21.06.12, 20:18
Witamsmile

Obecnie mam wibracje 9 8 8,natomiast 9 we wnętrzu daje mi dożą wrażliwość,często płacze,marze,myślę cały czas przez co nie działam w życiu i tkwię w miejscu crying dokuczają mi smutne nastroje i co zauwazyłam więcej pije alkoholu przez co zaczynam się martwic sad zaczęłam myśleć czy nie zmienić wibracji na podobne 8 9 8 Tylko by mieć 8 we wnętrzu silną by móc działać w życiu i być silniejsza Tylko boje się że 8 jest aż zbyt silna i zachłanna sad Jestem urodzeniową 1 w cyklu 4 i szczycie 7 więc potrzebuje silnych wibracjii ....

Czy mogę prosic o opinie wibracjii 8 9 8? Czy ta 8 we wnetrzu jest negatywna? Czy takie wibracje sprzyjają miłosci,pytam gdyz cały czas jestem sama ...

Proszę o odpsmile

Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Witam :) 01.07.12, 17:47
      Witaj
      malvaoriz napisała:

> Witamsmile
      >
      >
      > Obecnie mam wibracje 9 8 8,natomiast 9 we wnętrzu daje mi dożą wrażliwość,częst
      > o płacze,marze,myślę cały czas przez co nie działam w życiu i tkwię w miejscu ;
      > ( dokuczają mi smutne nastroje i co zauwazyłam więcej pije alkoholu przez co za
      > czynam się martwic sad zaczęłam myśleć czy nie zmienić wibracji na podobne 8 9 8
      > Tylko by mieć 8 we wnętrzu silną by móc działać w życiu i być silniejsza Tylko
      > boje się że 8 jest aż zbyt silna i zachłanna sad Jestem urodzeniową 1 w cyklu 4
      > i szczycie 7 więc potrzebuje silnych wibracjii ....

Cykl 4 i szczyt 7 to układ dość dołujący, w takim przypadku najważniejsze jest to aby wzmocnić poczucie wartości własnej, dlatego wibracje 9-8-8 czy też 8-9-8 są właściwe.
      Dziewiątka w dążeniach duszy daje większe otwarcie na innych ludzi, ułatwia zawieranie przyjaźni itd. Kiedy znajdzie się tam ósemka, zaczniesz bardziej myśleć w kategoriach materialnych i rywalizacji. Nie ma tutaj niebezpieczeństwa stania się zbyt silną i zachłanną, gdyż jest obecna dziewiątka w aspekcie zewnętrznym, która ma być właśnie takim buforem chroniącym ciebie przez podpadnięciem w materializm.
      Pozdrawiam

>
      > Czy mogę prosic o opinie wibracjii 8 9 8? Czy ta 8 we wnetrzu jest negatywna? C
      > zy takie wibracje sprzyjają miłosci,pytam gdyz cały czas jestem sama ...
      >
      > Proszę o odpsmile
      >
      > Pozdrawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka