Dodaj do ulubionych

Powrót do pracy

25.06.15, 10:31
Witaj Janusz,
Chciałbym Cię prosić o pomoc w podjęciu decyzji, kiedy wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim. W grę wchodzi 1 kwartał 2016: 1 styczeń?, 1 luty?, a może marzec? Wiem, że czasu jeszcze sporo, ale kilka spraw organizacyjnych trzeba dostosować do tej daty a nie chcę wszystkiego zostawić na ostatnią chwilę.
Ur. 28.05.76
E -1, w -2, a-8, k-4, c-2, z-3, y-2, ń-1, n -1, s-1, L-1, t-1, r-1.

Serdecznie pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Powrót do pracy 29.06.15, 14:42
      Witaj
      najna33 napisała:

> Witaj Janusz,
      > Chciałbym Cię prosić o pomoc w podjęciu decyzji, kiedy wrócić do pracy po urlo
      > pie macierzyńskim. W grę wchodzi 1 kwartał 2016: 1 styczeń?, 1 luty?, a może
      > marzec? Wiem, że czasu jeszcze sporo, ale kilka spraw organizacyjnych trzeba
      > dostosować do tej daty a nie chcę wszystkiego zostawić na ostatnią chwilę.
      > Ur. 28.05.76
      > E -1, w -2, a-8, k-4, c-2, z-3, y-2, ń-1, n -1, s-1, L-1, t-1, r-1.

Rok 2016 będzie dla ciebie rokiem osobistym o wibracji 4, która wskazuje na aktywność w sferze szeroko pojmowanej pracy, a więc także pracy zawodowej... Dobrym miesiącem będzie styczeń, który będzie twoim miesiącem osobistym 5, będzie zatem sprzyjał zmianom.
      Jesteś aktualnie w swoim drugim białym szczycie o wibracji 6, który potrwa do twojego 43 roku życia i sugeruje dużą aktywność jak również obciążenie sprawami powiązanymi z domem i rodziną. Ponieważ jesteś jednocześnie w cyklu o wibracji 1, do swojego 53 roku życia, odczuwasz silną inspirację do działania.
      Twoje wibracje imienne nie są jednak korzystne. Mają wartość 4/13-6-2 i są one mocno ukierunkowane na realizowanie się poprzez pracę oraz rodzinę. Jednak, z uwagi na brak w twoich imionach i nazwiskach wibracji 4 (D i M) oraz 6 (F, O i X), te dwa obszary aktywności mogą być bardzo silnie obciążone. Może się to np. objawiać poprzez dużą odpowiedzialność za dom i najbliższych, niełatwe doświadczenia w sferze pracy, obciążenie wszelkimi obowiązkami ponad siły....
      Takie wibracje (oraz oczywiście braki) nie są szczególnym wsparciem dla ciebie, raczej przysłowiową kulą u nogi.
      Pozdrawiam

>
      > Serdecznie pozdrawiam
      > Ewa
      • najna33 Re: Powrót do pracy 29.06.15, 16:25
        Serdecznie dziękuję, czy radziłbys mi zmianę wibracji imiennych? Jeśli tak, kogo byś polecił?
        Pozdrawiam
        Ewa
        • janus50 Re: Powrót do pracy 30.06.15, 00:51
          Witaj ponownie
          najna33 napisała:

> Serdecznie dziękuję, czy radziłbys mi zmianę wibracji imiennych? Jeśli tak,
          > kogo byś polecił?

Twoje wibracje imienne są dość ciężkie. W moim przekonaniu zmiana jest wskazana. Ja polecam zawsze Panią Łukiewską z Bydgoszczy. Mam do niej pełne zaufanie, ma blisko dwudziestoletnie doświadczenie. www.numerologia.net.pl/ na jej stronie znajdziesz kontakt.
          Pozdrawiam
          > Pozdrawiam
          > Ewa
          • najna33 Re: Powrót do pracy 30.06.15, 07:43
            Dziękuję!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka