Dodaj do ulubionych

Firma z numerem 7 - ???

21.08.12, 04:08
Zlozylam dzis firme, wlasna dzialalnosc fotografia - video - publikowanie (pisanie).

Data zalozenia: 7
Nr firmy (zagranica): 7
Nazwa firmy: 8
Moj numer: 3
Numer mojego naziwska: 1

Czy 7 moze byc korzystne?? Biorac pod uwage ze moja dzialalnosc bedzie to tylko ja i samotnicza raczej, nie wiem...

Obserwuj wątek
    • przedwschodem Re: Firma z numerem 7 - ??? 21.08.12, 04:21
      moja wibracja imiena i nazwiska pod nazwa tej firmy to 1
      zalozona w dacie wibraja 7
      daja razem po podliczeniu 17 i 8....
      wiec moze jest ok??
      • janus50 Re: Firma z numerem 7 - ??? 08.09.12, 16:30
        Witaj
        przedwschodem napisała:

> moja wibracja imiena i nazwiska pod nazwa tej firmy to 1
        > zalozona w dacie wibraja 7
        > daja razem po podliczeniu 17 i 8....
        > wiec moze jest ok??

Rozumiem, że pełna nazwa firmy wpisana w dokumenty rejestrowe, zawiera twoje imię i nazwisko i daje w efekcie nazwę o wibracji 1 - jeśli tak jest, to jest to bardzo korzystnie.
        Data założenia firmy, będąca równocześnie datą rozpoczęcia oficjalnej działalności daje wibrację 7 - nie jest to wibracja biznesowa, jest statyczna, bez dynamiki, sfera materii nie jest dla siódemki podstawową istotą działania. Można powiedzieć, że w odniesieniu do działań komercyjnych jest neutralna/pasywna.
        Przeznaczenie wynikające z daty i nazwy daje wibrację 8 - to bardzo korzystnie, bo ósemka to wibracja pomnażania w sferze materii, jest to typowa biznesowa wibracja.
        Generalnie układ, pomimo pewnej pasywności siódemki, jest korzystny. Nigdy nie jest tak, że wszystkie trzy elementy będą w jakiś sposób korzystne dla biznesu, tak się po prostu nie da... Nie miałaś więc w gruncie rzeczy alternatywy i jeśli ustawiłaś to intuicyjnie, tym większe uznanie dla ciebie.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka