17.02.13, 18:58
Witam panie Januszu mam prosbe,chodzi o drugi slub.Czy moze pan pomoc ustalic date.Ja ur.sie 16.02.1968 partner 29.12.1957 jestesmy po przejsciach,dziekuje
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosba 18.02.13, 19:30
      Witaj
      luki.839 napisała:

> Witam panie Januszu mam prosbe,chodzi o drugi slub.Czy moze pan pomoc ustalic d
      > ate.Ja ur.sie 16.02.1968 partner 29.12.1957 jestesmy po przejsciach,dziekuje

Aktualny rok, do końca września włącznie, jest bardzo korzystny dla was obojga. Trudno mi jednak liczyć każdy dzień do września. Dlatego podaj kiedy planujesz ślub, przybliżoną datę, lub kilka propozycji dat. Marzec i lipiec odpadają.
      Pozdrawiam
      • luki.839 Re: prosba 19.02.13, 12:42
        przyblizone daty to.,5.06.2013, 8.06.2013,10.08.2013,17.08.2013 lub inna data w czerwcu lub sierpniu,BARDZO DZIEKUJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO
        • janus50 Re: prosba 23.02.13, 11:58
          Witaj ponownie
          luki.839 napisała:

> przyblizone daty to.,5.06.2013, 8.06.2013,10.08.2013,17.08.2013 lub inna data w
          > czerwcu lub sierpniu,BARDZO DZIEKUJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO

Tak jak wspomniałem wcześniej, rok osobisty jest dla was obojga bardzo sprzyjający w kontekście związku małżeńskiego. U ciebie ma doskonałą wibrację 6 a u twojego partner także bardzo dobrą 2.
          Z podanych dat niemal wszystkie są korzystne, jednak doskonała jest data 10-8-2013. Będzie to dla ciebie miesiąc osobisty 5 - zmiany, a dla twojego partnera 1 - początek, nowa droga.
          Z kolei dzień osobisty jest dla was w tej dacie wręcz perfekcyjny, identyczny jak wibracja roku osobistego - 6 u ciebie oraz 2 u twojego partnera.
          Pozdrawiam
    • luki.839 Re: prosba 19.02.13, 12:50
      A jeszcze mam takie pytanie odnosnie nowego nazwiska po slubie,ktore by bylo dla mnie the best ale chcialabym anonimowo, czy istnieje taka mozliwosc.......pozdrawiam
      • janus50 Re: prosba 23.02.13, 12:02
        Witaj ponownie
        luki.839 napisała:

> A jeszcze mam takie pytanie odnosnie nowego nazwiska po slubie,ktore by bylo dl
        > a mnie the best ale chcialabym anonimowo, czy istnieje taka mozliwosc.......poz
        > drawiam

W celu zachowania anonimowosci, podajemy na forum jedynie zawartość liter składających się na posiadane imiona i nazwiska. Należy zliczyć wszystkie litery występujące we wszystkich posiadanych imionach, również z bierzmowania oraz nazwiskach, w tym rodowe jak również nazwiska pozyskane w wyniku byłych związków małżeńskich, nawet, jeśli nie są już używane lub są wymazane z dokumentów.
        Podajemy litery na zasadzie: np. A - 7 razy, B - 2 razy, C - 1 raz itd.
        W pierwszej kolejności podaj aktualnie posiadane imiona i nazwiska a osobno litery które pozyskasz z nowym nazwiskiem. W ten sposób twoja anonimowość zostanie zachowana.
        Pozdrawiam
        • luki.839 Re: prosba 23.02.13, 13:04
          Panie Januszu Dziekuje,ale nie rozumiem ja jestem teraz w trojce a moj partner w szostym roku osobistym,a pan ze ja w szostce a on w dwojce
          Podaje nazwiska i imiona do tej pory:
          A- 7
          C-1
          D-1
          E-4
          G-1
          I-2
          K-1
          L-2
          Ł-1
          M-1
          N-2
          R-1
          S-2
          Ś-1
          T-3
          U-1
          W-1
          Y-1
          A PO SLUBIE
          A-1
          E-1
          K-1
          L-1
          S-1
          U-1
          Z-1
          Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na Pana odpowiiedz
          • janus50 Re: prosba 23.02.13, 16:47
            Witaj ponownie
            luki.839 napisała:

> Panie Januszu Dziekuje,ale nie rozumiem ja jestem teraz w trojce a moj partner
            > w szostym roku osobistym,a pan ze ja w szostce a on w dwojce

Liczysz wg. systemu Lobos, który jest w gruncie rzeczy znany i popularny jedynie w Polsce.
            Pani Lobos jest postacią skrajnie niszową w światowej numerologii a proponowane przez nią opcje są ignorowane przez światową numerologię.
            Ja stosuję system liczenia roku osobistego, który jest przyjęty na całym świecie a jego rzetelności może świadczyć choćby fakt, że został także przejęty przez numerologię chińską i wedyjską.
            Rok osobisty liczymy - dzień urodzenia + miesiąc urodzenia + obliczany rok.
            Tak więc dla ciebie - 16 + 2 + 2013 daje nam 1+6+2+2+0+1+3=15/6
            Dla twojego partnera - 29 + 12 + 2013 daje nam 2+9+1+2+2+0+1+3=20/2

cdn....

• janus50 Re: prosba 23.02.13, 17:03
            cd...

luki.839 napisała:

> Podaje nazwiska i imiona do tej pory:
            > A- 7
            > C-1
            > D-1
            > E-4
            > G-1
            > I-2
            > K-1
            > L-2
            > Ł-1
            > M-1
            > N-2
            > R-1
            > S-2
            > Ś-1
            > T-3
            > U-1
            > W-1
            > Y-1

Twoje aktualne wibracje mają wartość 1-8-9 i są to bardzo korzystne wibracje imienne. Bardzo zindywidualizowane, zdecydowane, silne. Brak jest jednak tobie wibracji 6 i 8 w zawartosci liter. Oznacza to, że nie ma tam liter, które wyrażają wibrację 6 - F, O oraz X oraz wibrację 8 - H, Q oraz Z. Braki takie mogą przynosić jakieś utrudnienia w obszarze, za który odpowiada brakująca wibracja. Szóstka to związek, rodzina, dom rodzinny. Ósemka to finanse, pomnażanie wartości materialnych.

Po pozyskaniu nazwiska przyszłego męża twoje wibracje zmienią się na 1-4/13-5/14. Mają w sobie dużą sprzeczność pomiędzy czwórką i piątką, niosą ze sobą napięcie, impulsywność, problemy związane z karmicznymi 13 i 14. Zostaje uzupełniona ósemka, jednak brak jest wciąż szóstki. Warto byłoby skorygować takie wibracje dodatkowo dobranym imieniem.

Pozdrawiam

> A PO SLUBIE
            > A-1
            > E-1
            > K-1
            > L-1
            > S-1
            > U-1
            > Z-1
            > Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na Pana odpowiiedz
            >
            • luki.839 Re: prosba 23.02.13, 18:38
              Panie Januszu BARDZO DZIEKUJE .Jednak nie bardzo wiem jak to zrobic zeby przybrac imie i jakie .............pozdrawiam
              • janus50 Re: prosba 23.02.13, 19:54
                luki.839 napisała:

> Panie Januszu BARDZO DZIEKUJE .Jednak nie bardzo wiem jak to zrobic zeby przybr
                > ac imie i jakie .............pozdrawiam

Najlepiej zlecić to doświadczonemu w tym względzie numerologowi. Jeśli nie znajdziesz nikogo, mogę przesłać tobie namiary do odpowiedniej osoby.
                Pozdrawiam
    • luki.839 Re: prosba 23.02.13, 19:07
      Panie Januszu a moge jeszcze prosic analize dla syna 18.11.1998 bo sie o niego niepokoje,jest zamkniety w sobie i skryty i drugi 29.05.1992
      • janus50 Re: prosba 23.02.13, 19:55
        luki.839 napisała:

> Panie Januszu a moge jeszcze prosic analize dla syna 18.11.1998 bo sie o niego
        > niepokoje,jest zamkniety w sobie i skryty i drugi 29.05.1992

Tutaj poproszę o cierpliwość, bo odpowiedziałam tobie poza kolejnością. Są osoby które już długo czekają i muszę im odpowiedzieć.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka