Dodaj do ulubionych

do pana Janusz

28.10.11, 05:01
mam zamiar otworzyć salon sukien ślubnych z datą 01.12.2011r o nazwie ,,marleene,, moja data ur.16.11.1970 .mam na imię Marlena. dodam ,że prowadzę jeszcze inny interes ,ale on umiera i muszę się przebranżowić.proszę o pomoc ,czy będzie ok/ CZY MOŻE COŚ ZMIENIĆ W DACIE ROZPOCZĘCIA DZIAŁALNOŚCI? DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: do pana Janusz 28.10.11, 16:31
      Witaj
      marleizy napisała:

> mam zamiar otworzyć salon sukien ślubnych z datą 01.12.2011r o nazwie ,,marleen
      > e,, moja data ur.16.11.1970 .mam na imię Marlena. dodam ,że prowadzę jeszcze in
      > ny interes ,ale on umiera i muszę się przebranżowić.proszę o pomoc ,czy będzie
      > ok/ CZY MOŻE COŚ ZMIENIĆ W DACIE ROZPOCZĘCIA DZIAŁALNOŚCI? DZIĘKUJĘ I POZDRAWIA
      > M
      Aktualnie obowiązujące prawo nakazuje włączenie do nazwy nazwiska właściciela firmy, ponadto, bierzemy pod uwagę pełną nazwę firmy, tak jak zostanie to wpisane w dokumenty rejestrowe, np. Salon Sukien Ślubnych Marlena Kowalska.
      Taką nazwę liczymy. Celem zachowania anonimowości, możesz podać swoje nazwisko poprzez podanie jedynie zawartości liter w nazwisku, np. A - 2 razy, C - 1 raz itd.
      Pozdrawiam
      • marleizy Re: do pana Janusz 28.10.11, 17:17
        witam ponownie!
        M-2 A-3 R-3 L-3 E-6 N-4 S-2 U-2 K-2 I-2 Z-2 B-1 Y-2 D-1 0-1 C-1
        data ur. 16.11.1970 rozpoczęcie działalności - 01.12.2011 r dziękuję smile
        • janus50 Re: do pana Janusz 03.11.11, 17:44
          Witaj ponownie
          marleizy napisała:

> witam ponownie!
          > M-2 A-3 R-3 L-3 E-6 N-4 S-2 U-2 K-2 I-2 Z-2 B-1 Y-2 D-1 0-1 C
          > -1
          > data ur. 16.11.1970 rozpoczęcie działalności - 01.12.2011 r dziękuję smile

Zakładam, że nazwa ma brzmieć: Salon Sukni Słubnych Marleene + podana przez ciebie zawartość oznaczająca imię i nazwisko. Taka nazwa daje bardzo dobrą, szczególnie dla tego profilu działalności, wibrację 3. Dzień założenia 1-12-2011 daje bardzo korzystną wibrację 8 i otrzymujemy wynikające z tego przeznaczenie o wibracji 11/2. Generalnie bardzo dobry układ.
          W odniesieniu osobistym, rok własny korzystny o wibracji 5. Miesiąc także sprzyjający bo o wibracji 8. Niestety dzień własny w dniu 1-12-2011 ma wibrację 9 i jest niesprzyjający.
          Trzeba zatem znaleźć inny dzień. Wystarczy zarejestrować firmę w dniu korzystnym dla ciebie ale rozpoczęcie działalności wpisać w dokumenty z dniem np 1 lub 10 czy 19 albo też 28 grudnia.
          Pozdrawiam
          • marleizy Re: do pana Janusz 10.11.11, 04:15
            serdeczne dzięki smile
          • marleizy Re: do pana Janusz 29.11.11, 17:29
            proszę jeszcze raz o pomoc. prowadzę działalność ,,bar mix,, marlena izydorczyk od dnia 08.10.2004. ale z licznymi problemami. Mam zamiar otworzyć dodatkowo sklep ze sukniami ślubnymi ,ale już w innym miejscu. Muszę zmienić nazwę,tak aby pasowała do tych działalności. czyli : MARGOT. MARLENA IZYDORCZYK ur.16.11.1970, chcę to zrobić teraz w grudniu, jaki najlepszy byłby dzień i co pan myśli?
            • janus50 Re: do pana Janusz 07.12.11, 17:59
              Witaj ponownie
              marleizy napisała:

> proszę jeszcze raz o pomoc. prowadzę działalność ,,bar mix,, marlena izydorczyk
              > od dnia 08.10.2004. ale z licznymi problemami. Mam zamiar otworzyć dodatkowo s
              > klep ze sukniami ślubnymi ,ale już w innym miejscu. Muszę zmienić nazwę,tak ab
              > y pasowała do tych działalności. czyli : MARGOT. MARLENA IZYDORCZYK ur.16.11.19
              > 70, chcę to zrobić teraz w grudniu, jaki najlepszy byłby dzień i co pan myśli?

Jest pewien problem niestety. Nazwa jest ok, bo ma wibrację 3, miesiąc własny 8 też super. Problem jednak w tym, że aby przeznaczenie było w miarę ok. musi być dzień założenia o wibracji 8. Niestety, każda data o wibracji 8 daje automatycznie twój rok własny 9, co jest skrajnie niekorzystne. Może należy pomyśleć o styczniu.....
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka