i tym bardziej będzie przydatne.
      Pozdrawiam
      • ajanato102 Re: zmiana numerologiczna 04.08.11, 21:31
        Witam ponownie,

Panie Januszu, w końcu zdecydowałam się na zmianę na 1-8-9, tylko mam kilka pytań...

1 oznacza dążenia duszy, 8 realizacji zewnętrznej, nie wiem tylko co oznacza 9- liczba ekspresji... w obecnej sytuacji, mając wibracje 4-7-11, tej ostatniej (11) w żaden sposób nie odczuwam. Gdzieś wyczytałam, że oznacza ona wiek duszy (?)

Kolejne pytanie: to jaka jest różnica pomiędzy ową 11 (po zmianie 9), a liczbą powstałą z dodania drogi życia i liczby ekspresji - obecnie 8, a po zmianie 6.

Na koniec chciałabym chciałabym prosić o maila do spawdzonego numerologa, by dokonać zmiany smile

pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: zmiana numerologiczna 10.08.11, 16:21
          Umknęło mi jedno z twoich pytań....
          ajanato102 napisała:

> , nie wiem tylko co oznacza 9-
          > liczba ekspresji...
          Aspekt wynikający ze wszystkich samogłosek i spółgłosek, określa sferę, w której będą się materializować nasze talenty, czasem jest to skrajnie różne i nieharmonijne z pozostałymi aspektami.

A i jeszcze jedno się znalazło:

> Kolejne pytanie: to jaka jest różnica pomiędzy ową 11 (po zmianie 9), a liczbą
          > powstałą z dodania drogi życia i liczby ekspresji - obecnie 8, a po zmianie 6.

Aspekt wynikający z zsumowania celów życia/wyrazu własnego/liczby ekspresji (różnie się to określa, w każdym razie chodzi o sumę samogłoski + spółgłoski) i wibracji drogi życia daje przeznaczenie. Nie należy jednak tego rozumieć w sensie losu, który napotyka nas każdego dnia, a celu do którego zmierzamy. W języku ang. nazywany jest często ultimative goal - czyli cel ostateczny i to bardziej oddaje charakter tego aspektu. Dobrze jest, jeśli aspekt ten jest harmonijny z drogą życia.

> Na koniec chciałabym chciałabym prosić o maila do spawdzonego numerologa, by do
          > konać zmiany smile

Prześlę tobie na ajanato102@gazeta.pl
          Jeśli nie masz aktywowanego konta pocztowego na gazeta.pl, podaj alternatywny adres.

Pozdrawiam
          >
          > pozdrawiam serdecznie
          • ajanato102 Re: zmiana numerologiczna 12.08.11, 17:37
            Dziękuję za objaśnienie i pomoc.
            Właśnie aktywowałam pocztę ajanato102@gazeta.pl, poproszę o namiary do numerologa smile
            pozdrawiam
    • janus50 Re: zmiana numerologiczna 10.08.11, 15:13
      Witaj
      ajanato102 napisała:

> Witam ponownie,
      >
      > pisałam tutaj kilka miesięcy temu; teraz mam pytanie dotyczące zmiany numerolog
      > icznej. Czy korzystna byłaby dla mnie zmiana na wibracje 3-8-2/11 lub 8-3-2/11,
      > obecnie mam 4/13-7-2/11. Jak dla mojej drogi życia jest to zbyt zamykająca i p
      > asywna wibracja, chciałabym aby 3 dodała mi radości, otwartości i łatwiejszej k
      > omunikacji, natomiast 8 siły i determinacji... Czuję, że nie wykorzystuję w peł
      > ni swojego potencjału wink

Z jednej strony wibracje 4/13-7-2/11 są bardzo pasywne i zamykające, więc podjęcie decyzji o zmianie jest słuszne. Z drugiej strony masz dość dużo braków wibracji w imieniu i nazwisku.
      Brak jest tobie trójek, czyli nie masz liter, które posiadają wartość trzy, czyli C, L oraz U. Sfera komunikacji i ekspresji własnej może być zatem zaburzona. Brak jest tobie czwórek czyli liter D i M - problemy z budowaniem stabilnych okoliczności życiowych i niekorzystna realizacja czwórek występujących w drodze życia i wibracjach własnych, 4/13 może być więc szczególnie uciążliwe. brak jest tobie także siódemek - G, P i Y - odpowiada za sferę duchową oraz przyswajanie wiedzy, masz też siódemkę w w wibracjach własnych 4-7-2 więc możliwa jest niekorzystna realizacja tej siódemki.
      3-8-11 są korzystne jednak trzeba mieć do nich silną drogę życia. uważam że problemem z radością, ekspresją, otwartością wynika w pierwszej kolejności z braków i trudnych wibracji własnych. Nie jest więc konieczne 3-8-11 bo jednak 2/11 zwykle realizuje się na poziomie dwa, a w kontekście cyklu 4/13 to już na pewno zejdzie na dwójkę, więc układ pasywny się pogłębi.
      Potrzebujesz bardzo dynamicznych wibracji własnych myślę...

Pozdrawiam

>
      > data urodzenia: 13.06.1985 r.
      > litery z imienia i nazwiska (wszystkie, nie mam bierzmowania, ani drugiego imie
      > nia):
      > A- 2
      > N- 2
      > R- 1
      > E- 1
      > B- 1
      > L- 1
      > K- 1
      > O- 1
      > H- 1
      >
      > pozdrawiam smile