31.07.12, 09:48
wklejam link do mojej dawnej charakterystyki forum.gazeta.pl/forum/w,23210,101386533,,lata_pustki_.html?v=2
teraz we wrześniu kończy mi się rok 9, wchodzę w nowy cykl, mogę prosić o malutką chcarkterystykę. Mineły lata pustki, czy zacznie dziać się lepiej?
Obserwuj wątek
    • 12alex Re: i dalej 31.07.12, 12:35
      numerologicznie jestem 11/2 teraz do wrzesnia jestem w roku osobistym 9, od urodzin wchodzę w II PZ 3- nowy poacztek, co może mi przynieść? Jak się będzie realizował, bo do tej pory ta 4 strasznie mnie ograniczała.
      • 12alex Re: i dalej 03.08.12, 07:42
        chyba pan Janusz o mnie zapomniała. poprawiłam troszke wibracje własne i tak: t-1, k-1, u-1, f-1, l-1, d-1, m-1, i-3, a-6,, r-2, n-2.

Jakoś nic się nie zmienia. Mam nadzieję że rok osobisty 1 oraz IIPZ plus zmiana wibracji pomogą. Mogę prosić o analizę.
    • 12alex Re: i dalej 03.08.12, 12:45
      jeszcze imie z bierzmowania Malgorzata
      • janus50 Re: i dalej 12.08.12, 16:58
        Witaj
        Zmiana powinna być zdecydowanie odczuwalna. Do tej pory jesteś jeszcze w pierwszym szczycie 4/13, który jest bardzo ograniczający, przypomina wędrówkę konia ciągnącego pług i od czasu do czasu napotykającego na wielki kamień, który zatrzymuje go w miejscu.
        Wchodzisz do szczytu o wibracji trzy a trójka to przeciwieństwo czwórki, dużo kontaktów społecznych, ożywione życie towarzyskie, wiele znajomości, przyjaźni ale także flirtów i romansów. Za sprawą cyklu 5/14, który potrwa do 53 roku życia, zapowiada się bardzo duża dynamika, działania spontaniczne, emocjonalne, żywiołowe. Możliwe, że będzie się to realizowało także przez dużą mobilność, częste zmiany. Raczej nie będzie czasu na nudę i ziewanie. Wibracje imienne bardzo zindywidualizowane, 9-1-1 z pewnością nie da sobie dmuchać w kaszę. Kolejne dziewięć lat to może być najbardziej kolorowy okres w twoim życiu.
        Pozdrawiam
        • 12alex Re: i dalej 20.08.12, 09:42
          dziekuje. mam nadzieje, że to bedzie kolorowy okres, bo do tej pory aby sie szarpałam, chcialam isc do przeodu ale nie dawalam rady

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka