mokrahalka 06.11.11, 17:27 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Do mokrahalka 06.11.11, 19:16 Na forum nie podajemy imion i nazwisk w ich pełnym brzmieniu, a jedynie podajemy zawartość liter składających się na imiona i nazwiska. Chodzi o zachowanie anonimowości. Dlatego ukryłem twój wpis, aby nie był widoczny dla wszystkich a jedynie dla mnie. Odpowiem tobie kiedy przyjdzie twoja kolej. Aktualnie jestem na wpisach z 29 października. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mokrahalka Re: Do mokrahalka 06.11.11, 19:54 Nie wiem czy to ważne, ale imię Maria mam z bierzmowania i nie używam go.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re. mokrahalka 12.11.11, 17:22 Witaj Aktualnie jesteś czwartym i ostatnim szczycie o wibracji 3, ktory potrwa do końca życia. Zwykle jest to szczyt dość pogodny, który przynosi aktywne życie towarzyskie, wielu znajomych, przyjaciół, zaangażowane kontakty społeczne - dla urodzeniowej dziewiątki, jaką jesteś, to dobry układ, przynoszący możliwość ekspresji i aktywności pośród dużych grup ludzi.. Jednocześnie jesteś w trakcie wychodzenia z drugiego cyklu o wibracji 8 i wchodzenia w trzeci i ostatni cykl, który ma wibrację 4/22. Będzie to oznaczało zdecydowanie mniejszą dynamikę, stabilizację we wszystkich sferach życia, skupienie się na budowaniu trwałych struktur życiowych, zabezpieczeniu materialnym dla siebie i najbliższych. Jeśli zdołasz uruchomić wysoki potencjał 22, który wchodzi w wibrację tego cyklu, możesz się spodziewać działań o dużym rozmachu, ogromnej energii, dynamiki, odwagi w działaniu. Kiedy pozostaniesz na poziomie zredukowanym 4, możesz odczuć spore ograniczenia i brak elastyczności, z drugiej strony jednak skupienie się na sprawach pożytecznych i praktycznych. Cykl ten jest nieharmonijny ze szczytem 3, który równolegle działa, ponieważ czwórka z trójką są skonfliktowane, trójka może przynosić niefrasobliwość, powierzchowność, rozproszenie a cechy te należą do najbardziej nielubianych przez czwórkę. Sporym problemem moga być twoje wibracje z imion i nazwiska, które mają wartość 4/13-6-1 i są to bardzo ograniczające, przynoszące konieczność służenia innym (w kontekście urodzeniowej 9) wibracje. Mogą przynosić konfrontacje z trudnymi doświadczeniami w sferze szeroko rozumianej pracy. Mogą zmuszać do rezygnacji z własnych celów i oddawanie swojej energii innym, np. najbliższym. Problemem może być również brak wibracji 6 w twoich imionach i nazwisku. Znaczy to, że w twoich imionach i nazwisku brak jest liter, które wibrują szóstką, czyli F, O oraz X. Szóstka odpowiada za sferę rodziny, związków, domu rodzinnego. Gdy jej brak, mogą pojawiac się jakieś problemy w tym obszarze. Np. problemy związkowe, rodzinne, konieczność podejmowania odpowiedzialności za najbliższych itp. Takie wibracje są dość trudne i powinny być zmienione, o ile oczywiście odczuwasz ich niekorzystny wpływ. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mokrahalka Re: Re. mokrahalka 14.11.11, 04:12 Witaj . Bardzo Ci dziękuje za obszerne wyjaśnienia . Napisz proszę ,jak mogę zmienić wibracje względem szóstki.Chciałabym jeszcze spytać o swoją rodzinę, ale nie wiem jak mam Ci przesłać dane żeby znowu nie zostały usunięte. Dziękuje za poświęcony czas i uwagę.Serdecznie pozdrawiam. Nadmieniam ,że jestem całkowitym laikiem w sprawach numerologii. Odpowiedz Link
janus50 Re: Re. mokrahalka 22.11.11, 13:09 Witaj ponownie mokrahalka napisała: > Witaj . Bardzo Ci dziękuje za obszerne wyjaśnienia . Napisz proszę ,jak mogę zm > ienić wibracje względem szóstki.Chciałabym jeszcze spytać o swoją rodzinę, ale > nie wiem jak mam Ci przesłać dane żeby znowu nie zostały usunięte. Dziękuje za > poświęcony czas i uwagę.Serdecznie pozdrawiam. Nadmieniam ,że jestem całkowitym > laikiem w sprawach numerologii. Twoje dane usunąłem aby chronić twoją anonimowość. Aby uniknąć podawania imion i nazwisk w ich pełnym brzmieniu, podajemy wyłącznie zawartość liter. Zliczamy litery w kolejności alfabetycznej, bierzemy pod uwagę wszystkie posiadane imiona i nazwiska, również imię z bierzmowania oraz nazwisko rodowe. Podajemy ilość liter wg. systemu - np. A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Aby skorygować wibracje imienne i wypełnić braki najlepiej zgłosić się do doświadczonego w tym względzie numerologa. Np. tutaj: www.numerologia.net.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
mokrahalka Re: Re. mokrahalka 22.11.11, 23:00 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedż. Nie podałam swojego nazwiska rodowego, a także z pierwszego małżeństwa , bo chyba to też się bierze pod uwagę? Serdecznie pozdrawiam. Halina Odpowiedz Link
janus50 Re: Re. mokrahalka 22.11.11, 23:09 Witaj ponownie mokrahalka napisała: > Bardzo Ci dziękuję za odpowiedż. Nie podałam swojego nazwiska rodowego, a także > z pierwszego małżeństwa , bo chyba to też się bierze pod uwagę? Serdecznie poz > drawiam. Halina Tak, bierzemy pod uwagę wszystkie posiadane nazwiska, nawet jeśli jakieś noszone było czasowo. Szczególnie nazwisko rodowe jest bardzo istotne, gdyż z tym nazwiskiem przychodzimy na świat i posługujemy się nim przez długi czas, zwykle nie mniej niż 20 lat. Nazwiska nabyte poprzez związek małżeński są również ważnym doświadczeniem, które na trwałe zapisują się w naszej podświadomości, dlatego należy je również brać pod uwagę, nawet jeśli zostały usunięte z dokumentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mokrahalka Re: Re. mokrahalka 22.11.11, 23:10 Witaj . Wytłumacz mi proszę co to znaczy : "Jeśli zdołasz uruchomić wysoki potencjał 22, który wchodzi w wibrację tego cyklu, możesz się spodziewać działań o dużym rozmachu, ogromnej energii, dynamiki, odwagi w działaniu. Kiedy pozostaniesz na poziomie zredukowanym 4, możesz odczuć spore ograniczenia i brak elastyczności, z drugiej strony jednak skupienie się na sprawach pożytecznych i praktycznych". Jak mogę to zrobić? POczekam cierpliwie na odpowiedż , gdyż domyślam się , że jesteś zapracowany. Pozdrawiam. Halina. Odpowiedz Link
janus50 Re: Re. mokrahalka 25.11.11, 14:39 Witaj ponownie mokrahalka napisała: > Witaj . Wytłumacz mi proszę co to znaczy : "Jeśli zdołasz uruchomić wysoki po > tencjał 22, który wchodzi w wibrację tego cyklu, możesz się spodziewać działań > o dużym rozmachu, ogromnej energii, dynamiki, odwagi w działaniu. Kiedy pozosta > niesz na poziomie zredukowanym 4, możesz odczuć spore ograniczenia i brak elast > yczności, z drugiej strony jednak skupienie się na sprawach pożytecznych i prak > tycznych". Jak mogę to zrobić? To nie jest takie proste, ani do wytłumaczenia ani też do wykonania. Aby zaistnieć mógł wysoki mistrzowski potencjał 22, który przecież nie działa samodzielnie a jest równolegle czwórką, muszą się razem spleść różne czynniki, które w rezultacie dadzą możliwości wykorzystania potencjału mistrzowskiego. Może spróbuję to wytłumaczyć na innym przykładzie. Przyrównajmy mistrzowskie 22 do szybkiego sportowego samochodu. Ma potencjał do tego aby bić rekordy świata szybkości. Jednak aby to zaistniało musi być spełniony cały szereg warunków - doskonały kierowca, doskonałe paliwo, doskonała pogoda, doskonała droga. Kiedy jeden z tych czynników nie zostanie spełniony, nie będzie szans na pobicie rekordu, czyli zaistnienie mistrzowskiej 22. Bo - super samochód nie pojedzie bez super kierowcy, również na kiepskim paliwie również nie pojedzie, we mgle także nie ma szans, no i na kamienistej, dziurawej i krętej górskiej drodze także się nie popisze.... Tak to się mniej więcej ma... Pozdrawiam Odpowiedz Link