Dodaj do ulubionych

Portret numerologiczny

24.06.14, 10:07
Witajciesmile
Chcialabym się podpytać czy możecie polecic jakieś sprawdzone osoby u których mogłabym zrobić portret numerologiczny ( nie wiem czy tak to się nazywa ale chodzi mi o pelna analizę numerologiczną) swojej rodziny - czy możecie polecic jakieś sprawdzone osoby?

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • karusia34 Re: Portret numerologiczny 02.07.14, 14:47
      hej hej, przypominam się z pytaniem smile czy naprawdę nikt nie zna osoby/osób które moglyby wykonać portret numerologiczny? bądź przesłac linka/namiarów/ maila? Chcialabym pozyskać pełną wiedzę, nie chcialabym Panu Januszowi "zawracać gitary" bo portret dotyczylby rownież męża i dzieci. Bylabym bardzo wdzięczna.

pozdrawiam serdecznie
      • janus50 Re: Portret numerologiczny 06.07.14, 20:32
        Witaj
        karusia34 napisał(a):

> hej hej, przypominam się z pytaniem smile czy naprawdę nikt nie zna osoby/osób kt
        > óre moglyby wykonać portret numerologiczny? bądź przesłac linka/namiarów/ maila
        > ? Chcialabym pozyskać pełną wiedzę, nie chcialabym Panu Januszowi "zawracać git
        > ary" bo portret dotyczylby rownież męża i dzieci. Bylabym bardzo wdzięczna.

Ja mogę polecić Panią Iwonę z Bydgoszczy. info@numerologia.net.pl www.numerologia.net.pl
        Pozdrawiam

>
        > pozdrawiam serdecznie
        • karusia34 Re: Portret numerologiczny 08.07.14, 11:32
          Panie Januszu bardzo dziękuję. Szkoda tylko że tak daleko od Warszawy smile
          pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka