Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba do p. Janusza

01.01.13, 10:24
Panie Januszu, mój mąż jest w 7 roku numerologicznym i 9 roku osobistym,wszystko sie wali!!! Czy można powstrzymać to co 9 niszczy w naszym życiu-nie chcę rozwodu.Jak to zrobić,jest coraz gorzej,proszę o pomoc- j.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 02.01.13, 12:59
      Witaj
      jutka45 napisał(a):

> Panie Januszu, mój mąż jest w 7 roku numerologicznym i 9 roku osobistym,wszystk
      > o sie wali!!! Czy można powstrzymać to co 9 niszczy w naszym życiu-nie chcę roz
      > wodu.Jak to zrobić,jest coraz gorzej,proszę o pomoc- j.

Bez dat urodzenia ani rusz....

Pozdrawiam
      • jutka45 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 07.01.13, 20:30
        oto datysurprisedn 01.11.1942 ja 29.12.1963-bardzo proszę o radę co robić???-pozdrawiam
        • janus50 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 19.01.13, 16:36
          Witaj ponownie
          jutka45 napisał(a):

> oto datysurprisedn 01.11.1942 ja 29.12.1963-bardzo proszę o radę co robić???-pozdrawi
          > am

Aktualny układ waszych dróg życia mówi o dużej sprzeczności pomiędzy wami.
          Ty, będąc urodzeniową 6/33, w cyklu 2/11 i szczycie 4 - pragniesz stabilizacji, przewidywalności a przede wszystkim spójności rodziny, rodzina to twój największy priorytet, urodzeniowe 6/33 uważa rodzinę i związek na największą świętość i będzie jej bronić do końca, czasami tak mocno, że nie zostanie kamień na kamieniu.
          Twój małżonek z kolei, jako urodzeniowe 1, w cyklu 7/16, szczycie 9 i z czarnym szczytem 5, działa na zasadzie - dajcie mi wszyscy święty spokój. Cykl siedem powoduje izolację emocjonalną, niechęć do kontaktów społecznych, poszukiwanie spokoju, pewnego odosobnienia. Urodzeniowa jedynka, podkreślona dniem urodzenia 1 oraz czarnym szczytem pięć, przynosi negację reguł, zasad, ograniczeń, dążenie do niezależności, wolności osobistej, nie chce podejmować odpowiedzialności, nie chce być w żaden sposób krępowany przez okoliczności i osoby. Wreszcie rok osobisty 9, który podkreśla aktualny, ostatni szczyt 9, mocno uwypukla dążenie do wyrwania się z dotychczasowego układu, który uważa za krępujący i ograniczający.
          Wasze pragnienia i dążenia różnią się więc w sposób radykalny. Jak temu zaradzić - każde z was musi nieco odpuścić, z czegoś zrezygnować, zrozumieć czego pragnie partner i zaakceptować to, choć w minimalnym stopniu. Ty musisz mu dać duży margines swobody, pokazać, że jest ważny on i jego dążenia, zaspokoić jego potrzebę niezależności. On powinien zrozumieć, że dla ciebie ważna jest spójność i jej burzenie doprowadzi do znacznego pogorszenia okoliczności życiowych dla was obojga.
          Ważne jest by przetrwać rok dziewięć, choć musisz pamiętać, że jest on tylko wypadkową pozostałych elementów i one będą w dalszym ciągu aktywne, szczególnie karmiczna liczba 16 obecna w ostatnim jego cyklu, która może powodować problemy związkowe.
          Pozdrawiam i trzymam kciuki.
          • nutali5 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 19.01.13, 19:51
            Interpretację i praktyczne wnioski podziwiam Panie Januszu. Nie pierwszy raz zresztą. Dana.
            • janus50 Re: nutali5 20.01.13, 10:22
              Witaj
              nutali5 napisała:

> Interpretację i praktyczne wnioski podziwiam Panie Januszu. Nie pierwszy raz zr
              > esztą. Dana.

Dziękuję za miłe słowa. Nie jest to takie trudne. Gdy zinterpretujesz kilka tysięcy danych, będziesz to robiła równie dobrze albo i lepiej, bo kobiety są po prostu bardziej predysponowane, mają lepszą intuicję.
              Pozdrawiam
          • jutka45 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 21.01.13, 11:07
            Bardzo,bardzo dziękuje za odpowiedż,nie mogłam jej znalezc na stronie aż do dziś.Nie wieje optymizmem,ale czuję się mniej zawieszona w próżni...pozdrawiam serdecznie- J.
        • anuszka6 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 23.01.13, 11:09
          on;07.05.1962, ja 09.08.1970, dlaczego ciagle o nim mysle?jak sie od tego uwolnic pozdrawiam serdecznie.
          • janus50 Re: anuszka6 25.01.13, 12:34
            Witaj
            anuszka6 napisała:

> on;07.05.1962, ja 09.08.1970, dlaczego ciagle o nim mysle?jak sie od tego uwoln
            > ic pozdrawiam serdecznie.

Proszę bardzo. Jednak proszę o rozpoczęcie nowego wątku gdyż trudno jest mi śledzić twoje wpisy w wątku napisanym przez kogo innego.
            Pozdrawiam
    • taruki Re: Gorąca prośba do p. Janusza 23.01.13, 17:26
      Witam
      Nie znam sie na numerologii ani na związkach karmicznych, Wiec bardzo licze na Pana pomoc Od dlżuszego czasu tkwię w związku z którego nie potrafie sie(nie chce) uwolic. Czy jest możliwość zeby pan przeanalizował nas zwiazek? Czy rzeczywiscie jest to karmiczny ? Jedynie co wiem to oboje jestesmy numerologicznymi 11 Bardzo [prosze o pomoc
      • janus50 Re: taruki 25.01.13, 12:32
        Witaj
        taruki napisała:

> Witam
        > Nie znam sie na numerologii ani na związkach karmicznych, Wiec bardzo licze na
        > Pana pomoc Od dlżuszego czasu tkwię w związku z którego nie potrafie sie(nie ch
        > ce) uwolic. Czy jest możliwość zeby pan przeanalizował nas zwiazek? Czy rzeczyw
        > iscie jest to karmiczny ? Jedynie co wiem to oboje jestesmy numerologicznymi 11
        > Bardzo [prosze o pomoc

Bardzo proszę, podaj jednak daty urodzenia oraz rozpocznij nowy wątek, inaczej trudno będzie mi śledzić korespondencję.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka