Dodaj do ulubionych

prośba do p. Janusza

28.06.11, 15:31

Witam,
proszę o pomoc, nie wiem w którym kierunku iść zawodowo 24.08.1976
Piramida, która wyszła mi z wyliczeń
------------4/13-------------
------------7/16-------------
---5/14------------2/11-----
--8--------6/24-----5/23-----
--2------------------1v3------
--------------1----------------
--------------1/10------------
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba do p. Janusza 28.06.11, 17:03
      Witaj
      Jesteś aktualnie w roku własnym o wibracji dziewięć, który jest rokiem, w którym nalezy dokonać decyzji o zakończeniu wszelkich powiązań i okoliczności, które hamują twój rozwój. Musisz wejść w nowy rok własny o wibracji jeden, który oznacza nowe drogi i możliwości, bez ciążących i opóźniających twoją realizację spraw. Rok dziewięć, który skończy się z ostatnim dniem września, kończy jednocześnie twój pierwszy biały szczyt o wibracji 5/14, który trwał od urodzenia. Szczyt ten mógł przynosić dużą niestabilność, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, nagłe zmiany we wszystkich sferach życia. To bardzo energetyczny szczyt, jednak jego energia jest niesprecyzowana, wszechstronna - co nierzadko prowadzi do chaosu i problemów z ukształtowaniem trwałych okoliczności życiowych.
      Wkrótce przejdziesz do swojego drugiego szczytu, który będzie miał wibrację 2/11 i potrwa do 44 roku życia. To skrajnie różna od piątki wibracja. Jej mottem jest harmonia i stabilizacja, dlatego można spodziewać się, że we wszystkich sferach życia nastąpi znaczne uspokojenie i ład. Jednocześnie jesteś w drugim cyklu o wibracji sześć, który potrwa do 54 roku życia. Szóstka to wibracja domu i rodziny. Jest w wielu aspektach spójna z dwójką, można zatem okres współdziałania cyklu i szczytu uznać za bardzo harmonijny. Twoje życie zacznie się ogniskować wokół domu, rodziny, związku. Zawodowe spełnienie możliwe jest w profesjach socjalnych, medycznych, pedagogicznych, ale także doradztwo, zarządzanie czy finanse.
      Pozdrawiam
      • monikaireszta Re: prośba do p. Janusza 28.06.11, 20:47

Bardzo dziekuję za tak obszerną odpowiedź.
        Istotnie w moim życiu wirowało. Mam nadzieję, że odnajdę drogę do ładu.
        Serdeczne dzięki.
        Pozdrawiam ciepło wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka