jonasofanka
04.03.12, 15:55
W poprzednim wątku prosiłam o fajne adresy na blog, dziękuję wam :3. Wybrałam jednak nazwę "cerdito" co oznacza "prosiaczek" . Ale to nieważne. Chodzi mi o coś innego.
Zacznę od początku.
Właśnie chciałam założyć blog(na onecie), wszystko pieknie, wpisałam adres, opis, nick i te duperele, no i na końcu trzeba podać email i zaakceptować regulamin, czy coś tam. To klikam na kwadracik nastepnie na "dalej" czy coś takiego. No i Bach! Przekierowuje mnie główną stronę czyli tam gdzie się wybiera jaki ma być blog (teen, dla wszystkich czy dla dorosłych). Tak było kilka razy. Próbowałam kilka dni z rzędu i z kilku przeglądarek, nic. Ale w końcu po kilku dniach jakoś mi się udało. No to super pięknie.
Następnego dnia chciałam zmienić wygląd bloga, wstawić szablon jakieś tam linki i w ogole. Loguje się, a tu DUPA! Przekierowuje mnie na tą samą stronę co wcześniej czyli "załóż bloga teen"... I próbuję już kilka dni! No i wciąż tak jest -.-' Nie wiem czy to moja wina, czy ich. Mam zaufanie tylko do onetu, moim zdaniem jest to najlepszy serwis na blog.
Tak, korzystałam już z kilku przeglądarek i tak nie dzieła : < . Może wy wiecie co jest nie tak :c ? A moze wy tez tak macie?
Dziękuje i Amen : 3