Dodaj do ulubionych

wibracja dla firmy

10.01.12, 21:41
Witam,proszę o pomoc prowadzę działalnośc gospodarczą,sklep z bielizną i rajstopami ,data rozpoczęcia dzałalności to 18.04.2005 czyli 2 od dwóch lat mam same przeszkody,czy może ktoś mi doradzic jaką nazwę wybrac aby sytuacja się poprawiła.Jestem numerologiczą 9.I mam jeszcze pytanie czy ulica i numer lokalu ma znaczenie?Bardzo proszę o rady.
Obserwuj wątek
    • magdale-na37 Re: wibracja dla firmy 15.01.12, 13:31
      Czy może mi ktoś pomóc?
      • janus50 Re: wibracja dla firmy 15.01.12, 14:20
        magdale-na37 napisała:

> Czy może mi ktoś pomóc?
        Cierpliwości moja droga. Nie podajesz żadnych danych. Aby wyliczyć wibracje dla firmy niezbędna jest jej nazwa, tak jak wpisane w dokumentach rejestrowych, oraz data rozpoczęcia działalności, również tak jak wpisane w dokumentach rejestrowych. Ponadto przydałaby się także twoja data urodzenia.
        No i oczywiście niezbędna jest odrobina cierpliwości, odpisuję w kolejności wpisów, a ostatnio, z uwagi na dużą ilość pracy, mam spore zaległości na forum.
        Pozdrawiam
        • magdale-na37 Re: wibracja dla firmy 17.01.12, 22:23
          Bardzo przepraszam Panie Januszu.
          Data rozpoczęcia działalności to 18.04.2005 nazwy jako takiej nie ma,w dokumentach są moje 2 imiona i nazwisko, liter 22 Ż..W- 9,E.Z-3, nazwę muszę jakąś wymyślić,bo to sporo czasu minęło od założenia firmy,jakoś szło ostatnie lata mam pod górkę.
          liter w imionach i nazwiskach A-7,M-1,G-1,D-1,L-1E-1,N-4,K-2,R-1,O-6,S-1,W-1, urodziłam się 22.01.1975.ostatnio zmieniłam podpis,dwa imiona cywilne +trzecie z bierzmowania,litery w imionach i nazwisku M-2,A-9,G-1,D-1L-1,E-1,N-4,R-2,I-1,K-2,O-1W-1,S-1.liter jest 27
          życie wewnetrzne11,ekspresja zewnętrzna 7 wyliczałam na podstawie książki Magia numerologii G.Lobos.
          Jeszcze raz przepraszam i czekam na odpowiedz
          Pozdrawiam
          • janus50 Re: wibracja dla firmy 31.01.12, 14:40
            Witaj
            magdale-na37 napisała:

> Bardzo przepraszam Panie Januszu.
            > Data rozpoczęcia działalności to 18.04.2005 nazwy jako takiej nie ma,w dokument
            > ach są moje 2 imiona i nazwisko, liter 22 Ż..W- 9,E.Z-3, nazwę muszę jakąś wy
            > myślić,bo to sporo czasu minęło od założenia firmy,jakoś szło ostatnie lata mam
            > pod górkę.
            Nazwa firmy jest korzystna, daje wibrację 3 - przyciąga klientów i pomocnych ludzi.
            Dzień rozpoczęcia działalności daje wibrację 2 i nie jest to szczególnie korzystna wibracja dla biznesu. Przeznaczenie wynikające ze zsumowania dwóch powyższych elementów ma wibrację 5 i nie jest generalnie korzystna dla biznesu, ponieważ jest zbyt mało stabilna, może przynosic wzloty i upadki.

> liter w imionach i nazwiskach A-7,M-1,G-1,D-1,L-1E-1,N-4,K-2,R-1,O-6,S-1,W-1,

Tutaj chyba mały błąd w ilości wibracji sześć.....

u
            > rodziłam się 22.01.1975.ostatnio zmieniłam podpis,dwa imiona cywilne +trzecie z
            > bierzmowania,litery w imionach i nazwisku M-2,A-9,G-1,D-1L-1,E-1,N-4,R-2,I-1,K
            > -2,O-1W-1,S-1.liter jest 27
            > życie wewnetrzne11,ekspresja zewnętrzna 7 wyliczałam na podstawie książki Magia
            > numerologii G.Lobos.

Twoje wibracje imienne mają wartość 2/11-7/16-9 i są to dość trudne wibracje. Mocno osadzone w duchowości, sensoryczne, pasywne. Totalnie nieprzystające do twojej drogi życia z daty urodzenia, gdzie za sprawą aktualnego cyklu i szczytu, zdominowanych przez czwórki, jesteś mocno inspirowana do aktywności w sferze materialnej. Przy czym bardzo silny cykl z potencjałem 22, który zresztą pozostanie aktywny do końca życia, gdyż kolejny cykl ma równiez 4/22, - jest realizowany przez szczyt 4/13, który może przynosic uciążliwą pracę ponad siły, spore ograniczenia, konfrontacje w szeroko rozumianej sferze pracy.
            Wibracje imienne 2-7-9 z karmiczną szesnastką z pewnością nie wspierają ciebie w zmaganiach w obszarze materii, szczególnie, że brak jest tobie w zawartości (litery) wibracji 8, która odpowiedzialna jest za pomnażanie - litery H, Q i Z, oraz brak jest także wibracji 2 (litery B i T) - która odpowiada za harmonie, partnerstwo i współpracę.
            Generalnie, za sprawą drogi zycia, masz silne impulsy do aktywności w biznesie, jednak wibracje imienne są do tego totalnie niekorzystne. W moim przekonaniu należałoby w pierwszej kolejności zmienić wibracje imienne na silne i dynamiczne, tak aby ciebie maksymalnie wspierały w twoich dążeniach wynikających z drogi życia.
            Pozdrawiam

> Jeszcze raz przepraszam i czekam na odpowiedz
            > Pozdrawiam
            • magdale-na37 Re: wibracja dla firmy 02.02.12, 19:32
              Dziękuję bardzo za odpowiedz.
              Wychodzi na to że cały czas będę pracowała jak osiołek a efektów i zysku nie będzie widać.sama tych wibracji nie zmienię,więc czy mógłby Pan polecić dobrego numerologa z Bydgoszczy.
              Pozdrawiam
              • janus50 Re: wibracja dla firmy 22.02.12, 16:59
                Witaj ponownie
                magdale-na37 napisała:

> Dziękuję bardzo za odpowiedz.
                > Wychodzi na to że cały czas będę pracowała jak osiołek a efektów i zysku nie bę
                > dzie widać.sama tych wibracji nie zmienię,więc czy mógłby Pan polecić dobrego n
                > umerologa z Bydgoszczy.

Jeśli z Bydgoszczy to nie znam nikogo lepszego jak Pani Łukiewska. www.numerologia.net.pl
                > Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka