Dodaj do ulubionych

Lata pustki

05.06.14, 20:21
Witam serdecznie, Panie Januszu bardzo proszę o wyliczenie moich lat pustki, niestety nie mogę nigdzie znaleźć jak to się wylicza bo policzylabym z chęcią sama smile jednak jeśli to dla Pana nie będzie problemem będę zobowiązana za ich podanie. Moja data urodzenia to 01.05.1978. Pozdrawiam serdecznie,
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Lata pustki 09.06.14, 21:19
      Witaj
      karusia34 napisał(a):

> Witam serdecznie, Panie Januszu bardzo proszę o wyliczenie moich lat pustki, ni
      > estety nie mogę nigdzie znaleźć jak to się wylicza bo policzylabym z chęcią sam
      > a smile jednak jeśli to dla Pana nie będzie problemem będę zobowiązana za ich poda
      > nie. Moja data urodzenia to 01.05.1978. Pozdrawiam serdecznie,

Twoje ostatnie lata pustki to rok 2008 do 2010. Kolejne to 2020 do 2022. Zawsze od lutego roku rozpoczynającego i do lutego roku kończącego.
      Pozdrawiam
      • karusia34 Re: Lata pustki 09.06.14, 23:28
        Bardzo dziękuję smile

pozdrawiam,
      • karusia34 Re: Lata pustki 09.06.14, 23:32
        w 2009 r. nastąpiły u mnie duże zmiany - zmiana miasta, domu, pracy. A czy to może być m.in powód że w pracy czuję stagnację i pomimo mojej dobrej "roboty" i uznania ze strony szefów jest to tylko "uznanie" słowne a nie idzie za tym awans, pieniądze - tak jakbym nie mogła przebić się przez jakaś ścianę... zastanawia mnie to własnie....
        • janus50 Re: Lata pustki 10.06.14, 14:40
          Witaj ponownie
          karusia34 napisał(a):

> w 2009 r. nastąpiły u mnie duże zmiany - zmiana miasta, domu, pracy. A czy to m
          > oże być m.in powód że w pracy czuję stagnację i pomimo mojej dobrej "roboty" i
          > uznania ze strony szefów jest to tylko "uznanie" słowne a nie idzie za tym aw
          > ans, pieniądze - tak jakbym nie mogła przebić się przez jakaś ścianę... zastan
          > awia mnie to własnie....

Tak to może działać właśnie. Sprawy rozpoczęte w latach pustki są jak ziarno posadzone na skale....
          Pozdrawiam
          • karusia34 Re: Lata pustki 10.06.14, 15:58
            Jaka rada na to? szukac innej pracy, przeczekac...?
            • janus50 Re: Lata pustki 11.06.14, 17:06
              karusia34 napisał(a):

> Jaka rada na to? szukac innej pracy, przeczekac...?

Tutaj najlepszą receptę napisze samo życie. Angażuj się dalej sumiennie w swoją pracą i jednocześnie wypatruj innych możliwości. Gdy trafi się coś wyjątkowego - wykorzystaj okazję.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka