Dodaj do ulubionych

Portret 9/5/5

02.05.15, 20:55
Witam mam ważne dla mnie pytanie.
Moja droga życia to 4 z 31 natomiast dzień urodzenia to 29.
Czy wibracje 9/5/5 byłyby dla takiej wibracji akceptowalne? Dobre? Nie ukrywam, że z jakiś powodów chciałbym by w moim portrecie była właśnie liczba 5.
Moje dotychczasowe są dość pasywne i wynoszą 6/7/4...
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Portret 9/5/5 05.05.15, 21:59
      Witaj
      poszukujacy101 napisał(a):

> Witam mam ważne dla mnie pytanie.
      > Moja droga życia to 4 z 31 natomiast dzień urodzenia to 29.
      > Czy wibracje 9/5/5 byłyby dla takiej wibracji akceptowalne? Dobre? Nie ukrywam,
      > że z jakiś powodów chciałbym by w moim portrecie była właśnie liczba 5.
      > Moje dotychczasowe są dość pasywne i wynoszą 6/7/4...

Wibracje 9-5-5 to niekorzystne wibracje imienne. Są bardzo dynamiczne i pełne energii, jednak energia piątki jest chaotyczna, trudna do ukierunkowania, przynosząca ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko. Jest także bardzo możliwe, że pojawiłaby się w nich karmiczna liczba 14.
      Dla urodzeniowej czwórki z dnia urodzenia 2/11/29 są to wibracje kompletnie z innej bajki. Piątka jest skonfliktowana zarówno z czwórką jak i z dwójką. Będą więc wprowadzać niepokój, nerwowość, impulsywność. Musisz pamiętać o tym, że data urodzenia i wynikająca z niej droga życia to fundament naszego portretu numerologicznego. Wibracje imienne mają wpływ nie przekraczający około 30%, nie można więc przypuszczać, że w radykalny sposób zmienią twoje życia na korzyść, szczególnie, gdy są skrajnie różne od drogi życia.
      Z drugiej strony, dlaczego właśnie piątka?
      Pozdrawiam
      • poszukujacy101 Re: Portret 9/5/5 06.05.15, 19:42
        Ponieważ nie jestem z tym wystarczająco obeznany i wiem tylko tyle ile przeczytałem w książce pani Lobos ( to znaczy charakterystyki różnych wibracji ), myślałem, że to dobre rozwiązanie żeby moje życie ruszyło, że tak się wyrażę z kopyta!
        Obecne zaś sprawiają, że jestem człowiekiem kompletnie nieśmiałym, zdystansowanym i nie potrafię się na niczym skupić, że tak to określę.
        A może mógłby pan coś doradzić?
        Widziałem, że wiele osób wybierało, czy też doradzał pan 1-9-1, ale zastanawiam się czy to dobry wybór, czy może coś z 3 w ekspresi zewnętrznej? O ile się nie mylę jest to właśnie taka towarzyska liczba.
        Ach i nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak konfilktowość między danymi liczbami stąd ten " głupi " pomysł.
        Dziękuję. smile
        • janus50 Re: Portret 9/5/5 09.05.15, 23:04
          Witaj ponownie
          poszukujacy101 napisał(a):

> Ponieważ nie jestem z tym wystarczająco obeznany i wiem tylko tyle ile przeczyt
          > ałem w książce pani Lobos ( to znaczy charakterystyki różnych wibracji ), myśla
          > łem, że to dobre rozwiązanie żeby moje życie ruszyło, że tak się wyrażę z kopyt
          > a!
          > Obecne zaś sprawiają, że jestem człowiekiem kompletnie nieśmiałym, zdystansowan
          > ym i nie potrafię się na niczym skupić, że tak to określę.
          > A może mógłby pan coś doradzić?

Nie wiem jak to jest w twoim przypadku, jednak zwykle osoby wycofane, nieśmiałe - mają deficyt poczucia własności własnej. Uważają, że gdy się odezwą, narażą się na szyderstwa, ponieważ z całą pewnością powiedzą coś niestosownego czy kompromitującego.
          Dlatego należy maksymalnie podkręcić poczucie własnej wartości. To dadzą tobie wibracje 1-9-1.

> Widziałem, że wiele osób wybierało, czy też doradzał pan 1-9-1, ale zastanawiam
          > się czy to dobry wybór, czy może coś z 3 w ekspresi zewnętrznej? O ile się nie
          > mylę jest to właśnie taka towarzyska liczba.

Wydaje mi się, że ty nie masz problemu z kontaktami społecznymi, tzn. chcesz do nich dążyć, jednak blokuje ciebie właśnie pewne niedowartościowanie...

> Ach i nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak konfilktowość między danymi l
          > iczbami stąd ten " głupi " pomysł.

Nie jest to głupi pomysł, gdyż piątka jest przeciwwagą czwórki, jednak to zbyt radykalne zestawienie. Trochę tak, jakbyś chciał rozniecić ogień w kominku i zalał byś go benzyną...
          Pozdrawiam

> Dziękuję. smile
          • poszukujacy101 Re: Portret 9/5/5 17.05.15, 17:31
            Dziękuję za odpowiedź.
            Mam takie pytanie, które pewnie było poruszane, ale mimo to je zadam.
            Jak dokładnie jest z tym imieniem z bierzmowania? Jest to reguła, że trzeba je liczyć i obwiązuje ono już w naszej numerologii do końca życia?
            Ja praktycznie go nie uznaję, a samo bierzmowanie miałem ładne parę lat temu.
            No i żadnych zmian u siebie nie zauważyłem, choć to może być spowodowane akurat tym, iż nastąpiła zmiana z 2/4/6 na 6/7/4 właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka