Dodaj do ulubionych

PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU

23.07.11, 13:54
Bardzo proszę o analizę związków:

1)
ona: 11.04.1983, litery z imienia i nazwiska: O-1, A-3, J-1, N-3, W-2, I-2, S-2, E-1, K-1
On: 02.06.1977, litery z imienia i nazwiska: A-2, D-1, E-2, M-1, R-1, G-1, I-2, Z-1, S-1, K-1, W-2 ,L-1.

2)
ona: 15.10.1983, litery z imienia i nazwiska: O-4, P-1, D-1, R-1, T-1, S-1, W-1, A-2, L-1, K-2
on: 02.06.1977, litery z imienia i nazwiska: A-2, D-1, E-2, M-1, R-1, G-1, I-2, Z-1, S-1, K-1, W-2 ,L-1.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 25.07.11, 13:18
      Witaj
      W celu określenia wibracji z imion i nazwisk niezbędne jest podanie zawartości wszystkich posiadanych imion oraz nazwisk. Również imion z bierzmowania.
      Z dat urodzenia - pierwsza partnerka, z datą urodzenia 11-4-1983. Możesz z nią stworzyć harmonijny związek. Jest ona do 36 roku życia w drugim szczycie 5, co tworzy harmonię z twoją urodzeniową piątką. Również w cyklach jest zgodność, oboje jesteście w drugim cyklu o wibracji 2. W związkach naznaczonych piątkami relacje są jednak dość emocjonalne i burzliwe zwykle. Mogą pojawiać się napięcia i konflikty. Po ukończeniu przez nią 36 roku życia wasze drogi mogą się rozejść, oczywiście o ile wcześniej nie będzie jakiegoś mocnego konfliktu.

Z drugą osobą relacje podobne. Tutaj mamy piątkę w czarnym szczycie, która tworzy magnetyzm z twoją urodzeniową piątką. Ten związek może być jednak nacechowany jeszcze większymi emocjami, z uwagi na to, że partnerka ta jest urodzeniową jedynką, może mieć więc skłonność do dominacji i zawłaszczania, szczególnie, że jest w drugim cyklu 6.
      W moim przekonaniu żadna z tych partnerek nie gwarantuje trwałego i stabilnego związku, aczkolwiek szanse przy pierwszej osobie są większe. Z drugiej strony, twoja data urodzenia też nie wskazuje na zatwardziałego monogamistę.
      Powyższe oczywiście wyłącznie z dat urodzenia. Dodatkowych informacji mogą dostarczyć wibracje z imion i nazwisk. Mogą być tam zawarte elementy, które będą wzajemne relacje harmonizować albo też będą działać destruktywnie na związek.
      Pozdrawiam
      • kotekmruczek Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 01.08.11, 21:52
        Witam ponownie.

A może wyliczenia bez imion z bierzmowania mogą jakoś, chociaż pobieżnie, rozjaśnić sytuację? Żadna z tych osób nie używa imienia z bierzmowania a jedynie te nadane na chrzcie smile Nie jestem w stanie tak od razu ustalić wszystkich imion, ale jak tylko mi się uda to się odezwę. Jednak to może troszkę potrwać (jedna z osób jest na zagranicznych, dłuższych wakacjach) a ciekawi mnie to strasznie smile
        ...............................
        Zainteresowało mnie stwierdzenie że z pierwszą partnerką relacje mogą się rozluźnić po jej 36 roku życia. Czy mógłby Pan rozwinąć trochę ten wątek.
        ..............................
        "Z drugiej strony, twoja data urodzenia też nie wskazuje na zatwardziałego monogamistę." - to stwierdzenie też jest ciekawe, i nie mogę się z nim nie zgodzić smile ale dlaczego tak się dzieje?
        .............................
        O ile większe są szanse na związek z pierwszą osobą? Czy to są znaczne różnice czy tylko niewielkie? Warto się w te związki wogóle angażować?

Pozdrawiam i z góry dziekuję
        • janus50 Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 08.08.11, 14:59
          Witaj ponownie
          kotekmruczek napisał:

> A może wyliczenia bez imion z bierzmowania mogą jakoś, chociaż pobieżnie, rozja
          > śnić sytuację? Żadna z tych osób nie używa imienia z bierzmowania a jedynie te
          > nadane na chrzcie smile Nie jestem w stanie tak od razu ustalić wszystkich imion,
          > ale jak tylko mi się uda to się odezwę. Jednak to może troszkę potrwać (jedna z
          > osób jest na zagranicznych, dłuższych wakacjach) a ciekawi mnie to strasznie :
          > )

Bez uwzględnienia imion z bierzmowania interpretacja może być nietrafna. Imię z bierzmowania, choć nie używane i często zapomniane nawet, jest pozyskiwane na drodze świadomego rytuału. Fakt ten ma fundamentalne znaczenie, przede wszystkim dla naszej podświadomości, gdyż rytuał nadania imienia, jest od niepamiętnych czasów niezwykle istotny, mimo że jego znaczenie w ostatnich stuleciach znacznie osłabło. Na przestrzeni historii ludzkiej cywilizacji było to jednak zawsze jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu, dlatego w naszej podświadomości społecznej funkcjonuje jako bardzo istotny element, który nie jest pomijany.

> ...............................
          > Zainteresowało mnie stwierdzenie że z pierwszą partnerką relacje mogą się rozlu
          > źnić po jej 36 roku życia. Czy mógłby Pan rozwinąć trochę ten wątek.

Tak jak wspomniałem, istnieje pomiędzy wami silna emocjonalna nić, którą ja nazywam magnetyzmem piątek. Piątki przyciągają się wzajemnie. Ona jest aktualnie w szczycie 5 a ty jesteś urodzeniową piątką. Gdy skończy swój 36 rok zycia wejdzie w kolejny szczyt 2/11 i wówczas bardzo mocno zaznaczy się w jej zyciu wibracja 2, która jednocześnie jest aktywna w drugim cyklu. Dwójka to wibracja silnie skonfliktowana z piątką, dlatego też mój wniosek, że wasze drogi mogą się rozejść.

> ..............................
          > "Z drugiej strony, twoja data urodzenia też nie wskazuje na zatwardziałego mono
          > gamistę." - to stwierdzenie też jest ciekawe, i nie mogę się z nim nie zgodzić
          > smile ale dlaczego tak się dzieje?

Jesteś urodzeniową piątką. Mężczyzna piątka to poszukiwacz/odkrywca, który szuka w życiu celu, często posiada tych celów wiele i często to cele pozostają bezimienne. Poszukiwania mają miejsce w każdej sferze życia także tej osobistej. Cel osiągnięty choć częściowo przestaje być celem i zostaje zastąpiony przez kolejny. Ciekawość raz zaspokojona przynosi utratę zainteresowania obiektem, ku któremu zostało ono skierowane. Bo musi być inaczej, ciekawiej, bardziej ekscytująco.
          W twoim przypadku aspekty piątki mogą być wytłumione, gdyż jesteś w cyklu dwa i aktywny jest twój drugi czarny szczyt cztery, które są naturalną przeciwwagą piątki. Jednocześnie jesteś w drugim szczycie 8, który podsyca aspekty piątki, ponieważ podobnie jak piątka, uwielbia ryzyko i dreszczyk emocji.

> .............................
          > O ile większe są szanse na związek z pierwszą osobą? Czy to są znaczne różnice
          > czy tylko niewielkie? Warto się w te związki wogóle angażować?

Myśle, że w jednym i drugim przypadku szanse są podobne. Oczywiście mówimy tutaj o trwałym związku w sensie, ślub, rodzina, dzieci itp.
          Jeśli chodzi o zwykłą relację to nie ma problemu aktualnie, jednak w moim przekonaniu nie są to związki perspektywiczne.

pozdrawiam
          • kotekmruczek Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 15.08.11, 18:21
            witam

udało i się ustalić imię z bierzmowania jednej osoby:

chodzi o dziewczynę urodzoną 15.10.1983
            imie bierzmowane: A-2, K-1, L-1, R-1,
            imię nadane na chrzcie (ma tylko jedno imię): A-1, D-1, O-2, R-1,T-1
            Nazwisko: A-1, K-2, L-1, O-2, P-1, S-1, W-1,

i moje dane:
            imię bierzmowane: F-1, K-1, O-1, R-1, S-1, T-1, Y-1, Z-2
            imię nadane na chrzcie (mam jedno imię): A-2, D-1, E-1, L-1, M-1, R-1, W-1
            nazwisko: C-1, E-1, G, I-2, K-1, S-1, Z-1, W-1

Co można ustalić z porównania naszych wibracji własnych? zwiększają one szanse na długotrwały związek czy wręcz przeciwnie?

Pozdrawiam!
            • janus50 Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 19.08.11, 17:04
              Witaj
              Czy ty nie jesteś tym gościem:

>Pisze misiaczek:
              >Nie ma sprawy już podaję

>Ja: 15.10.1983
              >On: 02.06.1977

>Ps. Mam nadzieję, że nie pomyliłam się we wcześniejszych obliczeniach
              >Pozdrawiam!

Czy ktoś mnie wodzi za nos?
              Pozdrawiam

• kotekmruczek Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 21.08.11, 23:11
                O rzesz w m....! Nie wiem czy misiaczek pisze o mnie czy nie, ale chyba dwie identyczne daty to rzadki przypadek....no i kilka innych rzeczy tak jakby się zgadzało - też się długo znamy. Na pewno nie jestem misiaczkiem, ani misiaczek mną - po co miałbym się bawić w takie podchody - przecież to forum jest anonimowe, a sprawdzać pana nie muszę - już wystarczająco rzeczy z pana opisu się potwierdziło, nie tylko u mnie zresztą.
                No sam już nie wiem co o tym myśleć, telepatia jakaś czy co? Hmm tak sobie pomyślałem, ze to by dobrze wróżyło, gdybyśmy oboje prawie jednocześnie wpadli na podobny pomysł, ale nie dziele skóry na niedźwiedziu bo być może to tylko niesamowity zbieg okoliczności - spróbuje podpytać w realu i się przekonam. smile ale chętnie także poznam pana opinię dotyczącą naszych wibracji własnych, czy są harmonijne czy nie. Jest szansa ze coś z tego będzie?
                Pozdrawiam!
                • janus50 Re: PROŚBA O ANALIZĘ ZWIĄZKU 29.08.11, 14:25
                  Witaj
                  Abstrahując od tego, że zarówno twoje wibracje własne jak i osoby o którą pytasz, nie są korzystne, można powiedzieć, że są one harmonijne, choć do perfekcji im jeszcze wiele brakuje.
                  Twoje wibracje własne mają wartość 7-6-4/13 i tutaj, szczególnie szóstka, jest harmonijna z jej aktualnym cyklem sześć. Cykle sześć sprawia, że poszukujemy stabilizacji w sferze osobistej i chcemy znaleźć kogoś, z kim możemy budować przyszłość.
                  Jej wibracje własne mają wartość 1-4/13-5. Jest w nich zawarta spora sprzeczność pomiędzy czwórką a piątką, jednak czwórka, mimo że niekorzystna, powoduje postrzeganie jej jako osoby stabilnej, a że tym jesteś w cyklu 2, pragniesz stabilizacji i mimo że jesteś urodzeniową piątką, chciałbyś, przynajmniej w pewnym stopniu, poukładać sobie sprawy osobiste. Możliwe jednak, że targają tobą wewnętrzne sprzeczności i podchodzisz do tematu trochę na zasadzie - chciałbym ale boję się...
                  Pozdrawiam
                  PS. Jak tam spotkanie w Tesco? Tfuuu w realu miało być smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka