Dodaj do ulubionych

Zatroskana matka

15.12.13, 20:59
Panie Januszu mam problem z córką w tym roku miała mieć wesele i wszystko się rozpadło.Zapoznała nowego chłopaka tylko wydaje mi się że nadużywa alkoholu ,a ona nie da sobie nic powiedzieć.Czy oni będą razem bo ja już nie wiem co myśleć.Ona 2.03.1990 K-1 P-1 I-1 L-1 M-1 Z-1 C-1 E-1A-1 T-1 D-1 Y-1 on 8.09.1990 A-3 M-2 U-2 T-2 S-2 K-1 Z-1 E-1 I-1 Bardzo dziękuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Zatroskana matka 25.12.13, 14:04
      Witaj
      zoska07 napisała:

> Panie Januszu mam problem z córką w tym roku miała mieć wesele i wszystko się r
      > ozpadło.Zapoznała nowego chłopaka tylko wydaje mi się że nadużywa alkoholu ,a o
      > na nie da sobie nic powiedzieć.Czy oni będą razem bo ja już nie wiem co myśleć.
      > Ona 2.03.1990 K-1 P-1 I-1 L-1 M-1 Z-1 C-1 E-1A-1 T-1 D-1 Y-1 on 8.09.1990 A-3 M
      > -2 U-2 T-2 S-2 K-1 Z-1 E-1 I-1 Bardzo dziękuje za odpowiedz.

Trudno mi się odnieść do zawartości liter imion i nazwisk, bowiem, aby wyliczyć wibracje imienne, które zresztą w tym przypadku mogą być bardzo istotne, niezbędne są wszystkie posiadane imiona (drugie a także z bierzmowania) oraz nazwiska. Podana przez ciebie zawartość ma nieco zbyt mało liter, więc przypuszczam, że nie ma imion z bierzmowania.
      Pewne wnioski mozna wyciągnąć z dat urodzenia. Twoja córka jest urodzeniową szóstką oraz urodzona dnia o wibracji dwa, więc w gruncie rzeczy powinna być żywotnie zainteresowana budowaniem trwałego i stabilnego związku, ze wszystkimi jego elementami - rodzina, dziecko, dom itd. Jest ona jednak w pierwszym cyklu trzy oraz bialym szczycie 5, co może sprawiać, że pragnie korzystać z przyjemności życia i obawia się zamknięcia w sztywne ramy małżeństwa. Ponadto szczyt pięć przynosi wydarzenia nagłe i niespodziewane, o dużej dynamice i sporej dozie chaosu. Stworzenie stabilnego związku do 30/31 roku życia może nie być łatwe.
      Z kolei jej aktualny partner, jest urodzeniową dziewiątką w cyklu dziewięć, może być więc osobą niefrasobliwą, nie myślącą o przyszłości i konsekwencjach swoich działań, taki Dyl Sowizdrzał. Nie ma tam w jakiś jednoznaczny sposób, zapisanego w drodze życia uzależnienia, przynajmniej nie teraz, ewentualnie po 27 roku życia. Aktualny układ może przynosić trudności w budowaniu stabilnych relacji osobistych. Jest więc prawdopodobne, że związek ten jest jakąś chwilową fascynacją.
      Wiele informacji można by wywnioskować z wibracji imiennych, puki co jednak, nie wiem czy podałaś kompletną zawartość imion i nazwisk.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka