Dodaj do ulubionych

Panie Januszu, prosze o analize numerologiczna

20.08.11, 17:32
Drogi Panie Januszu,

czy znalazlby Pan czas na analize numerologiczna dla mnie?
Moja data urodzenia:
1.09.1956

Imiona (wraz z tym nadanym na bierzmowaniu), oraz nazwisko;

A - 6
C - 1
E - 1
G - 2
I - 2
L - 3
M - 2
O - 1
R - 3
S - 2
T - 1
U - 1
Y - 1
Z - 4

Z gory Panu dziekuje za poswiecony czas!!!

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 24.08.11, 13:09
      Witaj
      Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji 1, który potrwa do 60 roku życia oraz jednocześnie w czwartym szczycie o wibracji 3, który trwa od 50 roku życia do końca życia, bowiem jest to szczyt ostatni. Generalnie jest to układ korzystny. Jedynka w cyklu daje ci silne impulsy do działania, realizowania się w sferze indywidualnej, siłę przebicia, poczucie wartości własnej, dużą ambicję i determinację w dążeniu do celu. Jednocześnie działający szczyt o wibracji 3 przynosi realizację w sferze komunikowania się z innymi ludźmi. Szczyt ten sprawia, że twoja aktywność np. w sferze towarzyskiej jest większa niż np. 5 lat temu, nie świadczy to jednak automatycznie o tym, że stałaś się nagle imprezowiczką a jedynie o tym, że okazji jest o wiele więcej. Urodzeniowa czwórka, jaką jesteś, zwykle jest osobą powściągliwą i dość silnie związaną z domem i tradycją. Wracając do układu cyklu 1 i szczytu 3, możliwości są niemałe, gdyż dynamika jedynki połączona z możliwościami jakie niesie trójka, może dać okazje do nawiązywania kontaktów, które później przyniosą profity zarówno w obszarze materii jak i emocji. Ostatni szczyt o wibracji 3 może być jednak dla ciebie, jako urodzeniowej czwórki, trochę jak irytujący, brzęczący, natrętny komar - może przynosić rozproszenie, niefrasobliwość, powierzchowność, trwonienie czasu, energii, pieniędzy. Czwórka jest wibracją skonfliktowaną z trójką. Może to wywoływać wewnętrzne napięcia.
      Cieniem kładzie się natomiast twój czarny szczyt o wibracji sześć, który jest dość trudnym czarnym szczytem. Może on przynosić dążenie do dominacji w związku i rodzinie, uzurpowanie sobie posiadanie monopolu na rację we wszystkich sprawach dotyczących domu i najbliższych, w skrajnych przypadkach sprawia, że można się stać domowym tyranem. Może to wywoływać ostre konflikty i nawet rozpad związku.

Twoje wibracje własne mają wartość 9-7/16-7 i są to niekorzystne wibracje własne. Mogą przynosić spore utrudnienia w życiu, porażki w dążeniach, doły psychiczne, melancholię, konieczność służenia innym, porażki w dążeniach. Może sprawiać, że gdy sukces jest na wyciągnięcie ręki, następuje nagłe i niespodziewane fiasko. Szesnastka może przekładać się także na problemy związkowe. W kontekście twojej drogi zycia z daty urodzenia, możliwe problemy z ekspresją własną, wyrażaniem emocji i uczuć, introwertyczność, skrajna powściągliwość, możesz być postrzegana przez innych jako osoba chłodna i nieprzystępna.
      Nie są te wibracje własne harmonijne z drogą zycia, nie wspierają jej i stąd realizacja dość korzystnego układu drogi życia, może być pozbawiona pełni możliwości.
      Pozdrawiam
      • ania58 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 24.08.11, 14:17
        Serdecznie dziekuję, ale proszę mi powiedzieć, czy to znaczy że do 60 problemy nadal będą ?
        • janus50 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 24.08.11, 16:51
          Witaj ponownie
          Tak jak to napisałem w odpowiedzi do ciebie, w moim przekonaniu droga życia z daty urodzenia jest na tyle korzystna, że tylko w skrajnym negatywie mogłaby przynosić problemy. Problemem natomiast zdecydowanie są twoje wibracje własne z imion i nazwisk, które są bardzo trudne. Można to zmienić za pomocą transformacji numerologicznej. Jak to funkcjonuje możesz przeczytać w wątku przyczepionym u góry forum. Tutaj masz linka: forum.gazeta.pl/forum/w,23210,51376316,51376316,Zmiany_numerologiczne_transformacja.html
          Po 60 roku życia wejdziesz w trzeci cykl 3 i wówczas nastanie bardzo pozytywny układ, gdyż cykl będzie realizowany taką samą wibracją szczytu, co daje zazwyczaj korzystną realizację.
          Niezależnie od tego, wibracje własne pozostaną niekorzystne, o ile oczywiście ich nie zmienisz.
          Pozdrawiam
      • eva.43 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 25.08.11, 00:09
        Panie Januszu,
        slicznie dziekuje za analize!!!!
        Poprzednio, w tym poscie powyzej omylkowo odpowiedziala Panu "ania58", mysle, ze kliknela o jedna linijke za wysoko, zamiast w swoj watek, w moj.

Bylam bardzo ciekawa, co Pan napisze, bo rzeczywiscie sporo jest utrudnien w moim zyciu - w zwiazkach, zyciu zawodowym, i w innych dziedzinach - i bardzo interesowalo mnie, jaka jest ich przyczyna. Sa porazki w dazeniach, doly psychiczne, melancholia, sluzenie innym, oraz nagle fiasko, kiedy sukces jest na wyciagniecie reki!!! Jest dokladnie tak, jak Pan to opisal. Tak samo zgadza sie wszystko z problemami z ekspresja wlasna, wyrazaniem emocji i uczuc, introwertycznoscia, skrajna powsciagliwoscia. Pomaga mi, to, ze wyrazam moje emocje na plaszczyznie artystycznej (moze to ta Jedynka w cyklu, ktora, jak Pan pisze daje impulsy do realizowania sie w sferze indywidualnej i determinacje w dazeniu do celu ), ale pozatym, jezeli chodzi o mowienie o emocjach i uczuciach - jest z tym u mnie fatalnie. Odczuwam bardzo duzo i gleboko, ale nie potrafie tego ubrac w slowa.

Skorzystam na pewno z z transformacji numerologicznej, mam nadzieje, ze to pomoze w zmianie wibracji wlasnych na korzystniejsze i harmonizujace z droga zycia.
        Dziekuje za linka.
        Zgadza sie rowniez, ze od 50 roku zycia (4 szczyt w wibracji 3) jestem bardziej aktywna w sferze towarzyskiej. Imrezowiczka oczywiscie nie jestem - jako powsciagliwa urodzeniowa 4. Potwierdza, sie tez to, co Pan pisze o wplywie ostatniego szczytu 3 na mnie urodzeniowa czworke - trwonienie czasu, energii, niefrasobliwosc, rozproszenie, wewnetrzne napiecie - dokladnie, niestety tak jest. Dawniej latwo bylo mi sie skupic nad czyms, teraz czesto nie potrafie skonczyc tego, co zaczelam.
        Pisze Pan, tez ze szesnastka moze byc powodem problemow zwiazkowych, to tez sie zgadza.
        Musze zwrocic uwage na moja tendencje do dominacji w rodzinie i w zwiazku, jakie niesie z soba czarny szczyt 6. Latwo dostrzega sie cudze wady, ale swoich sie czesto nie widzi.

Bardzo mnie cieszy, ze uklad po 60 roku zycia - cykl o wibracji 3 i czwarty szczyt 3 bedzie pozytywny!!!

Dziekuje bardzo za tak wspaniala i interesujaca analize numerologiczna i poswiecony mi czas!!!

Moze kiedys, w wolnej chwili moglby Pan zerknac na date urodzenia i wartosci z imion i nazwiska mojego partnera?
        Urodzil sie 20.02. 1944

A - 2
        C - 2
        E - 1
        G - 1
        H - 1
        I - 1
        J - 1
        K - 1
        L - 1
        M - 2
        N - 2
        S - 1
        T - 1
        U - 1
        W - 1
        Y - 2
        Z - 3

Serdecznie pozdrawiam!!!!

• eva.43 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 23.09.11, 17:12
          Wtam Panie Januszu,
          dziekuje bardzo za analize numerologiczna. Czy teraz moglabym prosic Pana o numerologiczna analize mojego zwiazku?

Ja ur. 01.09.1956

A - 6
          C - 1
          E - 1
          G - 2
          I - 2
          L - 3
          M - 2
          O - 1
          R - 3
          S - 2
          T - 1
          U - 2
          Z - 4
          Y - 1

on ur. 20.02.1944

A - 2
          C - 2
          E - 1
          G - 1
          H - 1
          I - 1
          J - 1
          K - 1
          L - 1
          M - 2
          N - 2
          S - 1
          T - 1
          U - 1
          W - 1
          Y - 2
          Z - 3

Dziekuje i przesylam pozdrowienia
          • eva.43 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 23.09.11, 17:23
            Chcialam jeszcze dodac, ze piszac do Pana pierwszy post, pomylilam sie, co do ilosci wystepowania u mnie litery U. Wystepuje u mnie 2 razy (a wtedy napisalam ze 1 raz). Chyba to zmieni portret numerologiczny? Przepraszam za pomylke, czy moglabym w takim razie poprosic jeszcze raz o analize?

Pozdrowienia
            • janus50 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 10.10.11, 11:48
              Witaj ponownie
              Relacja z mężczyzną o dacie urodzenia 20-2-1944 rysuje się bardzo harmonijnie. Oboje jesteście czwórkami, co jest oczywiście bardzo korzystne, z racji dość dużego nasycenia trójek w zawartości liter, zarówno u ciebie jak i u twojego partnera, możecie oboje być czwórkami gadającymi, co też jest sporym plusem, bo zdarza się dość rzadko, choć trudno powiedzieć jak to gadulstwo się prezentuje u twojego partnera, gdyż ma on siódemki w czarnych szczytach, które nierzadko dają gburstwo, upierdliwość, szukanie winy u innych.
              Twój partner jest w trzecim cyklu 9 i czwartym szczycie 2, co wskazuje na realizowanie się w partnerstwie i współpracy, rezygnacji z osobistych celów na rzecz celów wspólnych.
              Wasze wibracje własne z imion i nazwisk w odniesieniu osobistym nie są korzystne, jednak we wzajemnej relacji są harmonijne. Twoje wibracje własne, po korekcie zawartości litery U, mają wartość 3-7/16-1, jest w nich zawarta sprzeczność pomiędzy trójką i siódemką oraz karmiczna 16, która przynosić może porażki w dążeniach. Twój partner ma wibracje własne 6-5/14-2/11 i tutaj też mamy sprzeczność pomiędzy szóstką i piątką oraz karmiczną 14, która może przynosić ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko.
              Generalnie więc, związek w moim przekonaniu bardzo dobry, choć oczywiście nie pozbawiony pewnych mankamentów, jak zresztą każdy chyba...
              Pozdrawiam
              • eva.43 Re: Panie Januszu, prosze o analize numerologiczn 13.10.11, 21:11
                Panie Januszu!

Bardzo dziekuje za odpowiedz!!!
                To fakt, mamy z partnerem wiele wspolnych cech, zainteresowan i pasji. Jezeli chodzi o "czworki gadajace", on jest bardzo towarzyski i rozmowny. Ja mniej, lubie towarzystwo najblizszych, zaufanych ludzi, jak z nimi jestem, jestem bardzo rozmowna. Zle sie czuje z obcymi ludzmi, nie jestem taka otwarta jak on.
                Co do jego siodemek w czarnych szczytach, ma trudny charakter, to fakt, jest rzeczywiscie upierdliwy, czasem gburowaty, i winni sa zawsze inni, nigdy on (on wie wszystko najlepiej), dlatego od czasu do czasu zdarzaja sie konflikty. Ma tez oczywiscie sporo zalet, dlatego z nim jestem.
                Trzeci cykl 9 i czwarty szczyt 2 = wspolpraca, realizowanie sie w partnerstwie, wspolne cele - tez sie zgadza, jest zaangazowany w rozne projekty z innymi ludzmi, ciagle cos planuje i realizuje, jest bardzo tworczy. Jestesmy razem od kilku lat, przedtem tez zawsze byl w partnerskim zwiazku z kims, chyba nie nadaje sie do samotnosci.

Nie dziwi mnie, ze sa sprzecznosci w moich wibracjach wlasnych (3 i 7), oraz karmiczna 16.
                Cale zycie spotykam sie z porazkami w dazeniach, niestety!!! (myslalam sobie juz, ze to moze byc karma). To jest frustrujace i meczace. Chyba musze pomyslec o zmianie wibracji wlasnych!

Co do wibracji wlasnych partnera - 6, 5 (14), 2 (11) - tez zgadza sie wszystko: wzloty, upadki, krecenie sie w kolko - tyle, ze on potrafi sobie dobrze poradzic w stresujacej sytuacji.

Ciesze sie, ze w analizie numerologicznej ocenil Pan moj zwiazek pozytywnie.

Jeszcze raz dziekuje i serdecznie pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka