Dodaj do ulubionych

Prośba książka

16.08.11, 21:12
Witam Pana

Mam prośbę czy mógł by Pan podać autora i tytuł książki dla początkujących z astrologii.
Zwracam się do Pana z prośbą ponieważ nie chciałabym trawić na autora typu p.Brzoza lub słynna Hiszpanka.

Pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba książka 16.08.11, 23:05
      Witaj
      Oczywiście, ja najbardziej polubiłem "Astrologia od początku" Jarosława Gronerta. Bardzo przydatne są też "Klucze do astrologii" Hajo Banzhaf'a. Ta druga w syntetycznej formie podaje wszelkie znaczenia wszystkich elementów horoskopu oraz aspektów.
      Pozdrawiam serdecznie
      • porucznikowa Re: Prośba książka 17.08.11, 11:30
        Witam Pana

Dziękuję za pomoc. Właśnie zakupiłam dzisiaj 2 książeczki polecone przez Pana drogą internetową .
        Astrologia ciężki temat smile ,ale poczytać warto. Weszłam na stronę Jarosława Gronerta i zauważyłam ,że organizuje także kursy dla początkujących.

Pozdrawiam
        • janus50 Re: Prośba książka 17.08.11, 12:16
          Witaj
          Tak, astrologia to ciężki temat, jeśli chodzi o ilość wiedzy do pozyskania to jest to numerologia razy dziesięć....
          Mogę polecić również doskonałą książkę Leszka Weresa "Homo zodiacus". Autor w bardzo fajny sposób porównuje poszczególne znaki zodiaku ze znanymi postaciami z literatury.
          Ale to już jako deser smile
          Pozdrawiam serdecznie
          • donbas Re: Prośba książka 17.08.11, 23:00
            Janus polecil Ci bardzo dobre książki.
            Ja dorzucę:
            Liz Green "Saturn -nowe spojarzenie na przekletą planetę"
            "Astrologia Karma Transformacja" Stephen Arroyo
            "Cykle zycia i związki międzyludzkie" w/w autora
            • porucznikowa Re: Prośba książka 18.08.11, 09:57
              Witam
              Dziękuję Panu Januszowi ,bardzo dziękuję Donbas za cenne wskazówki.
              Postaram się wszystkie książeczki zgromadzić w mojej bibliotece.( 2 książki już zakupiłam)
              Niedługo mam imieniny a więc rodzinka nie będzie miała problemu z prezentami smile

Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka