najna33
12.07.15, 13:45
Witaj Janus,
Byłam u wróżki, zresztą nie pierwszy raz (u tej samej) uważam ją za osobę zaufaną, nie będę się rozpisywać ale zawsze trafnie umie powiedzieć nie tylko o przyszłości ale też o teraźniejszości, o relacjach, pracy zawodowaj, uczuciach w moim życiu. Pierwszy raz poszłam z ciekawości, ale po tym jak wiele informacji było trafnych, chodzilam raz do roku. I tak kilka lat temu, powiedziała mi, że "mam szanse" na dwie miłości w życiu (powtarzała to zresztą za każdym razem), ja ze swojej strony tego szansą bym nie nazwała, raczej czarną przepowiednią, bo to oznacza rozpad obecnego małżeństwa, w którym jestem szczęśliwa. Po raz pierwszy mną to wstrząsneło później więcej się nad tym nie zastanawiałam, dla własnego chyba dobra. Dodam jeszcze, ze za każdym razem powtarza, że to tylko karty, że mogę powiedzieć "nie" i nic złego się nie stanie (tzn ocale obecny związek). Jakiś czas temu, zaczęłąm się interesowć Numerologią, zakupilam książkę, którą mi poleciłeś i tak się zastanawiam jak ta wróżba ma się do Numerologii. Nie wiem jakie jest Twoje zdanie na temat wróżb, ale czy Numerologia nie podchodzi bardziej zero jedynkowo, coś się zdarzy i koniec, nie można się temy przeciwwstawić, zapobiec, powiedzić "nie"?
Czy bedę musiała się jednak zmierzyć z tym drugim uczuciem?
Ur. 28.05.76
E -1, w -2, a-8, k-4, c-2, z-3, y-2, ń-1, n -1, s-1, L-1, t-1, r-1.
Serdecznie pozdrawiam
Ewa