Dodaj do ulubionych

do Pana Janusza

13.02.13, 02:03
Dziekuje bardzo za odpowiedz i podpowiedz jak korzystac z forum.
Czekam spokojnie i cierpliwie na Pana odpowiedz smile Zdaje sobie sprawe, ze moj problem jest zlozony.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: do Pana Janusza 13.02.13, 21:53
      fantazja12345 napisał(a):

> Dziekuje bardzo za odpowiedz i podpowiedz jak korzystac z forum.
      > Czekam spokojnie i cierpliwie na Pana odpowiedz smile Zdaje sobie sprawe, ze moj p
      > roblem jest zlozony.
      > Pozdrawiam serdecznie

Wklejam twoje zapytanie aby się nie zagubiło smile
      Witam serdecznie panie Januszu,
      Z duzym zainteresowaniem przesledzilam Pana wypowiedzi na temat numerologii. Czy moglabym prosic o portret numorologiczny moj 25.05.1979 i osoby, ktora stanela na mojej drodze 13.01.1970? .Bylabym niezwykle wdzieczna, poniewaz znalazlam sie w dosc klopotliwej sytuacji osobistej. Nie ukrywam rowniez, ze od lat probuje rozwiklac zagadke i przeanalizowac moj 11letni zwiazek z osoba urodzona 26.01.1967, z ktora stanowimy przyslowiowa pare z bajki o zurawiu i czapli Gdyby byla taka mozliwosc, prosilabym o portret numerologiczny takze tej osoby i jej relacje ze mna.
      Serdecznie pozdrawiam.

• janus50 Re: do Pana Janusza 02.03.13, 17:41
        Witaj

> fantazja12345 napisał(a):
        >
        > > Dziekuje bardzo za odpowiedz i podpowiedz jak korzystac z forum.
        > > Czekam spokojnie i cierpliwie na Pana odpowiedz smile Zdaje sobie sprawe, ze
        > moj p
        > > roblem jest zlozony.
        > > Pozdrawiam serdecznie
        >
        > Z duzym zainteresowaniem przesledzilam Pana wypowiedzi na temat numerologii. Cz
        > y moglabym prosic o portret numorologiczny moj 25.05.1979 i osoby, ktora stanel
        > a na mojej drodze 13.01.1970? .Bylabym niezwykle wdzieczna, poniewaz znalazlam
        > sie w dosc klopotliwej sytuacji osobistej. Nie ukrywam rowniez, ze od lat probu
        > je rozwiklac zagadke i przeanalizowac moj 11letni zwiazek z osoba urodzona 26.0
        > 1.1967, z ktora stanowimy przyslowiowa pare z bajki o zurawiu i czapli Gdyby b
        > yla taka mozliwosc, prosilabym o portret numerologiczny takze tej osoby i jej r
        > elacje ze mna.
        > Serdecznie pozdrawiam.

Jesteś urodzeniową siódemką, urodzoną dnia o wibracji 7/25 i do 57 roku życia w drugim cyklu 7. Wibracja siedem jest zatem bardzo mocno zaakcentowana w twoim portrecie numerologicznym. Możesz być zatem osobą dość powściągliwą, wyważoną, introwertyczną, posiadającą ścisły, analityczny umysł, raczej oszczędną w wyrażaniu emocji i uczuć. Aktualnie przebywasz w swoim drugim szczycie o wibracji 2/11, który może przynosić tobie okoliczności zmuszające do podejmowania roli osoby podporządkowanej osobom lub sytuacjom, próby indywidualnego realizowania się mogą się tobie nie udawać, kluczem do sukcesu jest partnerstwo i współpraca - zasada: pokorne ciele dwie matki ssie jest w takim okresie najbardziej opłacalna. Szczyt ten jednak kończy się aktualnie. Jesteś w roku osobistym dziewięć, który jest ostatnim rokiem tego szczytu. Wkrótce wejdziesz w swój trzeci biały szczyt, który będzie miał wibrację pięć i potrwa do 47 roku życia. To bardzo dynamiczny szczyt. Czeka cię wiele zmian i duża mobilność, możliwe są podróże lub wyjazdy w związku z pracą, może nawet za granicę o ile już tam nie jesteś...
        Rok dziewięć nie jest sprzyjający dla zawierania nowych relacji osobistych, więc na twoim miejscu powstrzymałbym się od podejmowania wiążących decyzji w tym względzie.
        Osoba o którą pytasz, (13-1-1970) jest urodzeniową czwórką, i pozostaje w cyklu 4/13 do 60 roku życia oraz szczycie 8 do 50 roku życia. Świadczy to o silnym zaangażowaniu w sprawy materialne, w pracę, budowanie stabilizacji materialnej. Relacja z urodzeniową siódemką jaką jesteś ty, nie jest raczej perspektywiczna, gdyż trudno jest szukać jakiś wyjątkowych walorów duchowych u osoby tak wyrażnie obłożonej czwórkami. A myślę, że wartości duchowe stanowią dla ciebie istotny element budowania relacji osobistych.

Osoba urodzona 26-1-1967, jest w gruncie rzeczy podobna do poprzedniej. Jedyną różnicą, choć niezwykle istotną, jest wibracja urodzeniowa, gdyż osoba ta jest piątką. Jest więc bardziej harmonijna z twoją urodzeniową siódemką. Jednak również tutaj mamy silne akcenty materialne za sprawą dnia urodzenia 8/26 oraz szczytu 4/13 i czarnego szczytu 4. Możliwy był więc zgodny związek ale od około 6 lat, gdy doszedł do głosu czarny szczyt 4, osoba ta mogła się zmienić dość wyraźnie, mogła stać się bardziej uparta i konfliktowa, co dawać może napięcia i nieporozumienia.
        W tym przypadku również relacja może być niełatwa do utrzymania, szczególnie, że wchodzisz w szczyt 5, który manifestuje wolność i niezależność, możliwe więc, że wasze drogi rozejdą się.
        Pozdrawiam
        >
        >
        • fantazja12345 Re: do Pana Janusza 08.09.13, 19:26
          Panie Januszu,
          Bardzo dziekuje za odpowiedz, duzo mi pomogla. Podziekowanie napisalam wczesniej, ale jako ze jestem adeptka na forach, nie wiem dlaczego moja odpowiedz sie nie zarejestrowala.
          Dziekuje zatem jeszcze raz.
          Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka