Dodaj do ulubionych

Lata pustki

11.10.11, 23:06
Bardzo proszę Panie Januszu o wyliczenie lat pustki dla daty 14.05.1970r.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • porucznikowa Re: Lata pustki 12.10.11, 00:37
      Witam Pana
      Panie Januszu to może ja też poproszę dla moich córek o lata pustki, hurtowo Pan nas obsłuży :
      19.08.1984 M
      10.08.1985 J

Pozdrawiam serdecznie.
      • laura988 Re: Lata pustki 12.10.11, 11:31
        przepraszam, że się wtrącę, ale:
        - byl na tym forum podawany kiedys link do programu, przy pomocy ktorego mozna samemu policzyć lata pustki
        - wydaje mi się, że pan Janusz nie jest tu od obslugiwania kogokolwiek, więc sorry, ale sformułowania "może by nas pan obsłuzył" są nieco rażące.

to tyle w temacie
        • sonrisa06 Re: Lata pustki 12.10.11, 11:44
          Witam!
          Przepraszam, że także podłączam się pod wątek, ale także mam prośbę do pana Janusza o wyliczenie lat pustki.
          Moja data urodzenia 15.07.1981r.
          Data urodzenia męża 01.01.1976r.
          Mamy duże problemy, głównie z pracą, problemy finansowe. Cios za ciosem nam spada na głowę. Kiedy już myślimy, że gorzej być nie może to wówczas pojawia się kolejny problem. Nie wiem z czego to może wynikać? Może to lata pustki?
          Bardzo proszę o odpowiedź.
          • janus50 Re: sonrisa06 12.10.11, 12:43
            Witaj
            sonrisa06 napisała:

> Witam!
            > Przepraszam, że także podłączam się pod wątek, ale także mam prośbę do pana Jan
            > usza o wyliczenie lat pustki.
            > Moja data urodzenia 15.07.1981r.
            Lata pustki 2000-2002, kolejne 2012-2014 - zawsze od lutego do lutego.
            Problemy mogą wynikać z niełatwego układu drogi życia, gdzie jako urodzeniowa piątka jesteś w pierwszym cyklu 7 oraz szczycie 4/13. Po pierwsze układ mocno napięciowy i pasywny, po drugie karmiczna trzynastka może przynosić konfrontacje z trudnymi doświadczeniami w sferze pracy. Układ ten kończy się w przyszłym roku, gdy rozpocznie się twój rok osobisty o wibracji 1 co będzie miało miejsce od października 2012. Jednak z początku poprawa nie będzie radykalnie odczuwalna, ponieważ w tym samym czasie będą trwały twoje dwa lata pustki.

> Data urodzenia męża 01.01.1976r.

1998-2000, aktualnie trwające to 2010-2012, skończą się w lutym 2012, kolejne to 2022-2024.
            > Mamy duże problemy, głównie z pracą, problemy finansowe. Cios za ciosem nam spa
            > da na głowę. Kiedy już myślimy, że gorzej być nie może to wówczas pojawia się k
            > olejny problem. Nie wiem z czego to może wynikać? Może to lata pustki?

U ciebie zdecydowanie wynika to z trudnego układu o którym wspomniałem. Możliwe, że u twojego męża także po części z lat pustki. Warto byłoby sprawdzić wasze wibracje własne z imion i nazwisk, czasem mogą być prawdziwym kamieniem u szyi.
            Pozdrawiam
            > Bardzo proszę o odpowiedź.
        • janus50 Re: Lata pustki 12.10.11, 12:21
          Witaj
          laura988 napisała:

> przepraszam, że się wtrącę, ale:
          > - byl na tym forum podawany kiedys link do programu, przy pomocy ktorego mozna
          > samemu policzyć lata pustki
          > - wydaje mi się, że pan Janusz nie jest tu od obslugiwania kogokolwiek, więc so
          > rry, ale sformułowania "może by nas pan obsłuzył" są nieco rażące.
          >
          > to tyle w temacie

Nie ma potrzeby uderzać w wysokie tony. Porucznikowa to wyjątkowo serdeczna osoba, z całą pewnością było to w klimacie żartu, zresztą ja tak szybko nie obrażam. Kochajmy się bo miłość buduje!
          Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za czujność!

• porucznikowa do laury988 12.10.11, 13:04
          Witaj lauro988
          Bardzo słusznie zauważyłaś,że był link podany do wyliczenia lat pustki,ale on jest w języku angielskim,a ja angielskiego nie znam.Kiedyś próbowałam wyliczyć,ale nic mi z tego nie wyszło.
          Wiem także ,że Pan Janusz ma dużo pracy na tym forum ,ale może ty byś coś w życiu bezinteresownie zrobiła dla ludzi na tym forum i wyliczyła lata pustki skoro piszesz,że to takie łatwe. Korzystałaś przecież z porady Pana Janusza <Re: Kłopoty wychowawcze > i wiem nawet dlaczego jesteś złośliwa w stosunku do mojej osoby
          .Piszesz > - wydaje mi się, że pan Janusz nie jest tu od obslugiwania kogokolwiek, więc so
          > rry, ale sformułowania "może by nas pan obsłuzył" są nieco rażące.
          No cóż jesteś bardzo wrażliwą osobą nawet to doskonale wyczuwa twój siostrzeniec czterolatek.
          A skoro Pana Janusza uraziłam moją prośbą to przepraszam.

• laura988 Re: do laury988 12.10.11, 15:25
            jeżeli chodzi o mój wątek, to wybacz, ale nie zapamiętałam Twojego nicku i nie skojarzyłam, że tutaj to właśnie Ty piszesz. tak więc Twoje domysły są nietrafne.
            ale cóż, kazdy sądzi innych według siebie...
      • janus50 Re: Porucznikowa 12.10.11, 12:28
        Witaj
        porucznikowa napisała:

> Witam Pana
        > Panie Januszu to może ja też poproszę dla moich córek o lata pustki, hurtowo Pa
        > n nas obsłuży :
        > 19.08.1984 M

Ostatnie to 2002 do 2004, kolejne to 2014-2016 zawsze od lutego do lutego

> 10.08.1985 J

Ostatnie to 2004 do 2006, kolejne to 2016-2018 od lutego do lutego

> Pozdrawiam serdecznie.
        Pozdrawiam

• janus50 Re: serenity9 12.10.11, 12:17
      Witaj
      serenity9 napisała:

> Bardzo proszę Panie Januszu o wyliczenie lat pustki dla daty 14.05.1970r.

Twoje ostatnie lata pustki przypadały na okres 2000 do 2002. Kolejne to 2012-2014. Zawsze od lutego roku rozpoczynającego do lutego roku kończącego.
      W twoim przypadku bardzo istotny jest aktualny układ drogi życia. Jesteś w cyklu 5/14 do 55 roku zycia oraz szczycie 5 do 45 roku zycia, jednocześnie z czarnym szczytem 3.
      Dla urodzeniowej dziewiątki to okres dużej dynamiki, mobilności, ciągłych zmian, wzlotów i upadków, problemów z budowaniem stabilności. Dość trudno będzie stworzyć jakieś trwałe struktury i okoliczności życiowe. Najlepszy sposób realizacji to np. zagranica, praca na własny rachunek, jako wolny strzelec.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam
      • serenity9 Re: serenity9 12.10.11, 23:16
        Bardzo dziękuję Panie Januszu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka