05.12.12, 08:54
Witam Panie Januszu, bardzo proszę o interpretację dla mojej córki, jest osoba bardzo nieśmiałą, nad wiek dojrzałą o niskim poczuciu własnej wartości...martwię się o nią...
urodzona 14.08.2001
Litery A - 3
E - 2
G - 1
I - 4
K - 3
L -1
N- 2
O - 2
R - 2
S - 1
T -1
W - 3
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: córeczka 19.12.12, 14:23
      Witaj
      aszyche napisała:

> Witam Panie Januszu, bardzo proszę o interpretację dla mojej córki, jest osoba
      > bardzo nieśmiałą, nad wiek dojrzałą o niskim poczuciu własnej wartości...martwi
      > ę się o nią...
      > urodzona 14.08.2001
      > Litery A - 3
      > E - 2
      > G - 1
      > I - 4
      > K - 3
      > L -1
      > N- 2
      > O - 2
      > R - 2
      > S - 1
      > T -1
      > W - 3

Twoja córeczka jest urodzeniową siódemką, co daje umysł analityczny a nierzadko wręcz błyskotliwy. Posiada z pewnością bardzo bogate życie wewnętrzne i łatwość przyswajania wiedzy. Jednocześnie jednak może być nieco zamknięta w sobie, introwertyczna, może mieć problem z nawiązywaniem znajomości i tworzeniem harmonijnych relacji z rówieśnikami...
      Za sprawą pierwszego cyklu 8 nie brakuje jej ambicji i trzeźwego spojrzenia na życie, jest pragmatyczna i racjonalna, sprawia to, że jest osóbką nad wiek rozwiniętą, nie interesują jej banały.
      Jest do swojego 29 roku życia w pierwszym szczycie 4/13, który może wprowadzać ograniczenia, przeszkody, trudności w realizacji indywidualnej, szczyt ten nie daje rozmachu i dynamiki, wszystko odbywa się powoli, mozolnie i wymaga dużego wysiłku, nic nie przychodzi samo. W kontekście urodzeniowej siódemki - dodatkowo zamyka emocje.
      Jej wibracje imienne nie są niestety korzystne - układ 4/13-8-3 jest trudny, pojawia się kolejna czwórka, zamykająca i ograniczająca. Ponadto, brak jest jej wibracji 4 w zawartości liter, nie ma więc liter, które wyrażają wibrację 4, czyli D i M. Taki brak może przynosić niekorzystną realizację wibracji 4, która jest obecna w drodze życia jako szczyt (okoliczności zewnętrzne) oraz w dążeniach duszy wibracji imiennych, co pokazuje inspiracje wewnętrzne.
      Wibracje indywidualne w zawartości liter też są mocno zaniżone, bo ma zaledwie jedną jedynkę, co jest zdecydowanie za mało, gdyż jedynka jest najczęściej występującą wibracją. Jednocześnie ma aż 7 piątek. Może to dawać spore napięcie, silne emocje, impulsywność, nerwowość.
      Wibracje 4/13-8-3 z pewnością nadają się do zmiany, w kontekście aktualnego układu drogi życia powinna mieć jakieś bardzo dynamiczne wibracje, np. 1-9-1 lub 1-8-9.
      Pozdrawiam
      • aszyche Re: córeczka 19.12.12, 15:17
        Dziękuję Januszu...czy transformację robić teraz czy poczekac z nią do bierzmowania i wtedy zmienić już profesjonalnie wibracje?
        • nutali5 Re: córeczka 20.12.12, 00:14
          Witam Cię.
          Rozwiązałam problem, o którym piszesz w następujący sposób. Mimo, że moje wnuki mają 4 i 10 lat, dobrałam im wibracje docelowe. Młodszy dostał na Mikołaja (oprócz zabawki) dwa imiona, bo miał aż 4 braki, a starszy imię i ksywkę. Imiona przydadzą się do bierzmowania, ale już teraz ich używam, żeby dzieciaki zżyły się z nimi.
          Myślę, że to dobre wyjście.
          Pozdrawiam serdecznie.
        • janus50 Re: córeczka 20.12.12, 10:56
          Witaj
          aszyche napisała:

> Dziękuję Januszu...czy transformację robić teraz czy poczekac z nią do bierzmow
          > ania i wtedy zmienić już profesjonalnie wibracje?

Tak jak napisała nutali5, możesz już teraz dodać odpowiednie imię, które posłuży później na bierzmowaniu, i od razu zacząć pracę z tym imieniem.
          Pozdrawiam
          • aszyche Re: córeczka 21.12.12, 12:40
            Dziękuję za pomoc...pozdrawiam
            • aszyche Re: córeczka 03.06.14, 16:14
              Bardzo proszę o pomoc w wyborze imienia dla córeczki (już pod kątem bierzmowania)...czy Magdalena stworzy właściwe wibracje?
              • janus50 Re: córeczka 05.06.14, 09:54
                Witaj
                aszyche napisała:

> Bardzo proszę o pomoc w wyborze imienia dla córeczki (już pod kątem bierzmowani
                > a)...czy Magdalena stworzy właściwe wibracje?

Imię Magdalena wypełnia bardzo dobrze brak wibracji cztery, jednak daje niestety niezbyt korzystne wibracje 3-4-7. Pełne sprzeczności i napięcia.
                To nie jest to imię. Potrzebne jest imię, które będzie zawierać wibrację 4 - litery D i/lub M - oraz będzie się sumować w samogłoskach do 6 a w spółgłoskach do 1. Oczywiście imię to musi być jeszcze zaliczane do grona świętych i błogosławionych, w przeciwnym wypadku nie zostanie ono zaakceptowane przez duchownego.
                Dziś wieczorem spróbuję coś znaleźć...
                Pozdrawiam

• janus50 Re: córeczka 05.06.14, 19:34
                Witaj ponownie
                aszyche napisała:

> Bardzo proszę o pomoc w wyborze imienia dla córeczki (już pod kątem bierzmowani
                > a)...czy Magdalena stworzy właściwe wibracje?

Niestety, nie udało mi się znaleźć żadnego rozsądnego imienia. Zbyt dużo czynników, które musi spełnić...
                Rozwiązaniem byłoby dodanie dwóch imion....
                Właśnie wpadło mi do głowy podwójne imię do bierzmowania: Maria - Magdalena. Daje wibracje 8-2-1, które nie są może jakieś super korzystne jednak o niebo lepsze od aktualnych, zdecydowanie silniejsze.
                Pozdrawiam
                • aszyche Re: córeczka 09.06.14, 08:20
                  Bardzo Panu dziękuję za pomoc...Maria po babci Magdalena po najlepszej przyjaciółce...na pewno się przyjmie. Jeszcze raz dziękuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka