nastazja86 23.04.15, 14:19 Ja 16021986 on 19111986, jak zapewne widać - związek trudny (dodatkowo moje obciążenie karmiczne) razem prawie 7 lat, "oczywiście" na odległość, dlatego zwracam się z prośbą o interpretacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Bardzo proszę o interpretacje 01.05.15, 21:23 Witaj nastazja86 napisała: > Ja 16021986 on 19111986, jak zapewne widać - związek trudny (dodatkowo moje obc > iążenie karmiczne) razem prawie 7 lat, "oczywiście" na odległość, dlatego zwrac > am się z prośbą o interpretacje Szóstka (ty) możesz stworzyć perspektywiczny związek z dziewiątką (on). Na przeszkodzie stoją jednak dość trudne układy drogi życia zarówno u ciebie jak i u niego. Jesteś w szczycie 9, który może sprawiać, że budowanie trwałego i satysfakcjonującego związku jest utrudnione. Masz także piątkę w pierwszym czarnym szczycie, co może sprawiać, że obawiasz się wiązać na stałe - może to być nawet forma nieuświadomiona. On z kolei jest w szczycie 7 do swojego 39 roku życia a siódemka często przynosi izolację. Ma również piątkę w czarnym szczycie i to może być element kluczowy w tym związku. Piątki przyciągają się, jednak ich związku bywają zwykle pełne wzlotów i upadków, rozstań i powrotów, bardzo burzliwe i emocjonalne. Przypuszczam, że gdy ukończysz swój 30 rok życia, sprawa wyjaśni się ostatecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link