26.07.11, 11:21
Witam Pana
Panie Januszu wczoraj zadzwoniła do mnie moja koleżanka zapłakana,załamana.Problem ma ogromny ,jej syn zostawił dziecko (1 rok i 8 m), żonę i przeprowadził się do kochanki.Syn koleżanki zawsze był dzieckiem ułożonym, bardzo dobrze się uczył, był odpowiedzialny ,można było na niego liczyć w każdej sytuacji.Wszystko miał zaplanowane skończył studia wziął ślub (11.10.2008). Swoją żonę nosił na rękach ,a jak urodził mu się syn twierdził,że jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.Sielanka zakończyła się 6-miesięcy temu. Zostawił żonę ,syneczka nic go nie interesuje.Urwał kontakt nawet z rodzicami.Panie Januszu czym może być spowodowana taka nagła zmiana ? Syn koleżanki urodził się 13.05.1984 wibracje własne 34/7-90/9-124/7 brak 4.Żona urodziła się 26.02.1980 wibracje własne 41/5-124/7-165/3 nie ma braków.Kochanka urodziła się 14.05.1986 nie znam wibracji własnych.
Żona twierdzi,że go kocha i przebaczy mu zdradę .Ale nie wiadomo czy on będzie chciał wrócić,Zauważyłam, że jest w roku własnym 4 cyklu13/4 a brakuje mu 4 wibracjach własnych, może to też miało jakiś wpływ.Z własnego doświadczenia wiem,że rok czwarty jest ciężki do przepracowania i trzeba włożyć dużo wysiłku,

Gdyby Pan znalazł czas i kilka słów napisał będę bardzo wdzięczna

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba 28.07.11, 09:34
      Witaj
      Sporym wytłumaczeniem jest fakt, że mężczyzna ten ma wszystkie szczyty 9, które przynoszą straty osobiste. Jednocześnie przebywa w drugim cyklu 4/13 a przy braku czwórek w zawartości karmiczna trzynastka będzie bardziej uciążliwa i w tym układzie wielce prawdopodobne jest, że los będzie go smagał trudnymi doświadczeniami. Również to aktualne doświadczenie, odejście od żony i dziecka oraz związanie się z inną kobietą w rezultacie okaże się dla niego ciężkim ciosem. Szczególnie, że kobieta ta działa na niego magnetycznie, gdyż zarówno dziewiątki jak i siódemki są harmonijne z piątkami. Osoba ta, pozostając pod silnym wpływem piątek i będąc urodzeniową siódemką, może być typową femme fatale, która rozbija rodziny i rani na prawo i lewo, dążąc do zaspokojenia swoich zmysłów. Związek ten może się rozpaść równie gwałtownie jak się zaczął, gdyż ona prędzej czy później odczuje dysharmonię, która jest oczywista i wynika z konfliktu piątek w cyklach u niej oraz czwórki w drugim cyklu u niego. Zresztą on, mając wibracje własne 7-9-7 oraz brak czwórek, może mieć spory problem z oceną sytuacji, którą odbiera nie taką jaka ona jest rzeczywiście ale tak jak to wynika z jego wewnętrznych projekcji. Wibracje własne 7-9-7 w kontekście braku czwórek (oderwanie od rzeczywistości i materii) mają charakter neptuniczny i wszystko jest spowite mgłą, przekłamane, ukazuje się jak w krzywym zwierciadle. Neptun mami i zwodzi, nie pokazuje sytuacji w jej rzeczywistym kształcie.
      Przebudzenie może być bolesne i gwałtowne, bo kobieta ta może z dnia na dzień znaleźć sobie nowy obiekt pożądania i rzuci go jak parę zużytych rękawiczek. Czy nie będzie jednak za późno?
      U dziewczyny, która pozostała z dzieckiem, w gruncie rzeczy, poza czarnym szczytem sześć, który w kontekście urodzeniowej jedynki może przynosić domowego dominatora, wszystko jest dość korzystne aktualnie.
      Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: Prośba 28.07.11, 14:10
        Witam Pana

Dzięki wielkie za analizę, może młody wróci do domu skruszony wszyscy na niego czekają. Nieobecność ojca bardzo przeżywa synek ,był dzieckiem spokojnym a obecnie szybko się denerwuje i uderza głową o ścianę .Cała rodzina korzysta z porady psychologa .Co do czarnego szczytu 6 moja koleżanka twierdzi,że jej synowa jest osobą nadopiekuńczą ,zaradną itd.
        Przyznam ,że jej stanowisko bardzo mi pochlebia. Zazwyczaj tak jest ,że jak źle się dzieje to za niepowodzenie obarcza się winą nie swoje dzieci . Wysłałam koleżance maila z analizą od Pana jest jakaś nadzieja smile .
        Panie Januszu jak to jest ja myślała,że jak ktoś ma w szcz 9 lub w cyklu 9 to on właśnie może doznać jakiejś porażki, strat oczywiście jak źle dysponuje energią 9. W przypadku syna mojej koleżanki to on zranił tyle osób ?

Rozpisałam się ale jakoś bardzo żal mi tej Rodziny a zwłaszcza dziecka.Muszę przyznać ,że syna koleżanki też jest mi szkoda.
        Miło z Panem pogawędzić .
        Jeszcze raz dziękuję i Pozdrawiam Pana serdecznie.
        • janus50 Re: Prośba 28.07.11, 14:41
          porucznikowa napisała:

> Panie Januszu jak to jest ja myślała,że jak ktoś ma w szcz 9 lub w cyklu 9 to o
          > n właśnie może doznać jakiejś porażki, strat oczywiście jak źle dysponuje energ
          > ią 9. W przypadku syna mojej koleżanki to on zranił tyle osób ?

I tak jest, bo dziewiątka korzysta z energii powracającej, wg. zasady - co dajesz to dostajesz. Na planie długoterminowym cierpienie ściągnie na siebie.

Pozdrawiam ciepło!
          • porucznikowa Re: Prośba 28.07.11, 15:02
            Pan Janusz napisał:

<I tak jest, bo dziewiątka korzysta z energii powracającej, wg. zasady - co dajesz to dostajesz. Na planie długoterminowym cierpienie ściągnie na siebie.>

Panie Januszu długoterminowym to znaczy jak wyjdzie ktoś ze szczytu 9 lub cyklu 9 a wejdzie w jakiś korzystny układ to dziewiątka jeszcze się mści ,czy tylko jak jest pod wpływem szczytu lub cyklu 9.
            Pozdrawiam
            • janus50 Re: Prośba 28.07.11, 15:34
              Witaj ponownie
              Musi nastąpić zrównoważenie złej energii przez dobrą. Niezależnie od układu w ktorym się znajdujemy. Wibracja szczytu wskazuje jedynie sferę w której mogą pojawić się straty. W przypadku dziewiątki, której mottem jest - wszystko dla innych nic dla siebie - gdy nie oddajemy, będzie nam zabrane tam gdzie najbardziej boli. Zwykle są to relacje osobiste...
              Pozdrawiam
              • porucznikowa Re: Prośba 28.07.11, 15:40
                Juz wszystko wiem smile

Dzięki pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka