Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc w interpretacji

14.07.12, 17:04
Witam wszystkich serdecznie , jakis czas temu napisałam na tym forum do Pana Janusza .
W odpowiedzi było m.in :
" Później wchodzisz na 9 lat w szczyt 7/16, który w porównaniu ze
szczytem pięć będzie zdecydowanie spokojniejszy, jednak do
najłatwiejszych również nie należy, szczególnie w kontekście wibracji
własnych 5-5-1."
Ten okres nadchodzi niebawem , a ja nie wiem zupełnie jak zinterpretować tę wypowiedź...
Może ktoś bardziej biegły w tych sprawach mógłby mi pomóc? Bardzo będę wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o pomoc w interpretacji 22.07.12, 17:37
      Witaj
      gosia44114 napisała:

> Witam wszystkich serdecznie , jakis czas temu napisałam na tym forum do Pana Ja
      > nusza .
      > W odpowiedzi było m.in :
      > " Później wchodzisz na 9 lat w szczyt 7/16, który w porównaniu ze
      > szczytem pięć będzie zdecydowanie spokojniejszy, jednak do
      > najłatwiejszych również nie należy, szczególnie w kontekście wibracji
      > własnych 5-5-1."

Jeśli twoją datą urodzenia jest 24-5-1970, to ciebie to nie dotyczy.
      Za dwa lata wchodzisz w szczyt 6, który w kontekście cyklu 6 powinien dać okres powodzenia i rozwoju w sferze związków i rodziny.
      Pozdrawiam

> Ten okres nadchodzi niebawem , a ja nie wiem zupełnie jak zinterpretować tę wyp
      > owiedź...
      > Może ktoś bardziej biegły w tych sprawach mógłby mi pomóc? Bardzo będę wdzięczn
      > a...
      • gosia44114 Re: prośba o pomoc w interpretacji 22.07.12, 20:33
        Dziekuję Panie Januszu , tak,urodziłam się 24.05.1970 r . i taki własnie dostałam opis od Pana w 2010 roku , troszkę chyba to zapytanie przyspieszyłam , ponieważ obecnie w każdej praktycznie sferze życia leżę dosłownie na łopatkach sad , ale zależało mi na interpretacji dlatego zapytałam.
      • gosia44114 Re: prośba o pomoc w interpretacji 22.07.12, 23:04
        Jeszcze raz przeszkodzę ,Panie Januszu, napisał Pan:
        .....Jeśli twoją datą urodzenia jest 24-5-1970, to ciebie to nie dotyczy.
        Za dwa lata wchodzisz w szczyt 6, który w kontekście cyklu 6 powinien dać okres powodzenia i rozwoju w sferze związków i rodziny....
        Moje małżeństwo legło w gruzach , nie do odbudowania praktycznie,związek z mężczyzną o którym wspomniałam wcześniej ,również jest chwiejny , nie wiem,czy uda się go scementować na tyle,aby wyszło z tego coś stabilnego , jak mam to rozumieć?
      • porucznikowa Re: prośba o pomoc w interpretacji 23.07.12, 09:29
        janus50 napisał:
        Jeśli twoją datą urodzenia jest 24-5-1970, to ciebie to nie dotyczy.
        > Za dwa lata wchodzisz w szczyt 6, który w kontekście cyklu 6 powinien dać okre
        > s powodzenia i rozwoju w sferze związków i rodziny.
        Witam
        Panie Januszu wkradł się błąd Gosia za dwa lata jednak wejdzie w swój trzeci szczyt 7 .
        Pozdrawiam
        • gosia44114 Re: prośba o pomoc w interpretacji 23.07.12, 10:21
          Witam,dziękuję,a czy mogłaby Pani rozwinąć troszeczkę ten temat , obawiam sie szczerze mówiąc tego szczytu
          Pozdr.Małgosia
          • porucznikowa Re: prośba o pomoc w interpretacji 23.07.12, 11:12
            gosia44114 napisała:

> Witam,dziękuję,a czy mogłaby Pani rozwinąć troszeczkę ten temat , obawiam sie s
            > zczerze mówiąc tego szczytu
            > Pozdr.Małgosi
            Witaj
            Bardzo chętnie bym pomogła ale jestem laikiem w tej dziedzinie,korzystam z porad Pana Janusza.Pan Janusz pomylił się w dodawaniu zdarza się..tym bardziej,że 1000 ludzi prosi go o pomoc .Interpretacje ma bardzo trafne i proponuję cierpliwie poczekać smile
            Pozdrawiam
          • janus50 Re: prośba o pomoc w interpretacji 23.07.12, 13:38
            Witaj ponownie
            gosia44114 napisała:

> Witam,dziękuję,a czy mogłaby Pani rozwinąć troszeczkę ten temat , obawiam sie s
            > zczerze mówiąc tego szczytu

Porucznikowa ma niestety rację. Strzeliłem byka i pozostaje mi jedynie ciebie przeprosić. Rzeczywiście wchodzisz po ukończeniu 44 roku życia w trzeci szczyt 7/16.
            Szczyt ten będzie zdecydowanie bardziej wyciszony niż ten obecny. W kontekście aktualnego cyklu sześć dużo bardziej harmonijny. Budowanie życiowej stabilizacji będzie więc łatwiejsze, choć nie będzie to spacerek. Jednak w porównaniu ze szczytem 5/14 nie będzie to walka z wiatrakami a skuteczne działanie. Z pewnością szczyt ten przyniesie weryfikację wszelkich przyjaźni i znajomości. Wątpliwej jakości relacje zostaną zakończone, kontakty społeczne ulegną ograniczeniu, gdyż jest to okres wyciszenia i pozyskiwania wiedzy. Należy być bardzo czują przy podpisywaniu wszelkich umów, czytać je bardzo dokładnie i w razie potrzeby zasięgać rady eksperta. Relacje osobiste będą wymagać zwrócenia uwagi na wewnętrzne wartości drugiej osoby, powierzchowna ocena może okazać się złudna. Jak sobie z tym poradzisz będzie zależeć w dużej mierze od twoich wibracji imiennych. Jeśli są silne i dynamiczne, pomogą pokonać tobie wszelkie zakręty i utrudnienia.
            Pozdrawiam

> Pozdr.Małgosia
        • janus50 Re: porucznikowa 23.07.12, 12:22
          Witaj Dobra Kobieto
          porucznikowa napisała:

> Panie Januszu wkradł się błąd Gosia za dwa lata jednak wejdzie w swój trzeci sz
          > czyt 7 .

Jasny gwint! Trzy razy sprawdzałem i dałem ciała, strzeliłem byka. Nie pojmuję jak to się stało... Dziękuję z czujność. Zawsze można na ciebie liczyć.....

Serdeczności

> Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka