jutka45 01.01.13, 10:24 Panie Januszu, mój mąż jest w 7 roku numerologicznym i 9 roku osobistym,wszystko sie wali!!! Czy można powstrzymać to co 9 niszczy w naszym życiu-nie chcę rozwodu.Jak to zrobić,jest coraz gorzej,proszę o pomoc- j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 02.01.13, 12:59 Witaj jutka45 napisał(a): > Panie Januszu, mój mąż jest w 7 roku numerologicznym i 9 roku osobistym,wszystk > o sie wali!!! Czy można powstrzymać to co 9 niszczy w naszym życiu-nie chcę roz > wodu.Jak to zrobić,jest coraz gorzej,proszę o pomoc- j. Bez dat urodzenia ani rusz.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
jutka45 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 07.01.13, 20:30 oto datyn 01.11.1942 ja 29.12.1963-bardzo proszę o radę co robić???-pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 19.01.13, 16:36 Witaj ponownie jutka45 napisał(a): > oto datyn 01.11.1942 ja 29.12.1963-bardzo proszę o radę co robić???-pozdrawi > am Aktualny układ waszych dróg życia mówi o dużej sprzeczności pomiędzy wami. Ty, będąc urodzeniową 6/33, w cyklu 2/11 i szczycie 4 - pragniesz stabilizacji, przewidywalności a przede wszystkim spójności rodziny, rodzina to twój największy priorytet, urodzeniowe 6/33 uważa rodzinę i związek na największą świętość i będzie jej bronić do końca, czasami tak mocno, że nie zostanie kamień na kamieniu. Twój małżonek z kolei, jako urodzeniowe 1, w cyklu 7/16, szczycie 9 i z czarnym szczytem 5, działa na zasadzie - dajcie mi wszyscy święty spokój. Cykl siedem powoduje izolację emocjonalną, niechęć do kontaktów społecznych, poszukiwanie spokoju, pewnego odosobnienia. Urodzeniowa jedynka, podkreślona dniem urodzenia 1 oraz czarnym szczytem pięć, przynosi negację reguł, zasad, ograniczeń, dążenie do niezależności, wolności osobistej, nie chce podejmować odpowiedzialności, nie chce być w żaden sposób krępowany przez okoliczności i osoby. Wreszcie rok osobisty 9, który podkreśla aktualny, ostatni szczyt 9, mocno uwypukla dążenie do wyrwania się z dotychczasowego układu, który uważa za krępujący i ograniczający. Wasze pragnienia i dążenia różnią się więc w sposób radykalny. Jak temu zaradzić - każde z was musi nieco odpuścić, z czegoś zrezygnować, zrozumieć czego pragnie partner i zaakceptować to, choć w minimalnym stopniu. Ty musisz mu dać duży margines swobody, pokazać, że jest ważny on i jego dążenia, zaspokoić jego potrzebę niezależności. On powinien zrozumieć, że dla ciebie ważna jest spójność i jej burzenie doprowadzi do znacznego pogorszenia okoliczności życiowych dla was obojga. Ważne jest by przetrwać rok dziewięć, choć musisz pamiętać, że jest on tylko wypadkową pozostałych elementów i one będą w dalszym ciągu aktywne, szczególnie karmiczna liczba 16 obecna w ostatnim jego cyklu, która może powodować problemy związkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link
nutali5 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 19.01.13, 19:51 Interpretację i praktyczne wnioski podziwiam Panie Januszu. Nie pierwszy raz zresztą. Dana. Odpowiedz Link
janus50 Re: nutali5 20.01.13, 10:22 Witaj nutali5 napisała: > Interpretację i praktyczne wnioski podziwiam Panie Januszu. Nie pierwszy raz zr > esztą. Dana. Dziękuję za miłe słowa. Nie jest to takie trudne. Gdy zinterpretujesz kilka tysięcy danych, będziesz to robiła równie dobrze albo i lepiej, bo kobiety są po prostu bardziej predysponowane, mają lepszą intuicję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jutka45 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 21.01.13, 11:07 Bardzo,bardzo dziękuje za odpowiedż,nie mogłam jej znalezc na stronie aż do dziś.Nie wieje optymizmem,ale czuję się mniej zawieszona w próżni...pozdrawiam serdecznie- J. Odpowiedz Link
anuszka6 Re: Gorąca prośba do p. Janusza 23.01.13, 11:09 on;07.05.1962, ja 09.08.1970, dlaczego ciagle o nim mysle?jak sie od tego uwolnic pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
janus50 Re: anuszka6 25.01.13, 12:34 Witaj anuszka6 napisała: > on;07.05.1962, ja 09.08.1970, dlaczego ciagle o nim mysle?jak sie od tego uwoln > ic pozdrawiam serdecznie. Proszę bardzo. Jednak proszę o rozpoczęcie nowego wątku gdyż trudno jest mi śledzić twoje wpisy w wątku napisanym przez kogo innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
taruki Re: Gorąca prośba do p. Janusza 23.01.13, 17:26 Witam Nie znam sie na numerologii ani na związkach karmicznych, Wiec bardzo licze na Pana pomoc Od dlżuszego czasu tkwię w związku z którego nie potrafie sie(nie chce) uwolic. Czy jest możliwość zeby pan przeanalizował nas zwiazek? Czy rzeczywiscie jest to karmiczny ? Jedynie co wiem to oboje jestesmy numerologicznymi 11 Bardzo [prosze o pomoc Odpowiedz Link
janus50 Re: taruki 25.01.13, 12:32 Witaj taruki napisała: > Witam > Nie znam sie na numerologii ani na związkach karmicznych, Wiec bardzo licze na > Pana pomoc Od dlżuszego czasu tkwię w związku z którego nie potrafie sie(nie ch > ce) uwolic. Czy jest możliwość zeby pan przeanalizował nas zwiazek? Czy rzeczyw > iscie jest to karmiczny ? Jedynie co wiem to oboje jestesmy numerologicznymi 11 > Bardzo [prosze o pomoc Bardzo proszę, podaj jednak daty urodzenia oraz rozpocznij nowy wątek, inaczej trudno będzie mi śledzić korespondencję. Pozdrawiam Odpowiedz Link