sevenka13 13.07.15, 13:57 Witam, Czy mogłabym prosić o analizę związku 33/6 z 7. Jaka jest przyszłość tego związku, dodam, że 6 to raczej /tak wynika z moich obserwacji/ mistrzowska 33ka. Wibracja związku 13/4. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sevenka13 Re: wibracja związku 13.07.15, 19:09 Panie Januszu, jestem tu nowa, na tym forum, nie chciałabym Pana "nagabywać" ale jest to pytanie skierowane do Pana lub kogoś równie mocno zaangazowanego w numerologię, w internecie są bardzo sprzeczne informacje na temat zwiazku 7 z 6ka, tu chodzi o 33kę i 7kę, wszystko wskazuje na to, że mają podobne zapatrywanie na swiat, wiec ta 6ka jest troche sprzeczna z 33ką i mi tu pasuje. Czy mogłabym prosić o radę? Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracja związku 13.07.15, 21:38 Witaj sevenka13 napisał(a): > Panie Januszu, jestem tu nowa, na tym forum, nie chciałabym Pana "nagabywać" al > e jest to pytanie skierowane do Pana lub kogoś równie mocno zaangazowanego w nu > merologię, w internecie są bardzo sprzeczne informacje na temat zwiazku 7 z 6ka > , tu chodzi o 33kę i 7kę, wszystko wskazuje na to, że mają podobne zapatrywanie > na swiat, wiec ta 6ka jest troche sprzeczna z 33ką i mi tu pasuje. Czy mogłaby > m prosić o radę? Aby w sposób rzetelny odnieść się do możliwości budowania trwałego związku, niezbędne są daty urodzenia. Wyciąganie wniosków wyłącznie z wibracji urodzeniowych (6/33 i 7) jest skrajnie niepoważne. Nie jesteśmy wyłącznie wibracją urodzeniową, bardzo istotne są również pozostałe elementy portretu numerologicznego jak również konteksty astrologiczne. Proszę także o cierpliwość. Nie siedzę non stop na forum, nie posiadam tak wiele wolnego czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link