Dodaj do ulubionych

Kupno mieszkania (prośba do janus50)

26.04.14, 14:13
Dzień dobry,

chciałabym prosić o pomoc Pana Janusza. Urodziłam sie 4.4.1987 r. Obecnie zastanawiam się nad kupnem mieszkania na kredyt, czy to dobry rok na tego rodzaju inwestycje. W jakim jestem roku osobistym i jak tam wibracja ma wpływ na moje życie?

Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 30.04.14, 10:39
      Witaj
      karo.la4 napisał(a):

> Dzień dobry,
      >
      > chciałabym prosić o pomoc Pana Janusza. Urodziłam sie 4.4.1987 r. Obecnie zasta
      > nawiam się nad kupnem mieszkania na kredyt, czy to dobry rok na tego rodzaju in
      > westycje. W jakim jestem roku osobistym i jak tam wibracja ma wpływ na moje życ
      > ie?

Jesteś aktualnie w roku osobistym 6. To rok, w którym twoje działania skupiają się na rodzinie, domu rodzinnym, odpowiedzialności za najbliższych. W ramach tego kupno mieszkania jest oczywiście zgodne z głównym nurtem energii tego roku.
      Jesteś urodzeniową 6/33, więc rok ten podkreśla twoje cele, które inspirowane są troską o najbliższych. Jednocześnie przebywasz w cyklu o wibracji 4 i jesteś urodzona dnia o wibracji 4. Jesteś więc istotnie zainteresowana w tym, aby budować trwałe, bezpieczne i przewidywalne struktury życia.
      Rok osobisty 6 jest dobry na wzięcie kredytu, z miesięcy korzystny będzie kwiecień, maj, czerwiec, wrzesień. Należy unikać miesiąca i dnia osobistego o wibracji 9, trzeba także pamiętać, aby zaplanowac podpisanie umowy w czasie, gdy Księżyc jest w fazie rosnącej.
      Pozdrawiam

>
      > Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
      • donbas Re: malutkie uzupełnienie odpowiedzi janusa 30.04.14, 18:28
        mam nadzieję, że janus sie nie obrazi za to malutkie uzupełnienie.
        Unikać jak ognia podpisywania umów jakichkolwiek w czasie kiedy Merkury jest w retro i Księżyc w pustym kursie.
        Można swobodnie sprawdzić te informacje w internecie. Sa na wielu stronach.
        Wiem, że to czasem trudne , ale jak się tylko da to próbować ominąć te terminy i daty.
        Pozdrawiam
        • janus50 Re: donbas 03.05.14, 12:32
          Witaj
          donbas napisała:

> mam nadzieję, że janus sie nie obrazi za to malutkie uzupełnienie.

Wręcz przeciwnie! Gorąco zachęcam do tego aby się wzajemnie uzupełniać i wytykać błędy! Dziękuję za twoją pożyteczną uwagę. Pamiętałem o tym ale jakoś mi to umknęło smile
          Pozdrawiam serdecznie

> Unikać jak ognia podpisywania umów jakichkolwiek w czasie kiedy Merkury jest w
          > retro i Księżyc w pustym kursie.
          > Można swobodnie sprawdzić te informacje w internecie. Sa na wielu stronach.
          > Wiem, że to czasem trudne , ale jak się tylko da to próbować ominąć te terminy
          > i daty.
          > Pozdrawiam
      • karo.la4 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 01.05.14, 11:13
        Dziękuję za odpowiedź. Chciałam jeszcze dopytać, co to znaczy być w cyklu 4 (ile on trwa?)? I czy rok osobisty szósty jest dobrym rokiem, do nawiązywania nowych relacji?

Serdecznie pozdrawiam!
        • janus50 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 06.05.14, 16:51
          Witaj ponownie
          karo.la4 napisał(a):

> Dziękuję za odpowiedź. Chciałam jeszcze dopytać, co to znaczy być w cyklu 4 (il
          > e on trwa?)? I czy rok osobisty szósty jest dobrym rokiem, do nawiązywania nowy
          > ch relacji?

Cykl o wibracji 4, który jest twoim drugim cyklem i jest zdefiniowany przez wibrację dnia urodzenia 4, trwa w twoim przypadku od 31 do 58 roku życia. Cykl określa nasze wewnętrzne inspiracje i motywy działania. Czwórka to wibracja patronująca szeroko rozumianej pracy i budowaniu trwałych struktur. Będąc pod jej działaniem dążysz do stabilizacji i bezpieczeństwa materialnego, starasz się działać wg. sprawdzonych schematów i reguł. Niechętnie przyjmujesz nowości, gdyż wszystko co nieznane może zburzyć ustalony porządek i wprowadzić chaos, który zagrozi bezpieczeństwu. Dlatego przed podjęciem każdej strategicznej decyzji, bardzo długo ją rozważasz, rozpatrujesz wszystkie za i przeciw, starasz się odnaleźć słabe punkty w swoich planach.
          Rok sześć jest bardzo dobry na nawiązywanie nowych relacji, szczególnie osobistych.
          Pozdrawiam

>
          > Serdecznie pozdrawiam!
          • karo.la4 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 15.05.14, 18:42
            Mam jeszcze pytanie odnośnie roku osobistego, ile on trwa? Od urodzin do urodzin?

Pozdrawiam,
            • janus50 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 15.05.14, 21:27
              Witaj ponownie
              karo.la4 napisał(a):

> Mam jeszcze pytanie odnośnie roku osobistego, ile on trwa? Od urodzin do urodzi
              > n?

Są trzy opcje wyznaczania czasu trwania - od urodzin od urodzin - dość niepraktyczny. Od 1 stycznia do 31 grudnia - logiczny jednak oderwany od zasady liczenia numerologicznego opartego na cyklach Księżyca. I trzeci od równonocy jesiennej roku poprzedzającego do równonocy jesiennej roku liczonego. Równonoc jesienna ma miejsce 22/23 września. Dodajemy do tego siedem i w uproszczeniu liczymy czas trwania od 1 października do ostatniego dnia września.
              Ja stosuję tą trzecią opcję, gdyż jest najbliższa cyklowi Księżyca.
              Pozdrawiam.

>
              > Pozdrawiam,
              • karo.la4 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 23.05.14, 21:49
                A czy można coś więcej wywnioskować z mojej daty urodzin?

Pozdrawiam
                • janus50 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 31.05.14, 12:01
                  Witaj ponownie
                  karo.la4 napisał(a):

> A czy można coś więcej wywnioskować z mojej daty urodzin?
                  >
                  > Pozdrawiam

Wywnioskować można wiele i wiele można także o tym napisać, jednak musiałbym na to poświęcić sporo czasu, który jest u mnie niestety w poważnym deficycie. Lepiej więc zadaj jakieś konkretne pytanie a ja spróbuję na nie odpowiedzieć...
                  Pozdrawiam
                  • karo.la4 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 31.05.14, 18:30
                    janus50 napisał:

> Witaj ponownie
                    > karo.la4 napisał(a):
                    >
                    Czy moja wibracja sprzyja osiągnięciu sukcesu zawodowego? I czy jest mi pisany stały związek?

> > A czy można coś więcej wywnioskować z mojej daty urodzin?
                    > >
                    > > Pozdrawiam
                    >
                    > Wywnioskować można wiele i wiele można także o tym napisać, jednak musiałbym na
                    > to poświęcić sporo czasu, który jest u mnie niestety w poważnym deficycie. Lep
                    > iej więc zadaj jakieś konkretne pytanie a ja spróbuję na nie odpowiedzieć...
                    > Pozdrawiam
      • karo.la4 Re: Kupno mieszkania (prośba do janus50) 04.05.14, 19:57
        Tak dla uzupełnienie, co to znaczy, ze jestem w 4 cyklu (ile trwa?) i jak 6 rok osobisty wpływa na moje życie ?

janus50 napisał:

> Jesteś aktualnie w roku osobistym 6. To rok, w którym twoje działania skupiają
        > się na rodzinie, domu rodzinnym, odpowiedzialności za najbliższych. W ramach te
        > go kupno mieszkania jest oczywiście zgodne z głównym nurtem energii tego roku.
        > Jesteś urodzeniową 6/33, więc rok ten podkreśla twoje cele, które inspirowane s
        > ą troską o najbliższych. Jednocześnie przebywasz w cyklu o wibracji 4 i jesteś
        > urodzona dnia o wibracji 4. Jesteś więc istotnie zainteresowana w tym, aby budo
        > wać trwałe, bezpieczne i przewidywalne struktury życia.
        > Rok osobisty 6 jest dobry na wzięcie kredytu, z miesięcy korzystny będzie kwiec
        > ień, maj, czerwiec, wrzesień. Należy unikać miesiąca i dnia osobistego o wibrac
        > ji 9, trzeba także pamiętać, aby zaplanowac podpisanie umowy w czasie, gdy Księ
        > życ jest w fazie rosnącej.
        > Pozdrawiam
        >
        > >
        > > Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka