Dodaj do ulubionych

Zapytanie do P. Janusza

24.06.15, 00:42
Witam Panie Januszu. Na te forum trafiłem przypadkowo, i zainteresowało mnie tematy na tym forum. Kiedyś interesowałem się numerologią. Mam do Pana prosbę (choć nie liczę za bardzo że Pan odpowie) Chciałbym we wrześniu otworzyć działalność gospodarczą(usługi informatyczne) lub ewentualnie znalezc pracę w IT.. Jestem numerologiczną trójką. Moja data urodzenia: 04.05.1974. Może i Pan doradzić w jakim czasie mogę otwierać , rejestrować działalność? Jaki numer numerologiczny musi mieć nazwa firmy, jeśli chodzi o mnie? Czy imie i nazwisko i nazwa firmy to razem po zsumowaniu np. liczba 3 to dobra liczba numerologiczna dla nazwy firmy... Bardzo prosiłbym o krótką informacje na ten temat.... Z góry dziękuję. Jeśli Pan nie odpowie , to też dziękuję smile

Piotr
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Zapytanie do P. Janusza 24.06.15, 13:20
      Witaj
      piotrino123 napisał(a):

> Witam Panie Januszu. Na te forum trafiłem przypadkowo, i zainteresowało mnie te
      > maty na tym forum. Kiedyś interesowałem się numerologią. Mam do Pana prosbę (ch
      > oć nie liczę za bardzo że Pan odpowie)

Dlaczego tak uważasz? Staram się odpowiadać wszystkim, czasem trwa to znacznie dłużej niżby tego oczekiwali pytający. Niestety, czasu wolnego mam bardzo niewiele.....

Chciałbym we wrześniu otworzyć działalno
      > ść gospodarczą(usługi informatyczne) lub ewentualnie znalezc pracę w IT.. Jeste
      > m numerologiczną trójką. Moja data urodzenia: 04.05.1974. Może i Pan doradzić w
      > jakim czasie mogę otwierać , rejestrować działalność?

Jesteś aktualnie w roku osobistym 8, który jest bardzo korzystny na rozpoczynanie działań powiązanych z biznesem. W wrześniu będziesz także w miesiącu osobistym 8, co także jest okolicznością sprzyjającą. Kolejny rok osobisty, który będzie miał wibrację 9, nie będzie sprzyjający na rozpoczęcie działalności gospodarczej.

Jaki numer numerologiczn
      > y musi mieć nazwa firmy, jeśli chodzi o mnie? Czy imie i nazwisko i nazwa firmy
      > to razem po zsumowaniu np. liczba 3 to dobra liczba numerologiczna dla nazwy
      > firmy... Bardzo prosiłbym o krótką informacje na ten temat.... Z góry dziękuję
      > . Jeśli Pan nie odpowie , to też dziękuję smile

Trójka to korzystna wibracja dla nazwy firmy, przyciąga pomocnych ludzi, klientów.

Pozdrawiam

>
      > Piotr
      • piotrino123 Re: Zapytanie do P. Janusza 24.06.15, 14:51
        Bardzo dziękuję za odpowiedz....Ostatnie pytanie. Czy kupno samochodu, mieszkania jest dobrym pomysłem , zeby kupować w roku 8 osobistym?
        • porucznikowa Re: Zapytanie do P. Janusza 24.06.15, 20:15
          piotrino123 napisał(a):

> Bardzo dziękuję za odpowiedz....Ostatnie pytanie. Czy kupno samochodu, mieszkan
          > ia jest dobrym pomysłem , zeby kupować w roku 8 osobistym?
          Witaj Janusz
          Ja też jestem zainteresowana odpowiedzią odnośnie roku osobistego 8,ponieważ dzisiaj kupiłam samochód i znajduję się w roku osobistym 8 miesiącu osobistym 5,dzień osobisty 2.Ur 24.o3.1961.Siedzę sobie i rozmyślam czy będę z niego zadowolona i czy oczywiście mi posłuży...a jak wiesz decyzję musiałam podjąć sama,na samochodach się nie znam zaryzykowałam.Oczywiście też chciałabym kupić mieszkanie w roku osobistym 8.Bardzo chętnie poczytam co Ty sądzisz o inwestycjach dokonanych w roku osobistym 8.

Pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Zapytanie do P. Janusza 26.06.15, 13:54
          Witaj ponownie
          piotrino123 napisał(a):

> Bardzo dziękuję za odpowiedz....Ostatnie pytanie. Czy kupno samochodu, mieszkan
          > ia jest dobrym pomysłem , zeby kupować w roku 8 osobistym?

Wibracja osiem definiująca rok, miesiąc i dzień osobisty, wskazuje na aktywność w sferze finansów i pomnażania dóbr materialnych. Nie chodzi przy tym wyłącznie o naszą aktywność a bardziej o okoliczności, które będą przynosić wydarzenia w tym obszarze. Z drugiej strony, ósemka sprzyja wszelkim działaniom powiązanym z finansami, tak więc kupno, sprzedaż - jak najbardziej wpisują się w tą definicję.
          Należy także pamiętać o tym, że wibracja roku, miesiąca i dnia osobistego, to nie jedyny element decydujący o powodzeniu lub też jego braku w konkretnej dziedzinie. Jest po prostu wartością dodaną, którą uwzględniamy w interpretowaniu pozostałych istotnych elementów - np. faza Księżyca, tranzyty, lata pustki...
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka