Dodaj do ulubionych

Numerologia a wróżby

12.07.15, 13:45
Witaj Janus,
Byłam u wróżki, zresztą nie pierwszy raz (u tej samej) uważam ją za osobę zaufaną, nie będę się rozpisywać ale zawsze trafnie umie powiedzieć nie tylko o przyszłości ale też o teraźniejszości, o relacjach, pracy zawodowaj, uczuciach w moim życiu. Pierwszy raz poszłam z ciekawości, ale po tym jak wiele informacji było trafnych, chodzilam raz do roku. I tak kilka lat temu, powiedziała mi, że "mam szanse" na dwie miłości w życiu (powtarzała to zresztą za każdym razem), ja ze swojej strony tego szansą bym nie nazwała, raczej czarną przepowiednią, bo to oznacza rozpad obecnego małżeństwa, w którym jestem szczęśliwa. Po raz pierwszy mną to wstrząsneło później więcej się nad tym nie zastanawiałam, dla własnego chyba dobra. Dodam jeszcze, ze za każdym razem powtarza, że to tylko karty, że mogę powiedzieć "nie" i nic złego się nie stanie (tzn ocale obecny związek). Jakiś czas temu, zaczęłąm się interesowć Numerologią, zakupilam książkę, którą mi poleciłeś i tak się zastanawiam jak ta wróżba ma się do Numerologii. Nie wiem jakie jest Twoje zdanie na temat wróżb, ale czy Numerologia nie podchodzi bardziej zero jedynkowo, coś się zdarzy i koniec, nie można się temy przeciwwstawić, zapobiec, powiedzić "nie"?
Czy bedę musiała się jednak zmierzyć z tym drugim uczuciem?
Ur. 28.05.76
E -1, w -2, a-8, k-4, c-2, z-3, y-2, ń-1, n -1, s-1, L-1, t-1, r-1.

Serdecznie pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numerologia a wróżby 23.07.15, 14:40
      Witaj
      najna33 napisała:

> Witaj Janus,
      > Byłam u wróżki, zresztą nie pierwszy raz (u tej samej) uważam ją za osobę zaufa
      > ną, nie będę się rozpisywać ale zawsze trafnie umie powiedzieć nie tylko o przy
      > szłości ale też o teraźniejszości, o relacjach, pracy zawodowaj, uczuciach w mo
      > im życiu. Pierwszy raz poszłam z ciekawości, ale po tym jak wiele informacji by
      > ło trafnych, chodzilam raz do roku. I tak kilka lat temu, powiedziała mi, że "m
      > am szanse" na dwie miłości w życiu (powtarzała to zresztą za każdym razem), ja
      > ze swojej strony tego szansą bym nie nazwała, raczej czarną przepowiednią, bo t
      > o oznacza rozpad obecnego małżeństwa, w którym jestem szczęśliwa. Po raz pierws
      > zy mną to wstrząsneło później więcej się nad tym nie zastanawiałam, dla własneg
      > o chyba dobra. Dodam jeszcze, ze za każdym razem powtarza, że to tylko karty, ż
      > e mogę powiedzieć "nie" i nic złego się nie stanie (tzn ocale obecny związek).
      > Jakiś czas temu, zaczęłąm się interesowć Numerologią, zakupilam książkę, którą
      > mi poleciłeś i tak się zastanawiam jak ta wróżba ma się do Numerologii. Nie wi
      > em jakie jest Twoje zdanie na temat wróżb,

W ujęciu ogólnym, jest bardzo wiele osób, które zajmują się rozmaitymi technikami intuicyjnymi, do których zaliczane są też wróżki. Jedne są bardziej skuteczne inne mniej. Znam jedną Panią z Bydgoszczy, która wróży z kart klasycznych i jest świetna. Pośród tłumu obecnych na rynku wróżek i wróżów jest niestety także bardzo wiele takich, którzy są kompletnie niewiarygodni, używają tanich sztuczek psychotechnicznych, na lep których łapią się naiwni ludzi, np. wielbiony przez całą rzeszę zwolenniczek wróż Maciej, który dla mnie jest pozbawionym najmniejszych wartości etyczno moralnych cwaniakiem.

> ale czy Numerologia nie podchodzi ba
      > rdziej zero jedynkowo, coś się zdarzy i koniec, nie można się temy przeciwwstaw
      > ić, zapobiec, powiedzić "nie"?

Nie jest tak. Numerologia nie przewiduje konkretnych wydarzeń, wskazuje jedynie na możliwości wystąpienia pewnych okoliczności i sytuacji w określonej sferze życia, np. rodzina, związki itp. Sami jesteśmy kapitanem statku pod nazwą życie i to my decydujemy do jakiego portu zawiniemy. Nie mniej jednak, nieuchronność przejścia przez doświadczenia, zarówno te pozytywne jak i negatywne, w określonym obszarze naszej aktywności, jest dość dobrze zdefiniowana przez numerologię.

> Czy bedę musiała się jednak zmierzyć z tym drugim uczuciem?
      > Ur. 28.05.76
      > E -1, w -2, a-8, k-4, c-2, z-3, y-2, ń-1, n -1, s-1, L-1, t-1, r-1.

Jesteś aktualnie w swoim drugim szczycie o wibracji 6, który potrwa do twojego 43 roku życia oraz w drugim cyklu o wibracji 1, który trwać będzie do twojego 53 roku życia. Aktywny jest również drugi czarny szczyt o wibracji 4.
      Twoje wibracje imienne mają wartość 9-1-1 i są to korzystne wibracje, choć z uwagi na dziewiątkę w dążeniach duszy, mogą mieć one zbyt duży czynnik humanitarny, tzn. możesz być osobą, która bardziej zwraca uwagę na potrzeby innych niż na swoje.
      Układ szczytu, cyklu i czarnego szczytu wskazuje na duże zaangażowanie w sprawy rodziny, domu, najbliższych. Duże obciążenie odpowiedzialnością z tym powiązaną. Wydarzenia mogą być niekorzystne, gdyż brak jest tobie w zawartości liter o wibracji 4 i 6. Braki takie zwykle przynoszą jakieś trudne doświadczenia w obszarze, za który brakujące wibracje odpowiadają.
      Jest więc bardzo możliwe, że zmagasz się z rozmaitymi problemami i przeszkodami w sferze domu, rodziny, związków osobistych i szeroko pojmowanej pracy.
      Tak więc konieczność zmierzenia się z drugim uczuciem jest bardzo prawdopodobna.
      Pozdrawiam

>
      > Serdecznie pozdrawiam
      > Ewa
      • najna33 Re: Numerologia a wróżby 23.07.15, 15:31
        Serdecznie dziękuję, czy mógłbyś mi dać namiar do tej Pani z Bydgoszczy?
        Pozdrawiam
        Ewa
        • porucznikowa Re: Numerologia a wróżby 27.07.15, 09:45
          Witaj Janusz
          najna33 napisała:

> Serdecznie dziękuję, czy mógłbyś mi dać namiar do tej Pani z Bydgoszczy?
          > Pozdrawiam
          > Ewa

Jeśli można to ja też poproszę.

Pozdrawiam serdecznie
          • saoirse88 Re: Numerologia a wróżby 27.07.15, 17:45
            I ja, jeśli to możliwe poproszę o kontakt do tej Pani.
        • janus50 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 28.07.15, 12:29
          Witajcie
          Próbuję się do niej dodzwonić od kilku dni. Nie odbiera niestety. Ma już swoje lata i być może nie jest już tak aktywna a może ma po prostu tyle klientów a podczas sesji nie odbiera.... W każdym razie trzeba często próbować. Podaję numer: 605594360, Pani Nina
          Powodzenia!
          • najna33 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 28.07.15, 14:43
            Dziękujemy bardzo smile
          • saoirse88 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 28.07.15, 18:53
            Dziękuję!
            • porucznikowa Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 30.07.15, 18:43
              Wita
              Mam pytanie czy któraś z Pań dodzwoniła się do wróżki.Ja próbowałam i faktycznie nie odbiera.

Pozdrawiam
              • janus50 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 31.07.15, 12:01
                Witaj
                porucznikowa napisała:

> Wita
                > Mam pytanie czy któraś z Pań dodzwoniła się do wróżki.Ja próbowałam i faktyczni
                > e nie odbiera.

Tak jak wspomniałem wcześniej, ja też próbowałem wielokrotnie bez rezultatu. Poszedłem więc do Pani Niny do domu, bo mieszka niedaleko. Ona prosi, aby w celu kontaktu wysłać do niej smsa a ona się skontaktuje.
                Pozdrawiam i życzę powodzenia

>
                > Pozdrawiam
                • porucznikowa Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 31.07.15, 14:12
                  Witaj Janusz
                  Oj co Ty masz z nami smile dziękuję za informację pozdrawiam serdecznie.

• janus50 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 31.07.15, 14:29
                    porucznikowa napisała:

> Witaj Janusz
                    > Oj co Ty masz z nami smile dziękuję za informację pozdrawiam serdecznie.
                    >
                    Oj tam Oj tam! Da się wytrzymać smile
                • saoirse88 Re: najna33, porucznikowa, saoirse88 31.07.15, 20:18
                  O, dobrze wiedzieć, dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka